IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Extra IRC (https://www.ircrehberi.net/extra-irc/)
-   -   İrc sunucularında bir ilk.. (https://www.ircrehberi.net/extra-irc/89109-irc-sunucularinda-bir-ilk.html)

Ela 07 Ekim 2021 17:20

İrc sunucularında bir ilk..
 
Merhaba sevgili Forum severler bugün sizlere [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanallarımız da sizlere sunacağımız yepyeni bir özellikten bahsetmek istiyorum aslında Irc(internet Relay chat) ilk başladığı zamanlarda olan bir özellik ama teknolojinin gelişmesi ile arka planda kaldı. Bu özelliği tekrardan sizlere sunmaya karar verdik.
Peki nedir bu özellik?
Sohbet kanallarında sevmediğiniz insanlarla bir arada sohbet etmek istememeniz gayet normal, ya da Kural sevmemeniz de gayet normal, yahutta kendi kurallarınızla sohbet etmek istemeniz de gayet normal. Biz de bunun için sunucuya gelen kullanıcılara kendi kanallarını açabilmeleri, ve istedikleri kişileri o kanallara alabilmeleri, hatta yetki dahi verebilmeleri adına bir proje başlattık. Ve tamamen ücretsiz ve üyeliksiz olucaktır yapmanız gereken tek şey nickinizi kaydetmek.
Peki nasıl kullanıcaz?
Atıyorum ben X kişiyim giriyorum kanala nickimi kaydediyorum /ns register nick şifre email kaydettim. Sonra sales kanalına girip orda ki yetkililere bildirip kanalı açtım kanalı ./j #X diye açıyoruz.. Açtığım kanalda ben ~kanal sahibiyim ve çağırdığım arkadaşlarımı da yetkili ekleyebilirim @ ve & ve istediğim zaman silebilir ve kanaldan çıkartabilirsiniz, şunu da eklemek istiyorum. Sizin kanalımıza sunucuyu ilgilendirmeyen birşey olmadıkça hiç bir admin karışmayacak. daha fazla bilgi almak istiyorum derseniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Reyhan 07 Ekim 2021 20:12

Güzel proje de belki orada reklam dönecek ya da uygunsuz şeyler vs bunun nasıl önüne geçeceksiniz .?

L_ 07 Ekim 2021 20:21

Ben ilklik bişey göremedim. Çoğu büyük sunucuda yıllardır var bu. Sales e gitmene falan gerek de yok /j kanal dersin açarsın :))

Ela 07 Ekim 2021 21:49

Alıntı:

rbk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 635781)
Öncelikle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunucusuna başarılar diliyorum. Umarım kısa zamanda çok iyi yerlere gelirsiniz.

"İlk" diye paylaşmış olduğunuz durumla ilgili naçizane yorum yapacağım; her şeyden önce bu "ilk" olabilecek bir durum değil, ikinci olarak bahsettiğiniz durumun sales ilgili ne ilgisi var gerçekten anlayamadım. Yani kullanıcılar zaten istedikleri şekilde kanal kaydedebilir, istedikleri kişileri kanala alabilir ve aynı şekilde istemedikleri kişileri de kanala sokmazlar. "Restricted" vb. birçok yöntem var bunun için. Yine naçizane söylüyorum; bunu kullanıcılarınıza bir yenilik gibi ya da ne bileyim farklı bir şekilde anlatmanız daha uygun olabilirmiş bence.

Evet ama cümlenin tamamında önceden olduğu yazıyor zaten biz önceden olan şeyi tekrar sizlere sunacağımızı bildirmek istedik günümüz sunucularında şuan kanal acmak yasak o yüzden yenilikçi olarak bildirmek istedik. Teşekkür ederim

Ela 07 Ekim 2021 21:54

Alıntı:

rbk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 635882)
Evet, güzel bir düşünce. Başarılarınız daim olsun, çok çok çok daha iyi yerlere gelmenizi diliyorum.

Teşekkür ederim:) umarım herkes dilediği yerde olur

WildCat 07 Ekim 2021 22:00

gelim acayim kanalimin adida Yurdum insani olsun :memnun:

Ela 07 Ekim 2021 22:01

Alıntı:

WildCat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 635889)
gelim acayim kanalimin adida Yurdum insani olsun :memnun:

Oluuurr:)

Başak 07 Ekim 2021 22:04

Başarılar Diliyorum.

oMeN 08 Ekim 2021 11:55

Başarılar diliyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ela 08 Ekim 2021 12:07

Alıntı:

oMeN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 636250)
Başarılar diliyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Teşekkür ederim


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi