IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Hikayeler / Hümaşah (https://www.ircrehberi.net/hikayeler-humasah/)
-   -   Survivor : IRCRehberi - 2020 (https://www.ircrehberi.net/hikayeler-humasah/27648-survivor-ircrehberi-2020-a.html)

Hümaşah 06 Haziran 2020 22:09

Survivor : IRCRehberi - 2020
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Yıl 2020 idi, sıcak bir hava vardı. Aylardan Mayıs..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir sahilde geziyordu. Bir yarışma afişi gördüler hemen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] heyecanla okudu. Bir Survivor yarışmasıydı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise başta küçümsedi yarışmayı, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise onları gaza getirdikten sonra birden
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tartısmaya başlamıştı. Ben daha iyiyim sözlerine iki tarafta kendsinin kazanacagını düşünürken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lafa atladı ve neden yarışmaya katılmıyorsunuz dedi .

Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] artık survivora katılacaklardı. Aradan 2 hafta geçmiş nihayat ircrehberinde Survivor turnavası başlayacaktı. Bir tarafta Erkekler diğer tarafta Kadınlar takımları vardı. Erkekler grubunun kaptanı oMeN iken, Kadınlar grubunun kaptanı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuştu. İki tarafta birbirine hırslı, rekabetli gözlerle bakıyordu acaba kim ve hangi takım kazanacaktır.? Yarışmanın hakemi ise @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’di. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iki tarafada takımına alacagı kişilerin isimlerini saymasını istemişti @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konuşmaya başlamıştı takımında; Yüzücülüğü ile ünlü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Sinema oyuncusu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atletizm ile ünlü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vardı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gurur ile takımını sunarken, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise ansızın lafa atlayıp takımını takdim etmeye başlamıştı onun takımında ise ; Boksörlügü ile ünlü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] boksörlügü ile ünlü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vardı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarışma kurallarını iki takımada anlatırken, İRCRehberi izleyicileri ise İRCRehberi TV’den yarışmayı büyük bir heyecanla izliyordu. Yarışmayı kazanan takıma ise 10.000 TL para ödülü vardı.

Hava kararmış iki takımda adalarına uğurlanmıştı. Erkekler adasında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] takımı destekleyen, gazlayan sözler kurarken bir barınak yapmak için görev payı vermişti tüm takım arkadaşlarına derken bir anda , sen neden kapansın ? Diye bir ses haykırıldı, bu cümleyi söyleyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görevi beğenmemiş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’in adaletsiz oldugunu düşünürken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise tam aksine @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’i savunuyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ı kınamıştı. Erkekler takımında şimdiden gruplaşmalar başlamıştı.

Kumsala yakın bir yerde odun kıran @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise ansızın bir acı ile feryat etmişti. Bir anda tartışmalar durmuş herkes sesin oldugu yere bakmaya başlamıştı, O da ne ? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elini kesmişti yanlışlıkla, herkes bir anda güler iken adadaki kavga yerini neşeye bırakmıştı. Kızlar adasında ise @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adil şekilde paylaşıp yapıp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yı yardımcısı ilan etmişti. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise kendisini adeta hayattan soyutlamış şekilde, dalmıştı ailesini düşlüyordu.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’u bu şekilde gördükten sonra yanına gidip onu teselli etmeye gitmişti. Yemek yapmaktan çok iyi anlayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise erzaklar ile harika yemekler yapmaya başlamıştı bile, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘ yi dinliyor barınak yapmak için işe koyulmuşlardı. Ve gün ağırır yarışmanın ilk aşaması bir zorlu parkurdu. Bu zorlu parkurda ilk gün erkekler ezici bir üstünlük ile 10-4’e kızları yenmişti.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] performansları ile göz kamaştırmıştı. Fakat bu zafer sarhoşluğu ile takım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlıları olarak ikiye ayrılınca,bu mutluluk uzun sürmemişti.

Her iki takımda adaya dönmüş, Erkekler takımı zafer kazanmasına rağmen huzursuz ve liderlik tartışmaları devam ediyordu. Kadınlar adasında ise @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] takıma moral vermişti. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘ nin sesi güzeldi takıma şarkı söylerken, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise gitar ile eşlik ediyordu. Kadınlar arasında adeta denildigi gibi kadın dayanışması oluşmuştu. 2.Gün ki turnavada Kadınlar 10-7 kazanmış, kadınlar takımında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘ un performansları dikkat çekmişti özellikle, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise iyi bir performans ile çıkarmakla yetinmeyip, takımına gaz veriyordu.

Bu yenilgiler üzerine kadınlar takımı sevinç yaşarken bir anda bölgede kavga cıkmıstı. Erkekler takımında Tupac ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kafa göz birbirilerine saldırmaya başlamıştı. İki tarafta yenilgi sebebini birbirine suçluyordu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise olayları umursamayıp Telefonuyla Türkiyede olup bitenleri izliyordu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ortalıgı yatıstırmak için erkeklerin arasını düzeltmisler erkek ve kadınlar grubunda birlik beraber oluşmuştu.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlıları ise barıştırılmıştı. Aradan 1 hafta geçmiş, bir hafta boyunca tam 5 parkurda kadınlar, 4 defa kazanarak ezici güçle erkekleri yenmişti. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , yarışma bittiginde iki takımıda toplamış kadınlar takımına para ödülleri olan 10.000 TL’yi vermiş, yarışmayı kazandıklarını söylemişti kadınlar takımını mutluluk sarmıştı.

Fakat @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] söze atlamıştı ödül bunun ile sınırlı degildi, 2 gün önce İRCRehberi SMS oylaması yapmıştı bu SMS oylamasında Erkekler ve Kadınlar İRCRehberi oylamasında berabere kalmıştı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunun üzerine iki takımada Survivor madalyası vermişti.Erkeklerde en çok Bluemoon oy alırken kadınlarda ise , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oy almıştı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e ‘ seslenerek ilk gün ki iddialarını hatırlatmıştı,bir anda iki takımıda neşeli kahkalar yerini bırakmıştı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi tebrik ederken, erkekler takımı da kadınlar takımını tebrik ediyordu. Derken o da ne bir anda diğer taraftan bir sevinç gözyaşı vardı.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’un ailesini adaya getirmiş, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile buluşturmuştu. Ailesini çok özleyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’un da sevinç doruklarındaydı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iki takımda teşekkür konuşması yaparak, iki takımıda ülkelerine, ircrehberine uğurlamıştı. Aradan 1 hafta geçmiş, yine aynı sahilde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dondurma yiyorlardı. Bu güzel anılarını anımsıyorlardı.




-Umarım bu ilk hikayemi begenirsiniz saygılar.. ;gul

Allecra 06 Haziran 2020 22:19

Ayyy çok güzel olmuş ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;srl


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hep ayni huysuz ;pup6

She 06 Haziran 2020 22:20

Canım işte beklenen hikaye çok güzel yazmışsın emeğine yüreğine sağlık kardeşim ;gul

Sim 06 Haziran 2020 22:21

emegine saglik

CaNeRR 06 Haziran 2020 22:21

@Hümaşah Çoook Güzel Olmuş Ellerine yüreğine Sağlik O Kadar Çok Güldüm Ki :D :D @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise olayları umursamayıp Telefonuyla Türkiyede olup bitenleri izliyordu. :D :D: D :D: D

Hümaşah 06 Haziran 2020 22:22

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim :cici:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim canım ablam benim :cici: :*

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler :cici:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler :)) ahaha

CaNeRR 06 Haziran 2020 22:24

Alıntı:

Hümaşah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 110700)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim :cici:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim canım ablam benim :cici: :*

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler :cici:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler :)) ahaha

Asil Biz Teşekkür Ederiz . . . :D

Tupac 06 Haziran 2020 22:24

Ben niye huysuz oldum durduk yere :D
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel olmuş (: neşeli ve keyifliydi

Hümaşah 06 Haziran 2020 22:25

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beğenmene sevindim,kurban olarak seni seçtim :))

Tupac 06 Haziran 2020 22:26

Boksör adama dövdürmeseydin iyiydi :D


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi