IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2022, 02:28   #1
Standart Haftalık burç yorumları (21 Kasım - 27 Kasım)

Haftalık burç yorumları (21 Kasım - 27 Kasım)


21 Kasım haftası astrolojik olarak neler getiriyor?
Bu hafta itibariyle hayatlarımıza yeni bakış açısı kazandıracağız. Farklı olana, bizden olmayana yönelecek, toplumsal meselelere karşı daha duyarlı olacağız.
Dünyamızı genişletecek her konuda hevesli olacağız. Din, inanç, felsefe, kültürel aktiviteler, hukuk, spor, akademi ve etik meselelere karşı ilgi duyacağız.
Bu hafta Yeni Ay tam da Öğretmenler Günü’ne denk geliyor. Ne kadar anlamlı oldu… Yay; akademik, bilgisel, metodolojik ve deneyimsel konuların başını çekerken tam da Yeni Ay günü öğretmenlerimizin değerini bir kere daha hatırlamalıyız.
Yay’ın yönetici gezegeni Jüpiter ise tam o gün duruyor olacak. Duran gezegenler, ‘Hop ben durdum, şimdi herkes sussun, benim borum ötecek’ der. Oldukça sezgisel bir yaklaşım benimseyeceğiz. Manevi yönümüz ve duyarlılığımız güçlenecek. Bu nedenle tekrar belirtiyorum; toplumsal meselelere karşı duyarsız kalamayacak, güçsüzün, dışlananın, şifa arayanın, adalet için hak talep edenin yanında olmaya meyilli olacağız.

Haftalık burç yorumları (21 Kasım - 27 Kasım)

KOÇ
Önceden yaşadığınız güven problemleri nedeniyle iyi niyetinizi sömüren, suistimal edenler sebebiyle kendinizi ifade edemediğinizi, gerçekleri anlatamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Özellikle Yeni Ay, 9. evinizde yeni başlangıç kapıları açarken hakkınızı aramak ile Allah’a havale etmek arasında gidip gelebilirsiniz. Enerjinizi dağıtan, sizi farklı yönlere çeken kişiler olabilir. Odağınızı toplamak ve irade kontrolü sağlamak konusunda zorlanabilirsiniz. Fakat engelleri fırsata dönüştürme şansınız olacak. Ahlaki meseleler karşınıza çıkacak ve bir şekilde siz müdahale etmeseniz de adalet yerini bulacak.



BOĞA
Birinde kalan eşyalarınız, verdiğiniz paralar, borç gibi alacak verecek konularından canınız sıkkın olabilir. Kıymetinizin bilinmemesi ve kendinizi özel hissedememeniz asıl sorunu oluşturuyor. Fakat zihinsel olarak yorulacağınız bir hafta da sizi bekliyor. Tartışma, eleştiri gibi durumlar içinde olmak, belirli konular hakkında fikirlerinizi paylaşmak zorunda kalmak sizi etkileyecek. Fakat kendinizi yalnız hissetmemelisiniz. Krizi fırsata çevirmek için gerekli olan şey, başkalarından yardım almanız olacak. Araya birilerini sokabilir, konu hakkında yetkin kişilerden izinler alabilir, onlarla birlikte çalışabilirsiniz.



İKİZLER
Önceden yaşadığınız ilişkiler bu gününüzü tehdit ediyor olabilir. Deneyimleriniz önünüzde bir set, engel çekiyor olabilir. Uzun süredir kendinizi bir partnermiş gibi hissetmiyor olabilirsiniz. İlişkiler konusu yoğunluklu olarak bu hafta gündeminizde olacak. Kendinizi bir şekilde çaresiz hissedebilirsiniz. Sizi yalnız hissettiren arkadaşlıklarınız ya da çevreniz sebebiyle kendinizi kapatmak, karanlığa gömmek isteyebilirsiniz. Fakat bu sürecin geçici olduğunu bilmek sizi rahatlatacak çünkü ne istediğinizi bildiğinizi keşfedeceksiniz. Diğerleri amaçsız, ne istediğini bilmeyen kişiler, ki siz bu nedenle onlardan öndesiniz; bunu kendinize hatırlatın!



YENGEÇ
İlişkilerinizi ya da evliyseniz evliliğinizi tehdit eden durumlarla uğraşmış olmak canınızı sıkıyor olabilir. Bekarsanız sorumluluklar konusunda adil, eşit şartlar altında olmamak, eşit fırsatlarla çalışamamak canınızı sıkıyor ki, bu da iş ve sorumluluk yükünden uzaklaşmak ve kendinize zaman ayırmak için sizi cesaretlendiriyor olabilir. Özellikle çevrenize karşı hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışmak, güçlü görünmeye çabalamak da sizi yoruyor fakat bu hafta Yeni Ay’ın enerjisiyle beraber dengeyi hayatınıza çağıracaksınız. Önünüzde engel olan, ilerlemenize hiçbir katkı sağlamayan her şeyle ilgili net kararlar alacaksınız.



ASLAN
Daha az konuşmak ve daha az eylem içinde olmak isteğinde olacaksınız. Bir tatile ihtiyacınız var. Bu hafta Yeni Ay’ın enerjisiyle kendinize vakit ayırmayı deneyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler içerisinde olabilirsiniz. Ödemeler, alacak verecek konuları gündeminizde olacak. İlişkiler konusunda uzun süredir ilk defa bir birliktelik düşünüyor olabilirsiniz. Diğer taraftan yalnız kalmak, kimseyle bir paylaşım içinde olmamak da kafanızı kurcalayacak. Beklemediğiniz gelişmeler, konuşulmayanların ortaya dökülmesi ve yalanlara maruz kalabilirsiniz.



BAŞAK
Aile içinde huzursuzluk yaşamış olabilir ve fikirlerinizin kale alınmamasından şikayetçi olabilirsiniz. Ne yaptığını bilmeyen, kendine has düşünce biçimi olan insanlara dert anlatmaktan uzak durmalısınız. Maddi konularda bereketlenebilir ve birikimlerinizi nasıl değerlendireceğiniz konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. Yeni Ay, 4. evinizde ve yastık altı paraları, anıları, gizlediğiniz, rafa kaldırdığınız planları görünür alana çıkartmak için de güzel fırsatlarınız olacak. İstemeseniz bile birine saygı göstermek zorunda kalabilirsiniz.



TERAZİ
Hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın geliştiği bir sürece giriyorsunuz. Düşüncelerinize bu ara çok dikkat etmelisiniz. Duygularınız biniş çıkışlarla sizi depresif edebilir. Kısa seyahatler yapmak için de fırsatınız olacak. Özellikle maddi konularda hareketleneceksiniz. Beklediğiniz ödemeler, plan ya da proje için bolca görüşmeler yapabilirsiniz. Elinizdeki seçenekleri değerlendirmek zorunda kalacaksınız. Yapacak birçok seçenek olacak ve her biri için ayrı ayrı görüşmeler içinde yoğun bir iletişim trafiğiniz olacak. Gerçekçi yaklaşımlarda bulunmayı, kendinizi olmayacak hayallere kaptırmamayı denemelisiniz.



AKREP
Ayrılık aşamasında olduğunuz ya da çoktan ayrıldığınız bir ilişkinin acısını yaşıyor olabilirsiniz. Şikayet ettiğiniz her ne konu ise, bu alandaki pişmanlıkları rafa kaldırmanın zamanı geldi. Olan oldu, şimdi geleceğe bakma zamanı. 2. evinizde Yeni Ay yaşayacaksınız. Özellikle maddi konularda iş birlikleri, alışverişler artacak. Diğer yandan ‘Bu sefer çok farklı olsun, yeni olsun, kalıcı bir iz bıraksın, sürdürülebilir olsun’ dediğiniz işlere, projelere yöneleceksiniz. En basitinden alacağınız bir ürünün uzun ömürlü olmasına dikkat edeceksiniz. Ve sizi bu alanlarda heyecanlandıran gelişmeler içerisinde olacaksınız, hazırlanın!



YAY
Kendi özgürlüğünüzü kazanma dönemi. Sınırları aşmak için engellerin ne olduğunu iyi kavramak gerek. Bu hafta alışkanlıklarınızı değiştirmek, negatif olanlardan ise arınmak için muazzam bir zaman. Bir süredir geri duruyor, çekindiğiniz için adım atmıyorsanız bu konularda pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Yeni Ay sizin burcunuzda gerçekleşecek fakat finansal açıdan beklediğiniz talep gelmeyebilir ve kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Kendinizi bu alanda sıkıştırmak yerine keyfinizi yerine getirecek aktiviteler içinde olmak, bu süreçte size fayda sağlayacak. İradenizi güçlendirmeli ve yeniden başlamayı göze almayı denemelisiniz.



OĞLAK
Deneyimlediğiniz olaylar, yaşanmışlıklar nedeniyle önyargılar geliştirmiş, içe kapanmış hissedebilirsiniz. ‘Her şeyin zamanı var, taş yerinde ağırdır, sabredelim’ gibi telkinlerle iç heyecanınızı, hevesinizi kaybetmiş olabilirsiniz. Yeni Ay bu hafta sizin 12. evinizde gerçekleşecek. Fikir ve düşüncelerinizi değiştirmek için kendinizle vakit geçirmeyi denemelisiniz. Bu yalnız kalmak değil, aksine kendinizle eğlenmeyi başarmak olacak. Özellikle bu süreçte manevi destek ve değer göreceğiniz bir zaman sizi bekliyor. Ahlaki yönden yapmanız gerekenler var. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu ortaya çıkarma zamanı.



KOVA
Radikal kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Kararlarınız çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir fakat kararlı duruşunuzdan da etkilenecekleri malum. Özellikle baba, patron, eş gibi figürlerle aranızda idealist bir çerçevede konuşmalar gerçekleşecek. Zafer ve başarı yeni hedefleriniz olmaya hazırlanıyor. Yaptığınız işlerle adınızı duyurmak için de Yeni Ay size 11. evinizden fırsatlar sunacak. Kariyerle ilgili fikirlerinizi, projelerinizi hayata geçirmek için güzel zamanlar sizi bekliyor. Dışarıdan zor gibi görünen ama içte güvenilir olan kişilerden destekler alabilirsiniz.



BALIK
Becerilerinizi kıskanan, önünüzde engel olan kişilerle uğraşmaya hazır olun. Şüphe en büyük silahınız ve ayrıca en büyük düşmanınız olmaya hazırlanıyor. Şüphe duymadan evvel kendi geleceğinize, planlarınıza odaklanmalısınız. Kulağınıza gelen fısıltıları çok kale almamaya özen gösterin. Yeni Ay’ın enerjisiyle adeta küllerinizden doğabilirsiniz ama hiçbir sabah, karanlık bir gece geçirmeden ortaya çıkmaz. Bu dönem sizi üzen, canınızı sıkan her ne varsa onlara teşekkür etme zamanı. Adres değiştirebilir, uzak seyahatler yapabilir ve kariyer yaşamınızda maceralı yolculuklar deneyimleyebilirsiniz. 10. evinizdeki Yeni Ay ile yaşamınızın kontrolünü elinize alma zamanı geldi.


Alıntı.
________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


Haftalık burç yorumları (21 Kasım - 27 Kasım)
 
Alt 22 Kasım 2022, 06:17   #2
Standart

Bir tatile ihtiyacım olduğu çok doğru

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:00.