IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2022, 18:06   #1
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Dönüyorlar

Sarı-Lacivertliler'de Adana Demirspor maçı öncesi Mesut Özil'in ardından Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak, KimMin-Jae ile Serdar Aziz de takımla birlikte çalışmalara katıldı. Bu isimlerden Mesut, Novak, Ferdi ve Kim'in, yarın 11'de olmaları bekleniyor.
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Dönüyorlar
Süper Lig 'de yarın Adana Demirspor ile sahasında karşılaşacak Fenerbahçe 'de sakat oyuncuların büyük bir kısmının takıma dönmesi, moralleri yükseltti. Mesut Özil'den sonra dün Samandıra'da gerçekleşen antrenmanda Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak, Kim Min-Jae ile Serdar Aziz de takımla birlikte çalışmalara katıldı. Yeni teknik direktörün henüz gelmemesi sebebiyle geçici olarak görevde olan Zeki Murat Göle'nin, iyileşen oyuncularından Mesut'la birlikte Ferdi, Novak ve Kim'e Adana maçında ilk 11'de yer vereceği öğrenildi. Serdar ile Mert Hakan'ın yedek soyunacakları bildirildi.

3 ismin oynaması zor gözüküyor

Can Bartu Tesisleri'nde son yapılan idmanda Göle'nin, son dönemde formda bir görüntü çizen Adana'yı güçlü ve zayıf yönlerini de oyuncularıyla paylaştığı bildirildi. Bu arada Luiz Gustavo, Mergim Berisha ve kaleci Altay Bayındır'ın sakatlıklarının tam olarak düzelmediği, bireysel olarak antrenmanlarını sürdürdükleri açıklandı. Bu üç futbolcunun da yarınki maçta forma giymelerinin zor olduğu bilgisine ulaşıldı. Sarı-Lacivertliler, bu akşam yapacağı son çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak.

Mesut motive ediyor

Kaptan Mesut Özil, kötü geçen ilk devrenin ardından ikinci yarıda taraftarlara daha iyi bir Fenerbahçe izlettirmek için elinden geleni yapıyor. Takım arkadaşlarını sürekli motive etmeye çalışan Mesut, "İlk yarıda bir türlü beklenen performansımızı sahaya yansıtamadık. Bu durum, sezon başında şampiyonluk isteyen taraftarımızı bir hayli üzdü. Yeni yılda daha iyi sonuçlar almamız ve en azından sezonu kupayla kapatmamız gerekiyor. Bu kaliteli kadronun, çok daha iyi işler yapacağına yürekten inanıyorum. Adana Demir maçıyla da 2022'ye umarım 3 puanla başlarız" dedi.


Fanatik
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:30.