IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Artist


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2022, 08:15   #1
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Öz kızlarını istismar etti

Öz kızlarını istismar etti

İzmir'in Konak ilçesi Hilal Mahallesi'nde Serkan Erdoğan, iddiaya göre, 11 yıl önce 20 yaşındaki büyük kızı E.B.'ye yaklaşık 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu.

Erdoğan, başka suçtan cezaevine girince E.B. de durumu annesine anlattı. Kızına inanmayan anne Asya Dizlek, önce kadın doğum uzmanına ardından psikiyatriste götürdü.

Tedavi gören ve ilaç kullanan E.B., bir süre sonra kaçarak evlilik yaptı ve evden uzaklaştı. Tahliye olduktan sonra eve dönen Erdoğan, iddiaya göre, bu kez 16 yaşındaki küçük kızı S.E.'ye istismarda bulundu.

Kadın tutuklandı
S.E.'nin de durumu anlatması üzerine Asya Dizlek, kızının üzerine ses kayıt cihazı yerleştirdi. 1 hafta sonra kayıtları dinleyen ve cinsel istismarı öğrenen Dizlek, boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı Erdoğan'ı tabancayla yaraladı.

Tacizci eş de tutuklandı
Gözaltına alınan Dizlek, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Serkan Erdoğan da tutuklandı.

Olayla ilgili hazırlanan iddianamede; Serkan Erdoğan hakkında, 2 kızı için ayrı ayrı 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'hakaret' suçlarından toplam 67,5 yıl hapis; Asya Dizlek için ise 23 yıl hapis cezası istendi. İzmir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde eylül ayında görülen duruşmada Dizlek, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Sanıkların yargılandığı davayla ilgili İzmir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya, tutuksuz sanık Dizlek ve tutuklu sanık Erdoğan'ın yanı sıra taraf avukatları katıldı.

"Çocuğun kimden olduğunu sordum cevap vermedi"
Mahkeme heyeti, geçen duruşmada ses kayıt cihazındaki seslerin kime ait olduğunun tespiti için Adli Tıp Kurumu Adli Bilişim İhtisas Dairesi'nden yanıt gelmediğini söyledi. Ardından söz verilen tutuklu sanık Erdoğan, "Ben açık cezaevinde yatarken Asya hamileydi. Çocuğun kimden olduğunu sordum ancak cevap vermedi. Sonra da çocuğu Alsancak'ta bir klinikte aldırdılar. Olaydan 3 gün önce beni rezil edeceğini söyledi. Mahalleye bir heyet yollayın. Oradakiler benim nasıl bir baba olduğumu anlatsınlar." dedi.

"Neden daha önce anlatmadın"
Bunun üzerine araya giren mahkeme başkanının "Bunları neden daha önce anlatmadın?" sorusuna sanık, "Bu olayı daha önceden sırası gelmediği için anlatmak istememiştim, sırası geldiği için anlattım." cevabını verdi.

"Namusum ve onurum için yaşıyorum"
Serkan Erdoğan'ın ardından söz verilen Asya Dizlek, "O çocuğu sürekli şiddet gördüğümüz için aldırdım. Namusum ve onurum için yaşıyorum. Gereken her türlü testi de yaptırırım. Bence de mahalleye bir heyet gönderin. Oradakiler bize uygulanan şiddeti anlatsınlar." dedi.

Duruşma ertelendi
Konuşmaların ardından ara karar açıklandı. Serkan Erdoğan'ın tutukluluk halinin devamına karar veren heyet, Adli Tıp Kurumu Adli Bilişim İhtisas Dairesi'nden gelecek yanıtın beklenmesine hükmedip, duruşmayı 9 Şubat 2023'e erteledi.

Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Öz kızlarını istismar etti

Konu Ayışığı tarafından (11 Mart 2023 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 18 Kasım 2022, 08:22   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu nasıl babadır..adi herif

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...


Öz kızlarını istismar etti
 
Alt 18 Kasım 2022, 08:25   #3
84d k!d 50(0
coLder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

cani ce biliyorum ama bağlıcaksın dökecek sin benzini ibrete alem oturup izliceksin havadaki o hesas yanan pislik et parçasının kokusunu insanlar alacak çekecek içine yanmanın henüz nedemek olduğunu bilmiyorlar ve hata üstüne yanlış üstüne çok davranış yapıyorlar miyde bulandırıcılık şekilde.

________________

İɴꜱᴀɴʟᴀʀ ʏᴜ̈ᴋꜱᴇᴋ ᴍᴇᴠᴋɪʟᴇʀᴇ ᴜʟᴀꜱ̧ᴛıᴋᴄ̧ᴀ ᴛᴀɴʀıʟᴀꜱ̧ᴛıᴋʟᴀʀıɴı ᴢᴀɴɴᴇᴅᴇʀʟᴇʀ ᴅᴜ̈ꜱ̧ᴛᴜ̈ᴋʟᴇʀɪ ᴢᴀᴍᴀɴ ɪɴꜱᴀɴʟıᴋʟᴀʀıɴıɴ ᴅᴀ ᴇʟᴅᴇɴ ɢɪᴛᴛɪɢ̆ɪɴɪ ɢᴏ̈ʀᴜ̈ʀʟᴇʀ..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:54.