IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By jeSt
  • 1 Post By Sinan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2020, 13:35   #1
Standart Rus turistler, tatil için Çin yerine Türkiye'yi tercih etmeye başladı

Çin'in Wuhan kentinde başlayan koronavirüs salgını, dolaylı yoldan Türk ekonomisine katkı sağlayacak. Rusya Tur Operatörleri Birliği, salgın nedeniyle Çin'e yapılan seyahat planlarının iptal edildiğini ve Türkiye'yi tercih edeceklerini söyledi.



Rus turistlerin, koronavirüs salgını nedeniyle tatil planlarında Çin yerine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi ülkeleri tercih etmeye başladığı bildirildi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tur Operatörleri Birliği'nden (ATOR) yapılan açıklamada, Rusya'da vatandaşların Çin'de yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle bu ülkedeki tatil planlarında değişikliğe gittiği belirtildi.

Türkiye ve İtalya gibi ülkelerin, Rus vatandaşlarının Çin yerine en çok tercih ettiği tatil noktalarından olduğuna işaret edilen açıklamada, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin de (BAE) tercih edilen diğer ülkeler arasında yer aldığı bildirildi.
Rus tur operatörleri, Çin'deki Hainan adalarına yönelik tur satışlarını 25 Ocak'ta durdurmuştu. Öte yandan, BAE [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ndan bugün yapılan açıklamada, ülkede ilk kez yeni tip koronavirüs vakasının tespit edildiği belirtilmişti.
TÜRKİYE'DEN KORONAVİRÜS ÖNLEMİ

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salgının başladığı ülke olan Çin'de yaşayan Türk vatandaşları, tahliye edilecek. Türkiye'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Büyükelçisi Emin Önen, "Birkaç gün içinde 32 vatandaşımızı aileleriyle Çin'den tahliye edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Büyükelçi, herhangi bir vatandaşımıza koronavirüsün bulaşmadığını belirterek, Çin'den Türkiye'ye tahliye edilecek vatandaşların karantinaya alınacağını duyurdu.
İNGİLİZLER DE KORONAVİRÜSE KARŞI ÖNLEM ALIYOR

Öte yandan İngiliz hava yolları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (BA), yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını nedeniyle Çin'e tüm uçuşlarını durdurma kararı aldı.
Şirketten yapılan açıklamada, "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dışişleri Bakanlığının seyahat uyarısının ardından derhal geçerli olmak üzere Çin ana karası ile karşılıklı tüm uçuşları askıya aldık." ifadesine yer verildi.
Açıklamada, karar nedeniyle BA müşterilerinden özür dilenerek, "Müşterilerimizin ve mürettebatın güvenliği daima önceliğimizdir. Gelecek günlerde Çin'e ya da Çin'den seyahat edecek yolcular, BA.com adresinde daha fazla bilgi edinebilir." değerlendirmesi yer aldı.
CAN KAYBI 132'YE YÜKSELDİ

Çin'de yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgınında can kaybı 132'ye, salgından etkilenen kişi sayısı 5 bin 974'e yükseldi.
Çin Ulusal Sağlık Komisyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Tibet Özerk Bölgesi dışında ülke geneline yayılan 2019-nCoV salgını nedeniyle 132 kişi hayatını kaybetti, virüsten etkilenen sayısı bin 239'nun durumu ağır olmak üzere 5 bin 974'e çıktı.
Bununla birlikte virüsten etkilendiği şüpheli olan kişi sayısı 9 bin 239'a yükselirken, virüsten etkilenen kişilerle herhangi bir şekilde temasa geçmesi nedeniyle müşahede altına alınanlar 59 bin 990'a çıktı. Bugüne kadar iyileşerek taburcu edilen enfektelerin sayısı ise 103 oldu.

Rus turistler, tatil için Çin yerine Türkiye'yi tercih etmeye başladı



Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım. $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım!

Konu aZze tarafından (09 Mart 2023 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 30 Ocak 2020, 20:48   #2
ꪖꪗꪉꫀ ꪮ᭢ꫀ ᦔꪖꪗ
Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çinde korana, ruslarsada aids ne yapıaz biz..


Konu jeSt tarafından (30 Ocak 2020 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 30 Ocak 2020, 21:12   #3
Standart

Dikkat etmemiz gerekiyor özellikle Asya ülkelerine yapışan ziyaret esnasında giriş çıkışlara..

________________

h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım. $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım!
 
Alt 30 Ocak 2020, 21:13   #4
Standart

Sadece Çin değil Asya kıtasında özen ve önem şart...

________________

h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım. $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım!
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:05.