IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Forum Oyunları (https://www.ircrehberi.net/forum-oyunlari/)
-   -   İçindeki Cümleyi Söyle (https://www.ircrehberi.net/forum-oyunlari/15-icindeki-cumleyi-soyle.html)

BidiBidi 30 Ağustos 2020 16:22

Doymadınız, doymayacaksiniz kazık yemeye;haha

crimethink 30 Ağustos 2020 16:24

Sağıra sözünü , köre yüzünü süsleme,yorulursun.

Lareina 30 Ağustos 2020 17:45

O değilde arkadaşlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hassas noktamdır.;b6

Tupac 30 Ağustos 2020 17:58

Alıntı:

Ruyanur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 174304)


Şimdi görebilirsin Tupac :confused:

Görüyorum (:

ihaveanidea 30 Ağustos 2020 18:16

Bugün 30 Ağustos, milli bayram.

Ekşi sözlükte tam da bugün bir başlık açılmış "bu ülkeye olan aidiyet duygusunu yitirmek" diye. Hatta bu başlık, her geçen dakika artmak üzere 35 sayfa entry almış ve bu entry'lerin içeriğini az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.



Şimdi bu insanlar için, "ekşici ya bunlar, elitist takılırlar. ellerini üç-beş lira geçse bira içerler. normal bu durumlar onlar için." diyebilirsiniz.

Fakat milli bayram günü, insanların birleşmesinin gerektiği gün bir ülkede bu başlık 35 sayfa entry alıyorsa oturup bir şeyler hakkında düşünmemiz gerekiyor. Bu insanlar gençler, Z kuşağı veya taş çatlasa orta yaş grubu.

Dediklerini yapsalar ve ülkeyi terk etseler ne olacak? Bulduğumuz doğalgaz kurtaracak mı bizi? Ülke bu insanları kaybetse geriye kalan yaşlanmış nüfusla (ki bu kesim maalesef eğitim ve gelir seviyesi düşük kesimdir.) ne yapacak ve nereye kadar ilerleyecek?

Türkiye eline kalem ve kitap alan insanların değil, kılıç alıp hutbe okurken bir de Ata'ya lanet okuyan insanların prim yaptığı bir ülke olduğu sürece maalesef bu kopuş, ayrılış dinmeyecek ve giderek artacak.

Lütfen bir şeylerin farkına varalım. Vatan, millet, sakarya ile gençlerimizi avutamıyoruz artık.

LaviNia 30 Ağustos 2020 19:08

Alıntı:

BidiBidi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 175182)
Doymadınız, doymayacaksiniz kazık yemeye;haha

Hahahahahah

Reyhan 30 Ağustos 2020 19:25

Tiyatroya gidemiyorum ama bir tiyatro oyunu buldum sonunda izlemeliyimmm ;kalpligoz

Elyanura 30 Ağustos 2020 19:29

Zamanla gecer deme gecmiyo

Tonyukuk 30 Ağustos 2020 19:41

Yeni ÖTV zammıyla birlikte Almanya'da 20 bin EURO olan araçlar, Türkiye'de tüketiciye ulaşana kadar 510 bin TL'yi görüyor.

İkinci el piyasasına güzel müdahale edildi.

asdfghjklşiasdfghjklşiasdfghjklşiasdfghjklşi
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Allecra 30 Ağustos 2020 20:19

Çok keyifli bir gün oldu. Ailemi seviyorum ;heart


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net