IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Mayıs 2022, 11:30   #1
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Beyazıt’ta silahlı çatışma!

Beyazıt’ta silahlı çatışma! Biri polis 8 kişi yaralandı


İstanbul Beyazıt'ta 2 grup arasında çıkan silahlı çatışmada biri polis, 8 kişi yaralandı. Olayla ilgili 27 şüpheli gözaltına alındı. Çatışma sırasında bir esnaf polisin belindeki silahı alıp karşı tarafa ateş etti. Çatışma ve panik anları saniye saniye kameraya yansıdı. Olayın, iki esnaf arasında uzun zamandır devam eden husumetten kaynaklandığı öğrenildi


Beyazıt, Çadırcılar Caddesi, 102 numaralı iş yeri önünde saat 10.30 sıralarında 2 grup arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahların da çekildiği kavgaya polis ekipleri müdahale etti. Ancak polise rağmen taraflar tetiğe basmaya devam etti.


İKİSİ AĞIR SEKİZ YARALI


Çevredekilerin korku dolu bakışlarla izlediği olayda, polis memuru Gökhan K., tesadüfen olay yerinden geçen Zahide B., Fatih Ç., Ahmet M., Suat A., Ahmet K., İbrahim H. ve yabancı uyruklu Kamran D. yaralandı. Yaşanan olay sonrasında çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi.

Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Fatih Ç.'nin koltuk altından, Kamran D.'nin ise başından vurulduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Yaralanan polis memuru ve diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


27 GÖZALTI


Çatışma haberi üzerine, olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen 23 şüpheliyi gözaltına aldı. Yaralananlar arasında 4 kişi hakkında da gözaltı kararı olduğu öğrenildi.


ÇATIŞMA ANI KAMERALARA YANSIDI


Dehşet anları çevredekiler tarafından cep telefonuyla da kaydedildi. Görüntülerde, saldırganların yerde yatan polis ve yaralılara aldırmadan ateş etmeye devam ettiği görülüyor. Polis memuru Gökhan K.'nin ekip arkadaşlarınca güvenli bölgeye alınma çabaları da görüntülere yansıyor.


Yaralı polisi ellerinden tutarak çekmeye çalışan arkadaşları bir yandan da saldırganlara karşılık verdiği görüntülere yansıyor. Sırtından, ensesinden kurşun saçması ile yaralanan kolunda ve böbrek üstünde de kurşun yarası bulunan 15 yıllık polis memurunun vatandaşların da yardımıyla çatışma alanından çıkarılması da kameralara yansıyor


ESNAF, POLİSİN SİLAHINI ALIP ATEŞ ETTİ


Çevredekilerin büyük panik yaşadığı olayla ilgili görüntülerde, saldırganların, polis memurunun yaralı yerde yatmasına rağmen ateş etmeye devam ettiği görülüyor. Panik anlarının saniye saniye yandığı görüntülerde polislerden birinin silahını alan esnaf, karşı gruba ateş ediyor.


UZUN SÜREDİR HUSUMET VARDI


Çok sayıda polisin müdahale ederek sonlandırdığı olayın, iki taraf arasında uzun zamandır devam eden husumetten kaynaklandığı öğrenildi.

İddiaya göre, cadde içerisinde iş yerleri bulunan Polat Ö., Ayhan Ö. kardeşler ile Mahmut K. ve Remzi K. arasındaki husumet önceki gün yeniden alevlendi. İki tarafın akrabaları sabah saatlerinde toplanınca yaşanan tartışma 8 kişinin yaralandığı silahlı çatışmaya dönüştü.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

''Alıntı''
 
Alt 24 Mayıs 2022, 11:34   #2
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Allah akıl fikir versin

________________

Beyazıt’ta silahlı çatışma!
 
Alt 24 Mayıs 2022, 12:23   #3
Standart

ayy bu ne

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:27.