IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


50Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2020, 15:41   #1
Editör
Hümaşah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart IR Macera Hikayesi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yine günlerden bir gün İR Başkanı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @L ile birlikte doğa gezisi kararı alırlar. Yanlarına ise IR’den birkaç tanıdıklarını aldılar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alınmıştı.

Ekip oluşturulmuştu fakat bunun için ise bir Otobüs kiralanmıştı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İsviçre dağlarına gitmek isterken, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @L ise Olimpos’a gitmek istiyorlardı. Ufak bir tartışmadan sonra, karar verilmiş ve Olimposa gidilmeye yola çıkılmıştı. Otobüste şarkılar, türküler söyleyerek yolculuklarına başlamışlardı.

Yol kenarında arabası bozulmuş bir kişi gördü, Şoför @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. Hemen otobüsü durdurdular. Bozulan arabanın içinde ise @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vardı.
Konuşmalar başlamıştı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise gülümseyerek dışarı cıkmıştı, yardıma koşmuştu. Yardım isteklerini İR ekibi olumlu cevaplamıştı.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hazırladıkları börekleri, yolda kalanlara ikram etmişti. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise Sardıkları sarmaları ikram etmiş, etrafı neşe sarmıştı. Derken, bir de ne olsun?
Büyük bir kum fırtınası çıkmıştı yolda. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkesin otobüse binmesini istemiş, fırtına bitene kadar herkes otobüste saklanacaktı. Fırtına o gün tam bir saat sürmüştü.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise o fırtınadan korkarak bayılmıştı. Herkes onu ayıltmaya çalışırken, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise kabaca PeLinin yüzüne su dökmüş ayıltmıştı. Herkes ayılmıştı, fırtına ise otobüse baya zarar vermişti.

Tamircilikten anlayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dışarı çıkmıştı. Otobüsü tamir etmek için bir de ne olsun?
Bir yerden ‘Gümm’’ diye ses gelmişti. Herkes camları açıp bakarken öte taraftan dumanlar gelmeye başlamıştı. Hemen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olay yerine gittiler. O bölgeye fırtınaya dayanamayan bir uçak düşmüştü alev almıştı.

Allecra Aman Allahım diyerek o bölgeye koşmuştu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da hemen koşarak Allecra,ya yetişmişti. Minik bir uçak bölgeye çakılmıştı.
İR ekibi toplanarak uçaktan düşenleri kurtarmaya çalışmış bir yandan da itfaiye çağrılmıştı. İtfaiyeci @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bölge yerine gelmişti.

Uçaktan sağ olarak, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kurtulmuştu. Hesna uçaktan başka yere düşenlerin de olduğunu söylemişti, Acaba diger bölgeye düşenler sağ mıydı derken, Bölgeye ambulans uçak gelmişti. Bir bölgeye sıkışıp kalan, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , bölgede ki ağaç yapraklarından Yardım yazmıştı çimenlere..

Ambulans şöförü o yazıyı görerek orda ki mahsurları da kurtarmıştı. Herkes Otobüsün yakınına getirilmiş, eksik kimse kalmamıştı. İftaiyeci ve Ambulans uçağı şöförü oradan ayrılırken. Uçaktan düşenler ve arabası bozulanlar da bu seyahata katılmak istemişti. Fakat @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Otobüsün daha fazla gidemeyeceğini söylemişti. Bu yüzden çekici çağırıp otobüsü yaptırmışlardı.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise gülümseyerek, boşuna gelmedik demişti, eğer biz seyahata çıkmasaydık, Bu mahsur kalanları kurtaramayacaktık demişti. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘nin ise aklına bir fikir gelmişti çekici gelene kadar o yeşillik alanda piknik kararı verilmişti. Yemekler yenmiş, mangallar yapılmış, oyunlar oynanmış herkes mutlu mesut piknik yapmıştı. Ve Çekici geldikten sonra Otobüs tamir edilmiş, herkes mutlu mesut evine dönmüştü, Olimpos seyahati ise başka bir bahara kalmıştı.

Mutlu Son…
 
Alt 05 Kasım 2020, 15:48   #2
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Börekleri çörekleri dolmaları getirin siz bana yeter yolunuza devam edebilirsiniz giderken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alın ortak çıkmasın yemeklere ben bir çaresini bulur giderim emeğine sağlik

 
Alt 05 Kasım 2020, 15:49   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise gülümseyerek dışarı cıkmıştı, yardıma koşmuştu. Yardım isteklerini İR ekibi olumlu cevaplamıştı.


Haha ;haha
Yine ben gülüyorum yine ben yardıma koşuyorum valla xjxjx @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni yerim :* ısırma emojisi yok mu şuralarda ya

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 
Alt 05 Kasım 2020, 15:52   #4
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

yaa cok güzel olmus

emegine kalemine saglik

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 05 Kasım 2020, 15:53   #5
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise Sardıkları sarmaları ikram etmiş, etrafı neşe sarmıştı.
ahahah İR in hamarat bayanlari olarak kabul ediom bu cumleyiyerimki ben seni emegine yuregine saglik canimm

 
Alt 05 Kasım 2020, 15:59   #6
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık canım, keyifle okudum.

 
Alt 05 Kasım 2020, 16:07   #7
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Eline sağlık kardeşim döktürmüşsün yine

________________

Sayonaraaa..

 
Alt 05 Kasım 2020, 16:14   #8
Standart

Çok güzellll olmuş :)
keyifle okudum

________________

 
Alt 05 Kasım 2020, 16:16   #9
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harikasın kuzucum. Eline sağlık yeni hikayeyi bekliyoruz. :*

 
Alt 05 Kasım 2020, 16:20   #10
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine yüreğine sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:01.