IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Global IRC Sunucuları Türkiye'de ve Dünya'da yer edinmiş Global IRC sunucuların tanıtımlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

14Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2021, 22:02   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Wink ChatZona.ORG / İspanya'nın En Büyük IRCd Sunucusu

ChatZona, Mart 2007'de oluşturulan İspanyolca diliyle hizmet veren, İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde popüler olan IRCd sunucusudur. Kurulduğu günden bu yana, dünya çapında son zamanlarda en hızlı büyüyen ağlardan biri olarak lanse edildi.
Dünya çapında ilk 10 ağ arasında yer alan ayrıca "NetSplit" ve farklı ağlarda kullanıcı grafiklerini dengelemek söz konusu olduğunda en değerli ve referans sayfalarından biri olan ChatZona dil olarak İspanyolca'da ilk sırada yer almaktadır. Uzun zamandır durmadan büyüyen ve yükselişte hız kesmeyen en gözde sunuculardan biridir..


ChatZona.ORG / İspanya'nın En Büyük IRCd Sunucusu

ChatZona Kendinden Nasıl Bahseder?

En son anlık mesajlaşma programları veya sosyal ağlardaki kullanıcı sayısının artması nedeniyle bu zamanlarda IRC ağlarının ve sohbetlerinin genel olarak acı çekmesine karşı direnmekte öncüyüz.
Dış danışmanlar tarafından hazırlanan grafiklerimizde de görülebileceği gibi, şu anda 10.000'den fazla eşzamanlı kullanıcının zirvelerine ulaşıyoruz . Ve tüm bunlar bize yakın gelecekte büyük bir yörünge vaat ediyor, bizden daha eski ağların şemalarını kendimizi onlara dayatarak kırıyoruz.

Kullanıcılar hem coğrafi (# İspanya, # Latin Amerika, # Meksika, #Madrid, # Barselona, ​​# Galiçya ...) hem de tematik (# Eğlence, #Futbol vs. ) (Not: kanal isimleri ispanyolca olup forum kullanıcılarımızın algılaması için türkçeye çevrilmiştir.) kanallara ayrılmıştır. İnternet, kanallarınıza eklenen çoklu canlı radyolarımız (#Radyo), oyunlar (#bingo, # önemsiz ...) hizmetlerimizle (Guardian, İstatistikler) aradığınız her şeyi kesinlikle bulmanızı sağlamak için.

Teknolojiye bahse gireriz
Günlük kredimizde, bugün olduğumuzu gerçeğe dönüştürmeyi mümkün kılan bir geliştirme ekibimiz var ve kesinlikle gelecekte daha da gelişmeye ve tüm kullanıcılarımızın zevkine göre geliştirmeye devam edeceğiz.

İhtiyaçlarımıza ve kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına tamamen uyarlanmış, inspircd tabanlı kendi IRCD "arka plan programı" versiyonumuz var. Çok sayıda web sohbeti geliştirdik veya her gün bizi ziyaret eden tüm insanların kişisel sayfalarında daha fazla penetrasyon sağlamak için farklı ve çeşitli teknolojiler kullanarak bunları uygulama imkanı sunduk.

PJIRC tabanlı iyi bilinen Java'ya ek olarak, CGI teknolojisine dayalı bir web sohbetimiz var, kullanıcılara erişirken bağlantı kurabileceğimiz yavaş bağlantılar var veya diğer üç olasılıktan herhangi birini çalıştırma olasılığımız yok, çünkü öyle. saf HTML'ye dayanır ve her tür tarayıcı ve ağda çalışır. Ayrıca AJAX teknolojisine dayalı web sohbetlerine sahibiz: Web ortamını kullanıcılar için çok daha çekici kılan, daha birçok seçenek ve daha temiz bir tasarıma sahip bazı değişiklikler içeren bir JavaScript çeşidi. Son olarak, FLASH teknolojisine dayalı web sohbetlerimiz de var. Daha fazla olasılık, çok daha iyi yapılandırılmış, çok daha ince ve zamana daha uygun erişim ve kısacası, kullanıcılarımızın ChatZona'ya bağlanabilmek için bekleyebilecekleri her şey. Şu anda açık kaynaklı bir HTML5 istemci projesi olan Kiwi IRC ile çalışıyoruz.

IRC'yi yeniden keşfetmek istiyoruz
IRC 2.0 olmak istiyoruz. İşte bu nedenle, fotoğraf paylaşabileceğimiz, mesaj bırakabileceğimiz, kendi blogumuzu yazabileceğimiz, arkadaşlarımızın kaydolabilmesi için etkinlikler oluşturabileceğimiz kendi sosyal ağımızı kullanıcılarımızın kullanımına sunuyoruz.

Her zaman olduğu gibi ve kuruluşumuzdan bu yana, hizmetlerimiz her zaman ücretsiz olmuştur ve olacaktır . Kullanıcılarımıza aklına gelebilecek her şeyi ve bizim emrine sunduğumuz şeyleri yapabilmeleri bir kuruşa mal olmaz, örneğin: kanal kaydı, takma ad kaydı, sanal IP'mizin kişiselleştirilmesi, dahili mesajlaşma hizmeti, vb.; yukarıda tartışılan web sohbetleri veya kendi sosyal ağımız gibi şeyler olsa bile. Tamamen ücretsiz.

Bizim için en önemli şey her zaman kullanıcılarımız olmuştur. İşte bu yüzden asıl şeyin kişiselleştirilmiş ve kaliteli ilgi sunmak olduğuna inanıyoruz . Ağın işleyişi ile ilgili ortaya çıkabilecek soruları çözme, belirli çatışma durumlarında hareket etme, bazı insanlar arasında sakinlik ve sükunetin hakim olmasını sağlama imkânı ile ağımıza yüksek eğitimli personelimize bağlanan tüm insanlara ulaşırız. Sebep ne olursa olsun, belirli bir anda bir şekilde "devrimden geçerler", vb. Hepsi ChatZona'daki konaklamamızı çok daha tatmin edici ve keyifli kılıyor.

Bu nedenle birçok kullanıcı ve şirket, sohbet kanallarını ve sistemlerini bize emanet etti. Ve ne bekliyorsunuz? Her zaman olduğu gibi en iyi şey, ChatZona'dan geçmeniz ve bunu kendiniz görmeniz olacaktır. Bizi tanı. Pişman olmayacaksın.

ChatZona topluluğu
Diğer ağlarda bulamadığımızı bulmaya çalışan bir grup profesyoneliz ve bunu başarmak için yarattık. Bunu başarmak için, hem IRC'de hem de paralel web sitelerinde, her zaman ücretsiz hizmetler açısından büyüme olasılığını göz önünde bulundurarak, kullanıcılar için çok sayıda tamamen ücretsiz hizmetimiz var.

Irk, siyasi fikir veya başka nedenlerden dolayı herhangi bir ayrılık olmaksızın çevrimiçi olarak iyi vakit geçiren her türden insana sahip olmak istiyoruz . İhtiyacı olanlara her zaman yardım etmeye istekli insanlar olacaktır. Bu yüzden, tamamen özgür ve öğrenebileceğiniz, konuşabileceğiniz, eğlenebileceğiniz ve hatta (fırsat gelirse) flört edebileceğiniz bir sohbet ağı oluşturduk.

Sunucularımız günde 24 saat ve haftanın 7 günü çevrimiçidir. Son teknoloji ürünü, yüksek kapasiteli, yüksek hızlı hatlara sahip, çok kararlı ve sürekli güncellenen ve geliştirildi. Ağ için yararlı olabileceğini düşündüğünüz bir bot, hizmet veya fikriniz varsa, bize gönderin ve eğer mümkünse, nasıl uygulanacağını göreceğiz.

Kullanıcı desteğine gelince, web'de, forumlarda ve soru sorabileceğiniz bir e-postada yardım öğreticilerimiz var. Ayrıca , IRC konusunda geniş deneyime sahip, ortaya çıkabilecek ağ ile ilgili tüm soruları çözmek için hazır olan eksiksiz bir grubumuz var .

Ayrıca bizi destekleyen, bize yardım eden ve ağı ilerletmek için mümkün olan her şeyi yapan tüm insanlardan bahsetmeye değer, çünkü onlar olmasaydı bugün olduğumuz kişi olmazdık. Ve onlar olmadan bunların hepsi var olamazdı.

Her gün daha fazla kişi ve şirket , müşteri hizmetleri kanalları veya boş zamanları için sohbetimize güveniyor ve bu da tek bir hedefle kendi altyapımızı geliştirmemize olanak tanıyor: sohbeti kolaylaştırmak. Java'da web sohbetleri, html'de web sohbetleri, işte veya kısıtlayıcı ağlarda sohbet etmek için web sohbetleri ve tabii ki Flash web sohbetimizde herhangi bir kuruluma gerek kalmadan hızlı ve çok basit bir kamerayla sohbet ediyoruz.

ChatZona'ya Erişirken Bilinmesi Gereken Linkler

Sunucu nick kayıt linki >>> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sunucu kanal kayıt linki >>> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Profil resmi değiştirme ve düzenleme linki >>>[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kline/Zline/Ban sorunlarının çözüme kavuşması için destek linki >>> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Web sitenize ChatZona sunucusunu bağlamak için gerekli link >> > [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sunucuda kullanılan temel komutların listesi >>> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sunucuda kullanılan kanal komutlarının listesi >>> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sunucuda kullanılan nick komutlarının listesi >>> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Daha fazla yardım için sunucu üzerinde bulunun #Opers_Help kanalına giriş yapmanız gerekmektedir.


Not: Yer alan tüm bilgiler sunucunun kendi web sitesi olan ChatZona.ORG adresinden alınmış, bir çok paragraf İspanyolca'dan Google Çeviri hizmeti kullanılarak Türkçe'ye çevrilmiştir. O yüzden bazı cümlelerde anlam bozuklukları olabilir. Bu tamamıyla çeviri hatasıdır.

Önemli NOT: Sitemizde yer alan Global IRC Sunucuları kategorisi ve bu kategoride yer alan tüm MAKALELER/GLOBAL SUNUCU TANITIM konuları tamamıyla IRCREHBERI.NET sitesinin kurulduğu günden itibaren yer alan ve başka hiç bir forumda yer almadan önce IRCREHBERI.NET tarafından özel olarak hazırlanan bir kategoridir. O yüzden diğer forum sitelerinde aynı isimle yada farklı isimlerle benzer konuları gördüğünüz zaman bilin ki bir çok yenilikte olduğu gibi bu kategorininde, içerisinde yer alan makalelerinde ilk sahipleri ve öncüsü yine IRCREHBERI.NET sitesidir.

Saygılar..
________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .

Konu ZaLim tarafından (16 Mart 2021 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 16 Mart 2021, 22:04   #2
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Eline sağlık kardeşim .

________________

Sayonaraaa..

 
Alt 16 Mart 2021, 22:11   #3
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık usta

 
Alt 16 Mart 2021, 22:18   #4
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emegine saglik

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 16 Mart 2021, 22:39   #5
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eline sağlık kardeşim .
Alıntı:
SLyther Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine sağlık usta
Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emegine saglik
teşekkürler arkadaşlar, sizinde yüreğinize sağlık

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 16 Mart 2021, 23:08   #6
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 16 Mart 2021, 23:20   #7
Standart

emeginize saglik

________________

No MoRe DramA
 
Alt 16 Mart 2021, 23:56   #8
Kimseye Eğecek Başımız Yok Umudumuzun Bittiği Yerde İnadımız Başlar...!DostYeri.Org
KuzeyAras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emegınıze Saglık.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 20 Mart 2021, 16:37   #9
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

danışmanlar tarafından hazırlanan grafiklerimizde de görülebileceği gibi, şu anda 10.000'den fazla eşzamanlı kullanıcının zirvelerine ulaşıyoruz .

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayende bu ve benzeri sunucuları duyduğumuz için tşk ederiz.

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~
 
Alt 20 Mart 2021, 23:46   #10
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
LaviNia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık
Alıntı:
YouLosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emeginize saglik
Alıntı:
KuzeyAras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emegınıze Saglık.
Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayende bu ve benzeri sunucuları duyduğumuz için tşk ederiz.
teşekkürler arkadaşlar, sizin de yüreğinize sağlık.

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:02.