IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   İstanbul'da yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi (https://www.ircrehberi.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/175325-istanbulda-yagis-ve-firtina-hayati-olumsuz-etkiledi.html)

Lews Therin 16 Aralık 2023 22:58

İstanbul'da yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi
 
İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle Bakırköy'de ağaç otomobilin üzerine devrildi. Yağışlı hava akşam saatlerinde trafik yoğunluğuna yol açtı. Öte yandan Küçükçekmece'de de bir İETT otobüsünü su bastı.

İstanbul'da etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Bakırköy'de ağaç park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Küçükçekmece'de bir İETT otobüsünü su bastığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

AĞAÇ OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan yağmur ve fırtına kent genelinde etkisini sürdürüyor. Bakırköy'de fırtına nedeniyle ağaç otomobilin üzerine devrildi. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, devrilen ağaç itfaiye ekipleri tarafından kaldırıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Hafta sonunu dışarıda değerlendiren vatandaşlar ise yağmur ve fırtınanın etkisi ile güçlükle yürüdü. Yağışlı hava akşam saatlerinde trafik yoğunluğuna yol açtı.

İETT OTOBÜSÜNÜ SU BASTI

Küçükçekmece'de bir İETT otobüsünü su bastı. Yolcuların ayakta dahi durmakta zorlandığı ve yolculuğun çilede döndüğü o anlar yine otobüs içerisinde bulunan bir yolcu tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde otobüsün içerisinde su nedeniyle yolcuların dizlerini koltukların üzerine koyduğu, bazı yolcuların ise demirlere tutunarak yolculuk yapmak zorunda kaldığı görüldü.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net