IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Ağustos 2020, 21:55   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Keskin yüz hatlarına sizde sahip olabilirsiniz

Keskin yüz hatlarına sizde sahip olabilirsiniz

Ne kadar estetik yada kremler sürerseniz sürün yüzünüzün bir keskin hatlarına sahip olamaz. Ama bu makyajın küçük hileleri ile yapabilirsiniz..

Sakız çiğneyin faydası çok fazla.

Şimdiye kadar alışkanlıktan ya da tesadüf olarak birçok kez sakız çiğnemiş olabilirsiniz. Ama sakız çiğnemenin iyi bir yüz egzersizi olduğunu ve yüzünüzü aşağıya doğru incelttiğini biliyor muydunuz? Günde iki ya da üç kez sakız çiğneyin. Bu, çene hattınızı ufak egzersizler eşliğinde çalıştırmanıza yardımcı olacaktır.


Göz egzersizi mutlaka yapın

Keskin yüz hatlarına sahip olmak, sadece çene hatlarınızı çalıştıracağınız anlamına gelmiyor. Gözlerinizin altında oluşan sarkık derileri de dinç tutmak gerekir. Tek seferde 20-30 kez gözlerinizi açıp kapatarak egzersiz yapabilirsiniz. Düşük sayılarla başlayıp, artırarak devam edebilirsiniz.


Makyaj hilelerinin mucizevi katkısı

Egzersizler dışında yüz hatlarınızı belirginleştirmek için ufak makyaj hilelerini de tercih edebilirsiniz. Birçok ünlü ve model keskin yüz hatları ve belirgin elmacık kemikleri için ufak çaplı makyaj hileleri kullanıyor. Belirgin elmacık kemikleri için koyu tonlarda gölgeler uygulayabilirsiniz. Eğer allık kullanıyorsanız elmacık kemiklerinizin hemen altına uygulayın.

Dudak bükme hareketi inanılmaz işe yarar.

Eğer çene hattınızda özel olarak çalışmak istiyorsanız dudak egzersizlerini tercih edebilirsiniz. Suratınızı olabildiğince asın, dudaklarınızı bükün ve yaklaşık 30 saniye kadar bu şekilde bekleyin. Birkaç kez tekrar ettikten sonra dudaklarınızla dairesel hareketler çizin.




Alıntı
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:10.