IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2021, 16:47   #1
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fenerbahçe: YENİ SEZONDA YAPILMASI GEREKENLER.

• Öncelikle bu sezon için Ali Koç’un hatasının olmadığını düşünüyorum. İlk 2 sezonun yanlışları ona yazar ama bu sezon diğerlerinden farklı.

• Malum seçim dönemi geliyor. Ben Ali başkanın yeni dönemde de devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Günümüzün futbol dünyasında güçlü bir maddi yapın yoksa başarıya ulaşman imkansız. Başkan sportif olarak şu ana kadar başarılı olamadıysa da ekonomik olarak çok büyük işler yaptı. Öyle kolay kolay herkesin yapamayacağı şekilde hemde. Sponsorluklar, kendi cebinden verdikleri, başlattığı projeler, borçların yapılandırılması, oyuncu satışları vs. vs.

• Bankalar Birliği kulüplere kelepçe takmak isterken Ali Koç tüm o kelepçeleri kırıp attı ve borç yapılandırması sözleşmesini tamda kulüplerin isteyeceği şekle getirerek herkese rahat bir nefes aldırdı. Bu hamlede herkesin gücünün yeteceği bir şey değildi.

• Sportif bakımdan hatalarını tekrar tekrar yazmaya gerek yok. İşin o kısmını henüz oturtamadı ve bizi hem sinirlendirip hem de artık yeter dedirten de bu. Çok güçlü bir başkanımız var. Bu gücünü ve donanımını başkanlık tecrübesi arttıkça büyük kazanımlara çevirecektir.

• Öncelikle mutlaka ama mutlaka çok sağlam bir forvet alınmalı. Öyle ya tutarsa şeklinde değil. Muriqi gibi, Sow gibi, Hooijdonk gibi geldiği ilk günden itibaren gollere başlayacak bir forvet. Boupendza’yla anlaşıldığı söyleniyor gelsin ama o da yetmez. Forvetsiz geçirecek, onların form tutmasını bekleyecek bir sezonumuz daha yok.

• Kesinlikle kanat alınmalı. Çalımcı, şut çekebilen, içeriye dalabilen bir oyuncu olmalı. Perotti’nin sakat olmayan hali gibi mesela. Sonuca direkt etki edecek bir kanadımız mutlaka olmalı. Valencia’yı beğeniyorum ama sadece onla olmaz. En az 2 sağlam kanat transferi gerekli.

• Szalai için stoperde artık tamam diyebiliriz. Serdar’da iyi ama ondan daha iyi bir stoper almalıyız. Serdar onu yedeklemeli. Bu sezon Lemos ve Tisserand’ın bireysel hatalarından kaybettiğimiz puanlar ortada.

• Orta sahada çok fazla oyuncumuz var ve hepsi bireysel olarak çok yetenekliler. Ancak form durumları inişli çıkışlı. Burada avantajımız alternatifin çok olması. Birinin formu düşünce diğerini oynatabiliriz. Orta sahanın defansif kısmına bakınca Gustavo dışında bir oyuncumuz yok. Orayı yedekleyecek bir transfer yapmalıyız. Gustavo’nun sakatlığında yaşadığımız sıkıntı büyük oldu.

• Maddi imkanlar nasıl gelişir bilmiyorum ama eğer mümkün olursa yedek bir kaleci almalıyız. Harun artık o bölgenin adamı değil. Bunu son olarak Başakşehir maçında da gösterdi.

• Ali Koç ve Emre Belözoğlu, Muriqi’i satmayı hiç istemiyordu. Ama Muriqi’in bir çok futbolcu gibi Avrupa’da oynama hayali vardı o yüzden kendisi gitmek istedi. Gelen teklifte çok iyi olunca satılmak zorunda kalındı. O gitmeseydi işler belki daha farklı olurdu. Zahavi transferinden biz vazgeçtik, keşke vazgeçmeseydik diyorum. O adam ayağına gelen topu havaya ya da dışarıya değil direkt kalenin içine vururdu. Golcü vuruşu olan bir futbolcu. Samatta gibi değil.

• İşin özeti;
1 Kaliteli 2 forvet,
2 Sağlam 1 stoper,
3 Hızlı ve çalımcı 2 kanat bu takımı bambaşka bir havaya sokar.

Teknik direktör ve teknik kadro konularına başka bir paylaşımda ayrıca değineceğim.
 
Alt 23 Mart 2021, 16:55   #2
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bir kongre üyesi olarak haziran seçimlerinde ali koça desteğimizi vereceğiz 1 şansı daha hak ettiğini düşünüyorum.

 
Alt 23 Mart 2021, 22:11   #3
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bence Ali KOÇ'un hatası futbolu Emre, Volkan, Erol üçlüsüne teslim etmesi. 28 tane futbolcu alarakta takım kurulmaz. Fener böyle giderse 5 sene daha sportif başarı beklemesin.

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:14.