IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   'Artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz' (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/9067-artik-multecileri-tutabilecek-durumda-degiliz.html)

ZaLim 28 Şubat 2020 03:19

'Artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz'
 
Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İdlib'deki saldırıya ilişkin NATO ile temasa geçildiğini, somut destek beklendiğini söyledi. Çelik, mülteciler için de 'Artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz' ifadelerini kullandı.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin milli güvenliğini sağlamak üzere İdlib'de görev yapan askerlere rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen alçak saldırıda şehit olan kahramanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bu alçak saldırıyı hak ettiği şekilde cevaplandırdığını vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Katil rejim ve onu cesaretlendirenler bu kalleşliğin hesabını en ağır şekilde vereceklerdir. Türkiye, Suriye'de yürüttüğü haklı mücadelesini uluslarası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak hedeflerine ulaşana kadar sürdürmekte kararlıdır. Milletimizin başı sağolsun."

"ARTIK MÜLTECİLERİ TUTABİLECEK DURUMDA DEĞİLİZ"

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Mülteci politikamız aynıdır ama ortada bir durum var, artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz" ifadelerini kullandı.

"NATO'DAN SOMUT DESTEK BEKLİYORUZ"

Çelik ayrıca, CNN Türk yayınında yaptığı açıklamada, “Rejim bütün kara ve hava unsurlarıyla düşman unsur halijne gelmiştir. Gerekli cevap verilmektedir. Rejim unsurları artık Türkiye Cumhuriyeti için düşman unsurdur" dedi ve şunları ekledi:

"NATO'yu bilgilendireceğiz. NATO'yu istişareye çağırıyoruz. Bunu katil bir rejimin uluslararası topluma yaptığı bir saldırı olarak görüyoruz. Topyekun bir tepki verilmesini bekliyoruz. Bununla ilgili girişimlerimiz sürüyor. NATO'yla istişare süreci başlıyor yarın sabah. Bundan sonra somut destek bekliyoruz.”

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yazgı 28 Şubat 2020 09:02

En doğrusu buydu. Böyle bir kayıptan sonra hiç kimsenin dost olmadığını daha iyi görmüş oldu görmesi gerekenler.

Allecra 28 Şubat 2020 09:03

2 güne kapatılır ama yine de yerinde bir karar oldu.

Tonyukuk 28 Şubat 2020 09:08

Sizi de tutmayalım artık. Ülkeyi felakete sürüklediniz, defolun gidin!

tugbu 28 Şubat 2020 09:12

Neden daha önce degilde simdi :) yazik degil mi okadar gence,ailelerine...Allah bildigi gibi yapsin

Absent 28 Şubat 2020 10:05

Yeni akıllarına geldi zaar

Sinan 28 Şubat 2020 17:00

Büyük çoğunluğun asla gitmeyeceğini tekrar bi maceraya atılmayacağını düşünüyorum. Suriyeden savaş zoruyla geldiler, bizimde ancak zorla göndermemiz gerekli. Yoksa avrupada türkiye gibi ekmek elden su gölden olmayacağını çok iyi biliyorlar.

Siyahizm 28 Şubat 2020 17:39

suriyelileri okadar parlattinizki adamlara türk vatandasligi bile aldilar türkiyeye yerlestiler düzen kurdular türk kizlari ile evlenip sile oldular cocuklari bile ana dili gibi türkce konusur oldular, bu saatten sonra sen kapiyi acsanda avrupaya gitmez, Aksine avrupadaki suriyeli mülteciler türkiyeye gelir yerlesir.. bukadar kepaze bir hükümet olamaz insallah2023 de yok olacaksiniz.

oMeN 28 Şubat 2020 18:02

Şimdi mi..

IRCStaR 28 Şubat 2020 18:18

banada her ay yattığım yerden maaş versinler karıma maaş çocuklarıma maaş versinler bunun üstüne 1 oy için türk vatandaşlığına alsınlar sonra sınırları açsınlar beklesinler giderim diye bırak sınırı nerelerini açarlarsa açsınlar burdaki rahatımı asla bozmam ..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2024 | IRCRehberi.Net