IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Mayıs 2022, 11:40   #1
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kabine Toplantısı son buldu!

Kabine Toplantısı son buldu! Yeni kararlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı


Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 23 Mayıs günü toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında biraraya gelen Kabine'nin gündeminde ise NATO, Rusya- Ukrayna savaşı, cezaevi izinleri gibi kritik konuların olması bekleniyordu. Peki, Kabine toplantısı kararları neler oldu?


Mayıs ayının yeni Kabine toplantısı bu hafta düzenlendi. Yoğun gündemle toplanan Kabine'nin hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. İşte, 2022 mayıs Kabine toplantısı kararları...


KABİNE TOPLANTISI SON BULDU


Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeni Kabine toplantısı bugün (23 Mayıs) saat 16:30 sıralarında başladı. 2 haftada bir biraraya gelen Kabine'nin gündemi ise yoğun. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20:00 sıralarında açıklamalarda bulunmaya başladı


KABİNE KARARLARI


İç ve dış politikaya dair kritik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğa, Kabine'de alınan yeni kararları duyurdu.


BAKAYA VE YOKLAMA KAÇAĞI


Bugün sayıları 550 bini bulan yoklanma kaçağı gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Yoklama kaçağı gençlerimize bedelli askerlikten faydalanabilme yolunu açıyoruz. Askerliğini bedelli yapmak isteyen gençlerimiz askerlik şubelerine başvurabilirler.


AÇIK CEZAEVİ İZNLERİ


Diğer yandan Kabine toplantımızda açık cezaevlerindeki hükümlüler için uygulanan Kovid-19 izinleriyle ilgili de yeni değerlendirme yaptık. 31 Mayıs'ta sona eren açık cezaevlerindeki hükümlülerin Kovid-19 izinlerini, 31 Temmuz 2023'e kadar uzatıyoruz.

Bizim ülkemizde gerçekleştirdiğimiz büyük demokrasi ve kalkınma devrimlerinin eksiklikleri hatta hataları da olabilir. Eksiklikleri tamamlayacak bir muhalefetle her şeyi konuşmaya hazırız. Yapılan her yatırıma kulp takan fakat ortaya kayda değer bir program ortaya koyamayan sığ bir muhalefetle karşı karşıyayız. Muhalefete bu cesareti dünyada ve bölgede yaşanan krizlerin ülkemize olan yansımaları verdiği anlaşılıyor. Hayat pahalılığı başta olmak üzere çeşitli sıkıntılara maruz kaldığımız bir gerçek. Türkiye'nin küresel ekonomik çalkantılardan en az hasarla çıkması için her türlü çabayı gösteriyoruz.


''Alıntı''
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:06.