IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Extra IRC IRC dünyası adına; polemik, sunum ve makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

187Beğeni(ler)


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2020, 11:04   #31
Standart

Alıntı:
Börtecine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu gibi insanları pofpoflarsan sana bi zararı dokunmaz can ciğer gibi olursunuz. Ama bi ters düşün, ne ananız kalır ne bacınız ne karınız. Karakterden yoksun psikolojik sorunları olan madde bağımlısı insanlar bunlar.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konuya destek verdiğini söylüyorsun LaTenT gibi bir lamerin daniskasini sunucunda mı tutuyorsun? LeOn, NeSTer ne ise LaTenT de o... Madem böyle insanlar barındırılmasın konusuna katılıyorsun gereğini yapmalısın bence.

Iyi forumlar.
@kaf_dagi nin sunucuda lamerler eksik olmuyor bende gitmiştim baktım oyle
hep lamer
hepsi kankasi
bana dokunmayan yilan misali
dikkat edin
ins arasi bozulur da ona da kufrederler

 
Alt 22 Ağustos 2020, 13:03   #32
Menfaatiniz için sevmeyin , Menfaatiniz için artık yazmayın.
Kaf Dağı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Tuana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@kaf_dagi nin sunucuda lamerler eksik olmuyor bende gitmiştim baktım oyle
hep lamer
hepsi kankasi
bana dokunmayan yilan misali
dikkat edin
ins arasi bozulur da ona da kufrederler
Kampanya kendinü reklam için mi burdasın fake olduğun belli yada bir yaran var bizim sunucu ile ben seni sunucumda hiç görmedim ayrıca kankam mı :) vay be kankam olup burda ben onları savunuyom demek ki şöyle oluyor

Çakallar bu konuyu görmüş sende yalaklıklarını yapmaya ya da ondqn birisin :)
Hadi evladım başka kapıya...

________________

SusKun ve Sessiz Mürekkep...

IRC biter...
 
Alt 22 Ağustos 2020, 13:21   #33
Standart

3 4 aydiR ßen LeOn u SanaLda Görmyorum onun nickini kuLanan oLmaSin Ara ßozmak iCin

________________

HiC ßir Harfi SenSiz ßir CümLeye KuRßan EtmeDim
 
Alt 22 Ağustos 2020, 13:26   #34
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sanal ortamda bu tür insanların varlıkları gerçekten de insanları kötü etkiliyor ama çok fazla tanımasam da ikisini adlarını duymuş lumar şimdi bu kişilerin ne tür eş yaptıklarını çok fazla bilmesem de çok da iyi anlamadıkları aşikar O yüzden bu tür polemiklere girmemek gerekiyor birlik ve beraberlik için tüm sunucular bir olup El Ele verip birbirlerine destek vermeleri gerekmektedir

 
Alt 22 Ağustos 2020, 13:33   #35
Nur
Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Merhaba arkadaşlar ufak bi yanlışı düzeltmek istiyorum o gün saldırı yapan neşter idi Leon Caner sanalı ve saldırı olayları 9 aydır bırakmış sanala veda etmiştir bizim sunucumuza fazlasıyla saldırı oldugundan bize yardımcı olmak için bizim ricamızla orda idi o günki saldırıyla bi alakası yoktur aksine Neşter yaptıgı saldırıyı önlemek için orada idi...İyi Forumlar..

 
Alt 22 Ağustos 2020, 13:39   #36
kral-benim! ..
Lord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

2020 bitiyor, hala ve daha da saldırı vsvs yapıyorsunuz la ne diyim la size az geliştirin olm kendinizi ,d tenekeler sizi ,d

________________

" ruhum çalkalanıyor!. "
 
Alt 22 Ağustos 2020, 13:55   #37
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Leonun herzamanki yalanları :). Bugun yapılan saldırılardan Sonra anladım ki iyi yoldayız burayıda takip ediyorlar :) Leon 9 ay once sanalı bıraktı 2 ay önce Cadı yı Kocası ile tehdit ediyordu sitesi vardı o nasıl oluyor :) Dikkat et derim. :)

 
Alt 22 Ağustos 2020, 13:57   #38
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nasıl Görmüyorsun 2 ay önce Cadı yani meHsa yı tehdit ettiğini Çok iyi biliyorsun. Sende o konulara aşina idin. meHsa Sanada anlatıyordu. :) ;khv

 
Alt 22 Ağustos 2020, 14:00   #39
Standart

Ben Açık Söylüyorum zaten o Gereksizler okuyor burayı başka sunucu ile uğraşmasınlar bütün emeklerini zamanlarını bizim oraya harcasınlar hodri meydan. Onlardan Korkan Onlar gibi olsun. Bebelere Balon der geçerim. Hoş sohbetler.

 
Alt 22 Ağustos 2020, 14:03   #40
Standart

Gayet güzel betimlemişssiniz arkadaşlar, dün gece üç dört şahısla seslideydik bir nester iki leon üc lawrence dört cyberattack , inanın bunların ne karakteri var ne kisilikleri nede ruhları, bunları kendi yasadıkları yerlerde toplum zaten dışlamış, dışlanmış bir kaç ucube veletler öyle kendilerini sanal ortamlarda dışlanmışlığın vermiş olduğu ezikliği bastırmaya calısıyorlar, şahsen dün gece bana ettikleri küfürlere güldüm geçtim, en son beni semtinden alacaklarını söylemişlerdi :) sora hepsi volta oldu, toplumdan dışlanmak kötü birşey, düşünsenize hiç birşeyi elde edemeyen bu karaktersiz ucube soyları, birbirleriyle iyi uyum saglıyorlar, bunların yaptıgı icraaatlerin sonu , cünki ne düzgün arkadasları var nede güzel cevreleri , tiplerini görseniz yolda adam diye bakmazsınız dilenci sanıp para verirsiniz ;) gelip rahatsız ettiklerini saniyorlar proxy vs. diyoruz sabit yer söyleyin biz gelek görek nasıl oluyormuş, onu söylemeyede bızıkları yemiyor... yani bunlar it , ve IT URUR KERVAN YURUR.
By Nomadix.

 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:28.