IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2023, 00:57   #1
Standart Son Dakika: Transferde hareketli dakikalar! Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi resmen açıkladı

Son Dakika: Transferde hareketli dakikalar! Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi resmen açıkladı

Son dakika: Galatasaray'ın milli futbolcu Kaan Ayhan'ı açıklamasının ardından bir transfer haberi de Fenerbahçe'den geldi. Sarı-lacivertli ekip, 2001 doğumlu Jayden Oosterwolde'yi resmen duyurdu. İtalyan ekibi Parma'da forma giyen genç yetenek, bugün sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a gelecek.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe transferde hareketli dakikalar yaşıyor. Sarı-lacivertliler, uzun süredir ilgilendiği Jayden Oosterwolde'nin transferi için Parma ile görüşmelere başlandığını duyurdu.


RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Parma Calcio 1913 ile görüşmelere başlamıştır. Oyuncu, 29 Ocak Pazar günü görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Son Dakika: Transferde hareketli dakikalar! Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi resmen açıkladı

YABANCI SINIRINA TAKILMIYOR

Ara transfer döneminin başlamasından itibaren ismi Fenerbahçe ile anılan genç futbolcu, sarı-lacivertli kulübün resmi sosyal medya hesaplarını takibe başlayarak bu anlaşmayı ne kadar çok istediğini göstermişti. 21 yaşında ve 1.89 metre boyundaki Oosterwolde, TFF'nin 21 yaş altı yabancı oyuncu kriterine uyduğu için yabancı sınırına takılmadan direkt A takım listesine yazılabilecek.

4,5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Fenerbahçe, Serie B ekiplerinden Parma'ya yaklaşık 8 milyon euro ödeyecek. Anlaşmada bonusların yanı sıra sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesi de var. Sarı lacivertliler, Oosterwolde'yle 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Hollandalı sol bek, 21 yaş altı futbolcu statüsünde sayılacak. Twente alt yapısında yetişen 1.89 boyundaki Jayden Oosterwolde, Parma forması ile bu sezon 19 maça çıktı, 1 gol kaydetti.



Alıntı:
ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:26.