![]() |
| Forum Oyunları Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz tüm oyunlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #58881 |
| Migrenli br pazar günü
________________ ![]() | |
| |
| | #58882 |
| Az kaldı bahara.. Dayan Merve dayan | |
| |
| | #58883 |
| Melek oldun biliyorum ama o yaşadığın korku beni yıldıran. En masum olan çocuklar en çokta acıyı duyan onlar Bunun için bı zil takıp oynamadığınız kaldı ne karaktersiz canlılarsınız.
________________ | |
| |
| | #58884 |
| Sene olmuş 2025, halâ Momo'yu okumayan varsa ne bileyim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hele sen okumadıysan zaten hiç konuşma benimle. 👍 1
________________ True to its name, Narco loves sleep. | |
| |
| | #58885 | |
| Alıntı:
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | ||
| |
| | #58886 |
| ya dur ilk defa bi çocuk kitabı okuduk havasını attırmıyosunnnnn 👍 1
________________ True to its name, Narco loves sleep. | |
| |
| | #58887 |
"..çünkü sıcağın tadını çıkarabilmek için, insan, birazcık da olsa soğuğu duymalı. Bu dünyada her şeyin değeri, kendi karşıtıyla meydana çıkar."
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #58888 |
| Bu lafım acı ama gerçek. Reel hayatımızda çoğumuz da artık güvenilecek, insan bulunmuyordur. İnsan bu dönemde kardeşine güvenmiyor, o bile samimi gelmiyor. Dostluk da en fazla 1-2 tanesi ile kurulur. Sanala geldiğimde ise çok fazla canım cicim oluyor, sonra bir yerden sonra aniden yok olup gidiyor. Kimse keyfine göre, kafasına göre. Kim ise değer vermiyordur vs vs. Bazen de menfaat için yaklaşımlar bulunuyordur. Sanalda sorun olup da, derde, efkara düşmeye gerek yok. Neden ? Altı üstü sanal. Reel ne kadar acı olsa da bir o kadar da gerçekçi. :) En azında etrafta 2-3 arkadaş, sevdiğiniz, değer verdiğiniz vardır her hâlde. Sanal platformda kafanıza göre takilin, eğlenin. Ne dostu ne sevgilisi. :) Kendinizi kandirmayın. Belki bu laflarım çok ağır ama hakikat fazla. Sanala da umit etmeyin. Kafasına, eğlencesine göre takılanlarö taktik eder, diğer türlü takılanlara ise saygı duyarım.
________________ В камине в шесть утра фотография твоя Горят воспоминания о тебе У камина в шесть утра разбитая душа И все твои обещания пустота В камине в шесть утра. | |
| |
| | #58889 |
| Yapay zekaya istediğimiz resimleri çizdirmek eğlenceliymiş.
________________ True to its name, Narco loves sleep. | |
| |
| | #58890 |
| Çok şükür migrenim hafifledi mutlu bir bukle bırakıyorum buraya (:
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 27 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 25 Misafir) | |
| Reyhan , Rhea |
| |