IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Edirnekapı Şehitliği'nde genç çiftlerin uygunsuz görüntüleri vatandaşları çileden çıkardı (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/91167-edirnekapi-sehitliginde-genc-ciftlerin-uygunsuz-goruntuleri-vatandaslari-cileden-cikardi.html)

Stolichnaya 26 Ekim 2021 15:45

Edirnekapı Şehitliği'nde genç çiftlerin uygunsuz görüntüleri vatandaşları çileden çıkardı
 
İstanbul Edirnekapı Şehitliği'nde genç çiftlerin uygunsuz davranışları vatandaşların tepkisini çekti. Geçmişi İstanbul'un fethine kadar uzanan bu tarihi ve kutsal mekanda karşılaşılan görüntülerden büyük rahatsızlık duyan vatandaşlar o anları cep telefonu kameralarına kaydetti.

İstanbul Eyüpsultan'da bulunan Edirnekapı Şehitliği'nde ve çevresinde genç çiftlerin uygunsuz görüntüleri tepkilere yol açtı. Edinilen bilgiye göre vatandaşlar adeta adım başı denk geldikleri bu görüntülerden rahatsızlıklarını dile getirirken, yetkililerin bu durumun düzeltilmesi adına bir çaba göstermediklerini de vurguladı.
ATANDAŞLAR DURUMUN ÇÖZÜME KAVUŞTURULMASINI BEKLİYOR

Gündüz saatlerinde çevrede insanlar olmasına karşın uygunsuz hareketlerine devam eden çiftlerin rahatlıkları da cep telefonu kameralarına yansıdı. Geçmişi İstanbul'un fethine kadar uzanan bu tarihi ve kutsal mekanda karşılaşılan görüntülerden rahatsız olan vatandaşlar ise durumun çözüme kavuşturulmasını bekliyor.
YETKİLİLERE ULAŞMAKTA SORUN YAŞANIYOR

Durumla alakalı olarak yetkililerle ile iletişime geçmeye çalıştıklarını fakat yanıt bulamadıklarını belirten vatandaşlar duruma oldukça tepkili.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

''Alıntı''

ZaLim 26 Ekim 2021 23:22

şehide saygısı olmayanın kendisine bile saygısı olmaz.

Reyhan 27 Ekim 2021 00:03

İyice şaşirdiniz siz artik.. Terbiyesizler.

oMeN 29 Ekim 2021 17:39

Akılları başlarında değil.

Lyra 29 Ekim 2021 17:44

üf beyinsiz bebeler. yürüyün gidin ya bu ülkeden. cidden şehitlere, atama, vatana millete saygısı olmayan mahlukları ülkemde istemiyorum.

Türkü 29 Ekim 2021 18:05

Çok Üzücü Gercekten Nereye Gidiyoruz..

Sim 29 Ekim 2021 18:34

saygisizlar

Jön TüRk 29 Ekim 2021 19:08

Akıl alır gibi değil.
Arsız ve duyarsız rezil bir nesil geliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net