IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Önce eşini öldürdü, sonra intihar girişiminde bulundu (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/183822-once-esini-oldurdu-sonra-intihar-girisiminde-bulundu.html)

BugsBunny 12 Mart 2024 03:44

Önce eşini öldürdü, sonra intihar girişiminde bulundu
 
İstanbul Sancaktepe'de korkunç bir olay yaşandı. Deniz Can uzun süredir anlaşmazlık bulunan eşi Duygu Can'ı 14 yaşındaki kızının önünde kurşun yağdırdı. İşte detaylar...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sancaktepe’de aralarında uzun süredir anlaşmazlık bulunan Deniz Can ile eşi Duygu Can arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Deniz Can, 14 yaşındaki kızının gözü önünde eşine kurşun yağdırdı. Duygu Can olay yerinde hayatını kaybederken Deniz Can intihar girişiminde bulundu.

Olay, dün gece 01.00 sıralarında Veysel Karani Mahallesi, Bahariye Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre; 3 katli binanın birinci katında oturan Deniz ve Duygu Can çifti arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Deniz CAN, 14 yaşındaki kızının gözü önünde yanında bulunan silahla eşi Duygu Can’a ateş etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başından yaralanan kadın, kanlar içerisinde yere yığıldı. Daha sonra Deniz Can aynı silah ile intihar girişiminde bulundu. Silah seslerini duyan binadakiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri başından vurulan Duygu Can’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

İntihar girişiminde bulunarak ağır yaralanan Deniz Can ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Can'ın yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesi devam ettiği öğrenildi. Evde yapılan incelemelerde, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet fişek ele geçirildi. Öte yandan Duygu Can ile evli olan Deniz Can’ın tekstil işiyle uğraştığı, 14 ve 4 yaşlarında kızlarının olduğu öğrenilirken, çift arasında uzun süredir şiddetli geçimsizlik olduğu öğrenildi.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kyo 12 Mart 2024 05:52

Daha dün kadınlar gününü kutladınız. İşte Siz kadınlara kadınlar günü değil, Kadın hakları , insan hakları lazım.
Allahın yarattıgı canı Allah almalı.
Kullara ne oluyor?

Brittle 12 Mart 2024 09:29

İşte tam da bu yüzden kadınlar günü, o günü, bu günü bana geçmiyor ya.. Hani Diyojen in Büyük İskender'e söylediği;

''Güneşime gölge etme , başka ihsan istemem'' diyor ya.. Bizden , hayatımızdan ellerini çeksinler yeter günleri de kutlamaları da kalsın..

BuSeM 12 Mart 2024 09:42

Bir de bunu kendinde hak gibi görenler var değil mi yazık gerçekten çok yazık..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net