IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Fenerbahçe (https://www.ircrehberi.net/fenerbahce/)
-   -   Fenerbahçe'nin 'kural hatası' iddialarına Selçuk Dereli'den yanıt: Tamamen yanlış (https://www.ircrehberi.net/fenerbahce/67535-fenerbahcenin-kural-hatasi-iddialarina-selcuk-dereliden-yanit-tamamen-yanlis.html)

Security-Bot 30 Nisan 2021 20:18

Fenerbahçe'nin 'kural hatası' iddialarına Selçuk Dereli'den yanıt: Tamamen yanlış
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Süper Lig'in 38'inci haftasında Fenerbahçe, dün akşam deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi.

Şampiyonluk yolunda sarı-lacivertliler için hayati önem taşıyan karşılaşma golsüz eşitlikle sona ermiş ve Fenerbahçe, zirve yarışında yara almıştı.

Sarı-lacivertliler, karşılaşmanın 27'nci dakikasında, Enner Valencia'ya yapılan müdahalenin ardından çalınan penaltının ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesinin kural hatası olduğunu öne sürerek Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.


Fenerbahçe, maçın tekrar edilmesini istese de FIFA Eski Hakemi Selçuk Dereli, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yaparak söz konusu pozisyonda herhangi bir kural hatasının olmadığını belirtti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kural hatası iddialarının tamamen yanlış olduğuna vurgu yapan Dereli, "Alanyaspor-Fenerbahçe maçında iptal edilen penaltı vuruşu ile ilgili 'kural hatası' iddiaları tamamen yanlıştır. Kural çok açık ortada ve son maddeye bakıldığında yapılan uygulama doğru" ifadelerini kullandı.

ZaLim 30 Nisan 2021 20:23

Kural hatasıyla kırmızı kart gören futbolcunun cezası kart ile birlikte 3 gün sonra iptal edilmesine rağmen maçın tekrarlanmamasını gören bu ülke bu maçında tekrarlanmamasını görecektir. Şayet tekrarlanırsa o zaman bu sene ligin en başından bugüne kadar gelinen bir çok maçta en az 30 kere kural hatası yapılmıştır. Hepsinin dosyası tek tek açılır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi