IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Extra IRC (https://www.ircrehberi.net/extra-irc/)
-   -   Mynet ozluyorum (https://www.ircrehberi.net/extra-irc/125287-mynet-ozluyorum.html)

anlatilmaz 13 Eylül 2022 09:20

Mynet ozluyorum
 
Merhaba arkadaşlar eskiden Mynet vardı mynet'teki sohbetleri özlüyorum, çok güzel arkadaşlıklar edinmiştim çok kaliteli, bunların içerisinde dusunler orlondo yer altından notlar. Fatal. A b c d. Mavi bulut. Tanımsız. Kerem gibi. Aspirinvarlikaraf.pi sayısı.strong dark metal. Neyzeni pi_sayisi hayvan_adam.eser, kendal. Zabata.taklivete.kurt nickleri aklıma gelmeyen bir sürü nickler sabahlara kadar edilen güzel sohbetler. Mynet felsefe Mynet metal. Özel kanallardan akademi. Felsefe kanalı, burada çok değerli arkadaşlar tanıdım resmen bir okul gibiydi gırgır şamata ne ararsan var entika. Kopya yapmadan yazı yazmak en çok dikkat edilen buydu. Devrik cümleler kurmadan. Türkçe çok hakim olmanız gerekiyordu o zamanlar o kanallarda yazmak için yoksa dalga konusu oluyordu) hey gidi günler hey nerede o eski Çetciler)) sabaha kadar cetlesiyorduk) altyapısı çok sağlam kültürlü arkadaşlardı belli ki bayağı okumuşlardı kendilerini belli ediyordu yazılarından; birçok şey öğrenebiliyordunuz bilmediğiniz bilimsel hastalıklarla ilgili hatta hatta yemek tarifi verenler bile vardı) dediğim gibi Mynet bir ekoldu vesselam..

Reyhan 13 Eylül 2022 09:55

Türkçe'ye hakim olmak sadece irc'a özgü olmamalı bence. Keşke orada öğrendiğiniz Türkçe'yi korusaydınız bazı cümleler oldukça devrik anlamakta zorlandım şahsen. Tabi ben o dönem gibi dalga geçmek için söylemiyorum, bi küçük eleştiri diyelim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten forumda bu arada, aynı kişi mi bilemiyorum ama.

Pia 13 Eylül 2022 10:01

Bende @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in yazdığını yazmaya gelmiştim keşke o zaman ki sohbet ettiğiniz güzelim Türkçeyi hiç bozmadan bu satırları da yazabilseydiniz.

ZeyNa 13 Eylül 2022 10:05

Vallahi hiç birşey anlamadım :D

Yine de emeğine sağlık

Regex 13 Eylül 2022 10:15

Eskiden MyNet gibi E-Kolay, Superonline tarzı şirket bünyesinde faaliyet gösteren sunucular revaçtaydı. O dönemler IRC'nin altın çağlarıydı. Bu belirttiğimiz siteler de öncü internet siteleriydi, öyle her önüne gelen web sitesi açamıyordu. Bir MyNet'e baktığımızda içerisinde IRC kısmı da vardı, okey kısmı da, satranç kısmı da, e-kart kısmı da, haber kısmı da. Çağ değiştikçe, internet ve teknoloji geliştikçe bu tekellik yıkıldı ve adeta internet bir çöplüğe dönüştü. Bu gelişmelerin olumlu yönleri de var elbette ancak eskiden olanaklar kısıtlı olduğundan, bir araya gelinebilen platform sayısı az olduğundan; samimiyet ve kısıtlı imkanlarda ileri gitmenin keyfi bambaşkaydı.

Pia 13 Eylül 2022 10:17

Alıntı:

ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009850)
Vallahi hiç birşey anlamadım :D

Yine de emeğine sağlık

Yaaa ahahahahaha sabah sabah güldürdün ya yerimm seni :elleagzinikapatan::sosin:

Maraz 13 Eylül 2022 10:20

Çok kez duydum bunu ,*** eskiden çok güzel muhabbetler dönerdi..
çok güzel türkçe yazılırdı...***vs. vs.

-Sohbet ve bu chat ortamlarında insan ilk takıldığı yeri unutamıyor sanırım, acemiliği ve ilk görüntü ve insanlarla aralıksız sohbeti akıcılık yönünde oturuyor..
-Eskileri unutamama ve tadını başka yerde bulamama güdüsü biz insanlarda her türlü mecrada var sanırım,buda onun resmi sanırım..
-Aslında bu hala mümkün ve de heryerde bu muhabbet dönüyor.Yeterki insan kendine ve alfabesine küsmesin ;)


Saygımla.

ihaveanidea 13 Eylül 2022 10:32

tabii ki insan her şeyi her an ve her durumda özleyebilir duygusal bir varlık olması hasebiyle.

fakat yüzünü bile görmediğiniz, belki de bir ihtimal geceleri torba tutan sabahları mynet'e giren birini özlemiş olabileceğinizi hiç düşündünüz mü? sadece soruyorum...

Zeynep 13 Eylül 2022 10:46

Ne myneti biliyorum ne de okuduğumdan bisey anladım krl

YiLDiZ 13 Eylül 2022 10:50

Bı hasret bir özlem var bende bunu anladm;d
Yeterli bence:deli:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi