IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Google Admob ve Adsense (https://www.ircrehberi.net/google-admob-ve-adsense/)
-   -   Google Adsense uygulaması yolun sonuna geliyor (https://www.ircrehberi.net/google-admob-ve-adsense/40909-google-adsense-uygulamasi-yolun-sonuna-geliyor.html)

Siyahizm 10 Eylül 2020 15:30

Google Adsense uygulaması yolun sonuna geliyor
 
Google'ın Adsense servisi üzerinden reklam gelir takibini mümkün kılan Google Adsense mobil uygulaması, Google'ın aldığı kararla yayından kaldırılıyor.
Google'dan konuyla ilgili gelen açıklama ise şöyle:

"2020 yılında mobil platformda daha iyi bir deneyim sunma sözümüzü yerine getirerek yeni bir duyarlı web raporlama ve ana sayfa arayüzünü kısa bir süre önce kullanıma sunduk. 2019 yılında da duyurduğumuz üzere, AdSense mobil uygulamasını artık desteklemiyoruz.

2020 yılında mobil platformda daha iyi bir deneyim sunma sözümüzü yerine getirerek yeni bir duyarlı web raporlama ve ana sayfa arayüzünü kısa bir süre önce kullanıma sunduk. 2019 yılında da duyurduğumuz üzere, AdSense mobil uygulamasını artık desteklemiyoruz.

Peki bu sizin için ne anlama geliyor?

• AdSense mobil uygulaması artık Google Play ve Apple App Store'dan indirilemiyor. Mevcut bir kullanıcı olarak şimdilik uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz, ancak deneyim birkaç ay içinde sonlandırılacak.Not: Uygulama için artık destek sağlamıyoruz.

• Şu anda yeni AdSense Raporlarını ve ana sayfa kartlarını kullanabilirsiniz. Bu araçlar, daha hızlı ve kullanımı daha kolay olan duyarlı bir mobil deneyim sunmaktadır.


Alıntı

She 16 Eylül 2020 21:24

Emeğine sağlık, paylaşım için teşekkürler.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi