IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


44Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2020, 15:00   #1
Editör
Hümaşah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2021 IRCRehberi.Net Yılbaşı Hikayesi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2021’e çok az vakit kalmıştı. Yılbaşı gecesi gelip çatmaktaydı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İrcRehberi ailesini toplayarak yılbaşı gecesi için yemek düzenleme kararı almışlardı. Sonrasında ise Parti düzenlenecek ve yeni yıl kutlanacaktı.

oMeN davetiyeleri göndermesi için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi görevlendirmişti. O sırada İrcRehberi Muhasebe departmanında çalışan, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’e ilk davetiyeler gelmişti.
Davetiyeyi ilk okuyan Swat şaşırmış, CaNeRRE’e seslenerek yarın akşama büyük bir parti var diyerek sevinmişti.

Yazgı ve Sim ise diğer arkadaşları olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] i de telefonla büyük heyecanla çağırmıştı. Yarın akşam büyük bir Yılbaşı partisi olacağı kesindi.
Reyhan ve Elyanura çoktan dışarı çıkıp, yeni elbiseler almak için alışverişe çıkmışlardı bile. Publisher ise akşam mesaiye kalacağı için hızla çalışmaya başlamıştı, izin alıp o da alışverişe çıkacaktı.

oMeN Yemekte menüde neler olacağı kararını @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a bırakmıştı. ZeYNa menü konusunda Yazgı’ya danışacaktı. Aklına hemen Yazgı gelmişti. Hemen onu aramıştı bile…
Ve beklenen gün gelip çatmıştı. Görkemli bir yemek düzenlenmişti. Herkes yeni yıla girmeye heyecanlanırken, kimler yoktu ki davetçiler arasında? oMeN ve She şık kıyafetle, aynı renk kombiniyle gelmişlerdi, dikkatler ise üzerlerine çekilmişti.

ZeYNa ve Yazgı çok güzel yemekler hazırlamıştı bile. Reyhan ve Elyanura da güzel kıyafetlerini almış güzellikleriyle dikkat çekiyorlardı.

Davetliler arasında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tabi ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bir çok kişi vardı. Yemekler yenildi eğlenildi. Sesi güzel olan , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şarkılar söylemiş, keyifler yerine gelmişti. Derken kapı çalınmıştı herkesi şok eden bir olay olmuştu. Sim Pizza sipariş etmişti.

Pizzacı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir 10 dakika geç kalmıştı ama pizzaları getirmeyi başarmıştı tabii gelirken de ufak tefek bir kaza yaşamış olsa da, oMeN onu da bu güzel yemeğe davet etmişti. Forumun tatlı kızı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da yemeğe katılmıştı. She geçmişte hazırladığı güzel dergi ve projelerini de gösteriyor, tebrikleri topluyordu.

Tam o esnada ‘’ Bumm ‘’ diye bir ses Publisher balonları patlatmış Yılbaşına 1 dakika kaldığını söylemişti, tabi o sırada Masadakilerin de çogu korkmustu bi an ani balon sesinden..
Ve geri sayım başlamıştı. 5, 4 . 3 , 2 , 1 Derken yeni yıla girilmişti. oMeN ve She kadehlerini kaldırmış şerefe diyerek tüm masadakiler yiyip içmişti. Gece boyu sürecek güzel parti başlamıştı bile.
Hoş GeLdin 2021…

Konu Hümaşah tarafından (06 Aralık 2020 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 06 Aralık 2020, 15:02   #2
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık güzel paylaşım olmuş

 
Alt 06 Aralık 2020, 15:03   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart


Reyhan ve Elyanura da güzel kıyafetlerini almış güzellikleriyle dikkat çekiyorlardı.


Harikayım yine demek ;haha
Emeğine sağlık kuzucum yine harika bir hikaye olmuş ;* yerimm ;heart

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 06 Aralık 2020, 15:09   #4
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yine çok güzel bir hikaye yazmışsın, tüm masadakileri yiyip İçmişim ;d Emeğine o güzel yüreğine sağlık..

________________

~ E & B ~
 
Alt 06 Aralık 2020, 15:09   #5
Standart

Ben yine ait olduğum yerde, mutfaktayım

Emeğine yüreğine sağlık Canım, çok güzel yazmışsın ❤️

 
Alt 06 Aralık 2020, 15:10   #6
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hüma kuşum emeğine sağlık :*

 
Alt 06 Aralık 2020, 15:14   #7
Editör
Hümaşah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Beğenmenize sevindim

 
Alt 06 Aralık 2020, 15:14   #8
Standart

Yemekteki tatlıları ben yaptım efendiler.

Nice story @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .

________________

.






















-barışa giden yolda birbirlerini vurdu aynı tanrı'nın çocukları..-
 
Alt 06 Aralık 2020, 15:15   #9
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

"Publisher ise akşam mesaiye kalacağı için hızla çalışmaya başlamıştı, izin alıp o da alışverişe çıkacaktı."

Anca iş anca koşturma. Emeğine yüreğine sağlık birtanem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 06 Aralık 2020, 15:20   #10
Standart

Sevgili @humasah keyifle okuduğum güzel bir yazı olmuş.. emeğine sağlık.
Mutlu seneler.

________________

Hiçbir süs edep kadar güzel değildir...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:38.