IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Aykut


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Mayıs 2022, 11:46   #1
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ali Ekber Ertürk’ü kaybettik

Ali Ekber Ertürk’ü kaybettik


SÖZCÜ Ankara Bürosunda muhabir olarak çalışan, mesai arkadaşımız Ali Ekber Ertürk'ü (54), yakalandığı amansız hastalık sonucu kaybettik. Ertürk için bugün SÖZCÜ Gazetesi önünde ve Tuzluçayır Cemevinde tören düzenlenecek. Ertürk, Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Avşarcık köyünde toprağa verilecek.


SÖZCÜ Ankara Bürosunda muhabir olarak çalışan, mesai arkadaşımız Ali Ekber Ertürk’ü (54), yakalandığı amansız hastalık sonucu kaybettik. Sivas’ın Divriği ilçesine bağlı Avşarcık köyünde toprağa verilecek olan Ertürk için bugün saat 11.00'de SÖZCÜ Gazetesi önünde ve 13.30'da da Tuzluçayır Cemevinde tören düzenlenecek.

Ankara gazeteciliğinin tecrübeli isimlerinden ve 7 yıldır SÖZCÜ'de görev yapan Ali Ekber Ertürk, Günaydın, Sabah, Akşam, Star gazetelerinde çalıştı. Siyaset muhabirliğinde uzman olan Ertürk, Milli Görüş çizgisindeki partilerden Refah, Fazilet, Saadet ve AKP'yi de yakından takip etti.


Son olarak Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından “Rektörün Torpili” haberiyle ödüle layık görülen Ali Ekber Ertürk, ödülünü, Ekim 2021'de düzenlenen törende merhum gazeteci-yazar Mustafa Ekmekçi’nin eşi Aldoğan Ekmekçi'den almıştı.


Ali Ekber Ertürk’ü kaybettik

Başarılı birçok habere imza atan Ertürk, yazdığı haberlerle onlarca ödüle layık görüldü. En son 25 Ekim 2021'de “Rektörün Torpili” haberi nedeniyle Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından yılın başarılı gazetecisi ödülünü kazandı. Ertürk'ün “Güneşin Evlatları” ve “Tehlikeli Bir Muhabirin Anıları” adlı iki kitabı da bulunuyor.

Hanife Ertürk ile evli olan Ali Ekber Ertürk'ün Aren (7) ve Hezal (8) adlı iki çocuğu da vardı. Vefat haberini öğrenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hanife Ertürk'ü arayarak başsağlığı diledi.


FAHRETTİN ALTUN: BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİMİ İLETİYORUM


Ali Ekber Ertürk'ün vefatı sonrası paylaşılan başsağlığı mesajlarından bazıları şu şekilde:


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun:“Uzun süredir kanserle mücadele eden gazeteci Ali Ekber Ertürk'ün vefatını teessürle öğrendim. Kendisine Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, dostlarına, çalışma arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”


Çağdaş Gazeteciler Derneği:“Ankara’nın deneyimli muhabiri, Derneğimizin Yılın Başarılı Gazeteciler Ödüllerine 2 kez layık görülen gazeteci Ali Ekber Ertürk, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düştü. Kendisini, mesleğimize ve örgütlü mücadeleye verdiği katkılarla anımsayacağız, ışıklar içinde olsun.”


Ali Ekber Ertürk’ü kaybettik

''Alıntı''
 
Alt 24 Mayıs 2022, 12:16   #2
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Allah rahmet eylesin

________________

Ali Ekber Ertürk’ü kaybettik
 
Alt 24 Mayıs 2022, 12:26   #3
Standart

allah rahmet eylesin

________________

No MoRe DramA
 
Alt 25 Mayıs 2022, 07:09   #4
Standart

Allah rahmet eylesin

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:35.