IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Hamilelik ve Bebek (https://www.ircrehberi.net/hamilelik-ve-bebek/)
-   -   Neden Bebeklere 1 Yaşına Kadar Tuz Ve Şeker Verilmemelidir? (https://www.ircrehberi.net/hamilelik-ve-bebek/128184-neden-bebeklere-1-yasina-kadar-tuz-ve-seker-verilmemelidir.html)

YiLDiZ 07 Ekim 2022 19:50

Neden Bebeklere 1 Yaşına Kadar Tuz Ve Şeker Verilmemelidir?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bebeklerin böbrekleri zaman geçtikçe gelişmeye başlar. Nerede ise 1 yaşına gelene kadar tuz ve tuzlu besinlerin verilmesi doktorlar tarafından hiçbir şekilde uygun görülmemiştir. Şeker insan vücudunda sadece kalori yükseltmeye yaramaktadır. Çocuk gelişiminde her hangi bir etkisi bulunmamaktadır. Genel anlamda bebeklerde şeker yeme isteğini nerede ise yok etmektedir.
Bebeklerinize hazmedemeyeceği hiçbir gıda vermeyiniz. Bağırsaklarını çok erken yaşlarda tuz ve şeker ile tanıştırmayınız. İleriki zamanlarda bebeğiniz mide rahatsızlıkları ile karşı karşıya gelmektedir. Bu sorunları yaşamamak ve için bebeğiniz rahatsız etmeyecek yiyecekler ile beslemeye özen gösterin.
Zararlı olduğunu bildiğiniz tüm gıdaları mümkünse eğer asla bebeğinize yedirmeyiniz. Çünkü bu yiyeceklerin içerisindeki tuz yağ ve şeker böbreklere aşırı derecede baskı yaparak ileride obezite, şeker ve tansiyon hastalıklarını çıkarmaktadır.

(Alıntıdır)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi