![]() |
| | #11 | |
| Alıntı:
Gerçi üretilen gemi de iha siha onlarada maket deniliyor normal yanii.. | ||
| |
| | #12 |
| Devlet ile hükumet (Yürütme); Ayirmamiz lazim, 2002 yilindan bu yana hükumet eşliğinde toplanan tüm yardım paraları hicbirzaman halkin tek kuruş cebine girmemistir, depremden önce 15 temmuz gazi ve şehitleri için toplanan parlarin Devlet bankalarinda olduğunu söylenmişti oda yalan oldugu ortaya çıkmıştı. Siyasal islamin yetiştirdi tüm tarikat ve vakıflarda yetişen bürokratlar, hükumetin istegine göre şekil almaya devam etmektedirler, tüm devlet kurumlari suan siyasal islam kuruluşları tarikatlarin elinde somurulmeye devam etmektedir.
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #13 |
| Hükumet & sınıf; Hiçbir devlet kurumu hicbirzaman halkin adina bir etkinlik surdurmemistir, etkinlikten kastim, özellikte pandemi de dahil beceriksizlik hat safada olup halkina gerekli hicbir çıkar saglayamamistir. Bir bakanlık düşünün halkina tam yarananacak bir kurumun başındaki insan, kendi kurumunu dolandirsin ve onu bakan yapan cumhurbaşkanı onu meşrulaştirsin, bu sacma yürütme ancak rejimde olabilirdi. Sınıflar ayrılığının tam orta noktasidayiz, artik orta sinif yoktur ya zayifsin yada güçlü bu aksiyetrik durum popülist rejimin sonunu getirmiştir.
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #14 |
| İşin gerçeği muhalefet daha beter, bu muhalefete Ülke teslim edersek kepenk indiririz :)
________________ | |
| |
| | #15 |
| Bahsi geçen konterner fiyatları ile ahbap tarafından satın alınan konternerların farkı zaten açıklandı. Kulak tıkamak isteyen, görmek istemeyen zaten görmüyor, duymuyor. Ahbap kadar şeffaflık bu vatandaşa hükümet tarafından neden çok görülüyor ya da açıklandı da ben mi kaçırdım? Önceki deprem vergilerinin emeklilere ve farklı fonlara ayrıldığını zaten biliyorsunuzdur. Şuraya kadar yazdıklarımın aksini iddia edebilecek kaynağınız varsa lütfen paylaşın. Yanlış biliyorsak düzeltelim.
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |