IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Hayat ve Eğlence (https://www.ircrehberi.net/hayat-ve-eglence/)
-   -   En Son Ne İzledin? (https://www.ircrehberi.net/hayat-ve-eglence/48872-en-son-ne-izledin.html)

Beatrice 08 Eylül 2021 22:45

Belgesel

Tonyukuk 08 Eylül 2021 22:55

La Casa da no Papel

CaNeRR 08 Eylül 2021 23:02

Kurtlar Vadisi - Eski Bölümlerr. . .

Güz 11 Eylül 2021 20:41

netflixteki Turning Point isimli 5 bölümlük 11 eylül belgeselini izledim nihayet.

aslında 11 eylülün dünyayı nasıl değiştirdiğini görüyoruz bu belgeselde. büyük bir muhasebe var, amerika büyük bir yüzleşme yaşamış ve doğruları hiç sakınmadan paylaşmış. izlediğim en güçlü belgeseldi, neden güçlü? eski belgesellerdeki doğrular yanlışın, yanlışlar da doğruların yerini almış. cia başkanı, fbi direktörleri ile röportajlar var, çok çarpıcı.

geleceği hep flu görürüz dimi, gelecekte ne olduğunu pek bilmeyiz. diyoruz ki geçmiş çok net, yaşadık ve bitti. doğrular şunlardı, yanlışlar bunlardı diyebiliyoruz. aslında geçmişte çok flu. haklılar haksızmış meğerse, doğrular yanlışmış, yanlışlar doğruymuş dedirtebiliyor bazen. işte bu belgeselde bunu görüyoruz.

bu belgeselde son 20 yılda dünyada yapılan haksız ve yanlış uygulamalarla dünyanın seyrinin nasıl değiştiğine net tanık oldum.

mesela bu belgeselde afganistan işgalinin ne kadar yanlış olduğu vurgulanmış, büyük bir açık yüreklilikle.

amerika trilyonlarca para harcamış ama sonunda nasıl çuvallamış, bu var belgeselde.

bir ülke nasıl stratejisiz işgal edilir, bu belgeselde net izah ediliyor. izleyin, izletirin. bilgilenin.

Tonyukuk 11 Eylül 2021 20:55

Yutubdan bişiler mişiler

Reyhan 12 Eylül 2021 14:29

Cursed.

Lareina 12 Eylül 2021 14:49

Siyah bir kedinin yavru bir kediye bakmasını izledim,bakışları ile çok güzel bir diyalog vardı ama ben çözemedim.

Güz 13 Eylül 2021 02:17

blu üyeliği olmayanlar için.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ilk ve son. deniz ve barış ın biraz klasik, biraz sıra dışı hikayesi. ilk bölüm için fena değil.
biraz canım yandı, biraz gözyaşımı akıttım, biraz hüzün, biraz acı, bol kahkaha.

ZaLim 13 Eylül 2021 02:46

Into the Night 2 sezonu da tek seferde izledim.

Lyra 13 Eylül 2021 07:54

Selin Kidil <3


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net