IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Arşiv Odası İRCRehberi.Net forum sitemiz üzerinde, güncelliğini yitirmiş ancak arşiv niteliği taşıyan konulara ve başlıklara Arşiv Odası'nda ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2020, 11:19   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fatih Terim: Durumu pek iyi değil!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 1-1 sona eren Medipol Başakşehir maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Futbolcularına mücadelesi için teşekkür eden Terim, "Maç öncesi benim için önemli olan şeyin vazgeçmemek, bırakmamak gibi bazı unsurlar olduğunu söylemiştim. Bugün hakikaten oyuncularımın ayaklarına, ellerine sağlık. Çok iyi oynadık. Normalde kazanmamız gerekirdi ama bu kadar mücadeleye saygı duyuyorum. Bu kadar eksiğe rağmen bu mücadele, bu futbol, beni sevindirdi. Oynanan top, Galatasaray'a yakışan bir futbol. Muhakkak ki dışarıdan seyreden gözler için eksikler var ama biz bahane etmiyoruz, sebep göstermiyoruz. Ne varsa onunla oynamaya çalışıyoruz" dedi.


"Bu kadar eksiğe rağmen bu mücadele, bu futbol, beni sevindirdi"

Eksik ve sakatlıklar hakkında da konuşan Terim, "Bu kadar eksiğe rağmen bu mücadele, bu futbol, beni sevindirdi. Oynanan top, Galatasaray'a yakışan bir futbol. Muhakkak ki dışarıdan seyreden gözler için eksikler var ama biz bahane etmiyoruz, sebep göstermiyoruz. Ne varsa onunla oynamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.


"Emin için mutlu oldum"

Genç futbolcu Emin Bayram'ı da değerlendiren Terim, Emin için çok sevindim. Doğru zamanda koymak önemliydi. Emin için Türkiye'de hava topu oynayan 3 iyi futbolcuya karşı 6 topun 4'ünü kazanmak, ayağa iyi oynamak önemliydi. Onun için mutluyum. İyi futbol oynamaya devam edeceğiz. Lemina ilk yarı ayağım iyi değil dedi, her an değişebilirim dedi. Yarın bakılacak, sanırım pek iyi durmuyor durumu. Falcao oynar mı bakacağız. dedi.

"Yenip 5 puanlık farkla ilgili konuşmayı çok isterdim ama olmadı"

Başakşehir karşısındaki puan farkı hakkında da konuşan Terim, "Yenip 5 puanlık farkla ilgili konuşmayı çok isterdim ama olmadı. Çok yaklaşmıştık. Yapacak bir şey yok, devam edeceğiz. Yeter ki böyle oynayalım. Galatasaray her haliyle iyi futbol oynamaya devam edecek." şeklinde konuştu.

"Pandemi öncesi olağanüstü futbol oynayan bir Galatasaray vardı"

Pandemi sürecinden önceki Galatasaray'ı da değerlendiren Terim, "Pandemi öncesi olağanüstü futbol oynayan bir Galatasaray vardı. Muhteşem bir futbolla geliyordu Galatasaray ama biz pandemide olan oyuncularımızı kaybettik. Ardından da zaten gereğini bize yapınca... Kartlar, cezalılar oldu. Olmayan kararlar oldu" ifadelerin i kullandı.


alıntı
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:33.