IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Kastamonu'ya Ateş Düştü (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/66826-kastamonuya-ates-dustu.html)

iLSu 26 Nisan 2021 00:43

Kastamonu'ya Ateş Düştü
 
Pençe-Şimşek harekâtı bölgesinde teröristler tarafından daha önceden döşenen bir EYP'nin patlaması sonucu yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız tahliye edildiği Şht. Tümg. Aydoğan Aydın Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 25 Nisan 2021 tarihinde şehit olmuştur.

* Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

ŞEHİDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik Avaşin-Basyan bölgesinde yürütülen Pençe-Yıldırım Operasyonu’nda 4 yıllık asker olan Uzman Çavuş Aygün Çakar, EYP'nin infilak etmesi sonucu şehit düştü.

Şehit Çakar'ın Kastamonu'nun merkeze bağlı Geyikli köyünde ikamet eden annesi Melek Şahanoğlu'na acı haber ulaştı. Şehit evine Türk bayrağı asılırken şehit annesi Melek Şahanoğlu'da taziyeleri kabul etti. Güçlükle ayakta durduğu görülen şehit annesi Melek Şahanoğlu, “Yavruma Allah rahmet eylesin, vatanımız sağ olsun” dedi.

"Cenaze namazında hoca cemaate yine soracak; 'Haklarınızı helal ediyor musunuz?' diye. Ey şehidim; Ben huzurla uyurken sen terörist peşinde koştuğun için, ben klimalar altında serinlerken sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için, bizler nette telefonda geyik muhabbeti yaparken sen anneni bile arayamadığın için, bizler tatil planları yaparken sen bir bardak çayın bile sonuna kadar rahat rahat yudumlayamadığın için ve henüz hayatının baharında bir fidanken Ey Şehidim; ben bu ülkede güzellikler yaşayayım diye bana canını feda etmişsin, benim sende ne hakkım olabilir ki? Kaldır başını ve sen söyle sen bana hakkını helal ediyor musun?"


Başımız Sağolsun Vatan Sağolsun...


kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

YGT 26 Nisan 2021 00:44

Rabbim yakınlarına sabır Versin Mekanları Cennet oLsun insallah

EbruLy 26 Nisan 2021 00:45

Ne diyebilirim ki bu durumlarda diyebilecek hiç bir söz çıkmıyor aslında çok varda yazınca bir faydası olmuyor maalesef.. Allahtan rahmet diliyorum Rabbim ailesine sevdiklerine sabır versin.. :(

Prencies 26 Nisan 2021 00:49

Mekanlari Cennet Olsun.. Yakınlarına sabırlar diliyorum.. Basımız Sag olsun..

BoSs 26 Nisan 2021 00:50

Alllah mekanını cennet eylesin ailesine sabır versin.Gönül isterki hiçbir askerimiz hiçbir mehmetcigimiz aramızdan ayrılmasın ama kan dökülerek kazanılan bu topraklar yine kan dökülerek korunmaya devam ediyor.Allah hepsinden razı olsun mekanları cennet olsun.

Mahrez 26 Nisan 2021 00:57

Mekanı Cennet olsun , Allah geride kalanlara ömür versin inşallah. Başımız sağolsun.

LaviNia 26 Nisan 2021 01:27

Mekanı cennet olsun, rabbim yakınlarına sabır versin

She 26 Nisan 2021 18:15

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Reyhan 26 Nisan 2021 18:46

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah :(

Elyanura 26 Nisan 2021 18:49

Mekanı cennet olsun.Rabbim ailesine sabr versin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2024 | IRCRehberi.Net