IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Yasaklar geliyor... Restoran, lokanta, kafe, bar, gece kulübü, kıraathane, spor salonu, sinema, tiyatro... Hepsini kapsıyor... 1 Eylül'den itibaren... (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/79662-yasaklar-geliyor-restoran-lokanta-kafe-bar-gece-kulubu-kiraathane-spor-salonu-sinema-tiyatro-hepsini-kapsiyor-1-eylulden-itibaren.html)

Başak 28 Temmuz 2021 08:20

Yasaklar geliyor... Restoran, lokanta, kafe, bar, gece kulübü, kıraathane, spor salonu, sinema, tiyatro... Hepsini kapsıyor... 1 Eylül'den itibaren...
 
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Lokanta, kafe, bar, gece kulübü, kıraathane, spor salonları, her türlü müsabaka sahaları, sinema, tiyatro, konser ve düğün... Hepsini kapsıyor. Flaş talep geldi. 1 Eylül'den itibaren uygulanması isteniyor. Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer, 1 Eylül'den itibaren restoran, kafe, gece kulübü, spor salonu, sinema, konser ve düğün salonu gibi yerlerde bulunacaklara 2 doz aşı zorunluluğu getirilmesi çağrısında bulundu.

Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesin! TURYİD Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer "1 Eylül'den itibaren lokanta, kafe, bar, gece kulübü, kıraathane, spor salonları, her türlü müsabaka sahaları, sinema, tiyatro, konser ve düğün ve özel davetlere katılacak misafir ve müşterilerin 2 doz aşıyı yaptırmış olması zorunluluğu getirilmesi" istediklerini söyledi.

"Alıntı"

BidiBidi 28 Temmuz 2021 09:23

gelsin de dinlenelim :sas

Artist 28 Temmuz 2021 09:29

Zaten millet de onu istiyor ve bekliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi