IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Google Admob ve Adsense Google adsense ve admob ile alakalı tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Ağustos 2020, 23:32   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Adsenseden nasıl daha çok kazanıcaz işte çözüm

1.) Google en iyi en çok ödeyen reklamlarını en çok Tıklama oranı sağlayan sitelere öncelikli verecektir... Neden mi kısa sürede daha çok cebine indirmek için

2.) Google müşteri potansiyeli yüksek kaliteli trafiği olan sitelere daha çok para veren kaliteli reklamları gösterecektir.

3.) Google kendi ağında (blogspot, gmail) kesinlikle yüksek ödeme yapan reklamları gösterecektir ve buraya google dan daha yüksek trafik gönderecektir. (Tecrübeyle sabit)

4.) En çok para ödeyen adamlar kimlerdir?

Tecrübesiz kobiler. Tıklama başına 1.2 TL ödeyen ve reklam yaptığını düşünen pek çok kobi vardır. Bunun anlamı çok para ödeyen reklamlar genelde çeşitli sektörlerde birikirler. (Tekstil, yemek, araba vb sektörlerde şuan tıklama başına 1 TL verecek reklamlar bekliyor) sizin göreviniz bu reklamları sayfanızda çıkartmak buda o alanda içerik elde ederek yapılır.

5.) Renklerin büyüsü, elbette insanlar sayfaya geldiklerinde ilk onları etkileyen sayfanın rengidir. Sayfanızın rengini değiştirin tıklama oranınız artacaktır.

6.) Reklam kodlarını insanların okuma ve kullanma alanlarına yakınlaştırın tıklama oranınız artacaktır.

7.) Sayfanızın Text büyüklüğünü 1 punto azaltın adsense reklamlar kendini daha çok gösterecek ve tıklama oranınız artacaktır.

8.) Sayfanızın fontu ile adsense fontu aynı yapın tıklama oranınız artacaktır.

9.) Sayfanızda yeni keşfedilmemiş reklam öğeleri koyun tıklama oranınız artacaktır. Genele göre az kullanılan reklam biçimleri örneğin bağantılar daha çok verecektir.

10.) Adsense müşterisine yani reklamcılara kazandırın ve onları kazıklamaya çalışmayın kısa veya uzun vadede yine siz kaybedersiniz. Reklam verenlerde insan ve kazanmayı en az sizin kadar hakediyorlar.

11. ) Adsense kodlarınızı optimize edin. (örneğin bazen adsense çok sayfa gezimi olduğunda yaklaşık 5 defadan fazla aynı browserda gösterm olduğunda. Artık reklam göstermez bu aşamada yine googleın imkanlarını kullanarak yedek reklam veren koyabilirsiniz.

12. ) Reklam yerlerini değiştirin boyutları değiştirin tıklama oranınız artar. İnsanlar değişikliğe tepki verirler.

13.) Adsensede çok tık almak istiyorsanız bir kullanıcı gibi düşünmelisiniz ve hangi duyguyla sayfada nerelere göz temasınız oluyor ve niçin reklama tıklamak isteyeceksiniz bunu göz önüne alın.

14.) İçeriğin az ve reklam verenin bol olduğu sektörlerde para kazanma şamnsınız daha çoktur. Örneğin araba sektörü. Bir bakın dev araba firmaları reklam vermek için sitenizde koştursunlar. Siteniz 1 araba müşterisi yaratabiliyorsa o sitenin webmasterı da en az 1 araba satan dükkan kadar kazanmalıdır. Bu yukardaki yazılanlara göre olayı bir zihninizde denetleyin ve strateji ve politika belirleyin.

15.) Reklam ve içerik oranınızı iyi ortalayın.

16.) Hayal edin örneğin yemek firmaları, makarnacılar, pizzacılar bunlar reklam veriyolar ve vermek istiyorlar bu insanların reklam vermek istyeeceği büyük siteler yapın. Geliriniz er geç yükselecektir.

17.) Adsense reklamın çıkmasını engelleyen stop wordsler vardır bunlar kumar öl*m uyu*turucu vb. kelimelerdir. Bunları içeriğinizden çıkartın. Yasaklı kelimelerinize ekleyin.

18.) Ziyaretçileriniz sitede uzun süre kalmalı ve çok mouse hareketi yapmalılar. Bu aksiyonlar bir kalite işaretidir.

19.) Adsense elinden geldiğince çok tık alıcak reklamları sayfanızda göstermeye çalışır. O nedenle tasarımınız ve içeriğinizle fazla oynamayın.

20.) Kötü reklamları adsenseden izleyip adsense reklam banlama listenize ekleyin. Bazı uyanık adwordscüler ucuza reklam kapamak için çeşitli yollara başvurur bunlar erot*k arkadaşlık siteleri ve benzeri kalitesiz tık başı az ödeyecek grup sitelerdir.

21.) Kaliteli trafik ve ziyaretçi edinin. Kalitenin anlamı sitenizde dururken bir ticaret veya hizmet alıp satan ziyaretçiler demektir.




Alıntı
________________

~ E & B ~
 
Alt 14 Ağustos 2020, 11:02   #2
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;pupilla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:55.