IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Fenerbahçe (https://www.ircrehberi.net/fenerbahce/)
-   -   Fenerbahçe'de Erol Bulut, Caner Erkin krizi! (https://www.ircrehberi.net/fenerbahce/59536-fenerbahcede-erol-bulut-caner-erkin-krizi.html)

Security-Bot 28 Şubat 2021 13:05

Fenerbahçe'de Erol Bulut, Caner Erkin krizi!
 
Fenerbahçe'de kritik Trabzonspor maçı öncesi Caner Erkin krizi yaşanıyor. Caner Erkin Trabzonspor maçı kadrosuna alınmadı. Kadroya alınmadığını öğrenen Erkin antreman sonrası direkt olarak evine gitti.

Geçen hafta oynanan Göztepe maçında oyundan alınırken tepki gösteren Erkin'in bu yüzden kadroya alınmadığı düşünülüyor. Teknik Direktör Bulut ile Erkin arasında kriz gençlerbirliği ve beşiktaş maçlarında başladı.

Takımın en çok asist yapan oyuncusu olmasına karşın kadroya alınmayan Erkin dün sosyal medyada Fenerbahçe armasını öptüğü bir resmini paylaştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir çok futbol otoritesine göre Erkin'in kadroya alınmaması sonucu muhtemel bir Trabzonspor yenilgisi sonrası , Teknik Direktör Bulut ile yollar ayrılacak.

Belözoğlu ve Bulut arasındaki gerginliğin sonucunun futbola yansıdığını düşünen futbol otoriteleri Belözoğlu'nun Teknik direktör Bulut'un çıkardığı kadrolardan ve aldığı kararlardan memnun olmadığını belirtiyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi