IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Ev Dekorasyonu (https://www.ircrehberi.net/ev-dekorasyonu/)
-   -   Yıpranmış abajurlarınızı düğmelerle renklendirin (https://www.ircrehberi.net/ev-dekorasyonu/27734-yipranmis-abajurlarinizi-dugmelerle-renklendirin.html)

She 07 Haziran 2020 00:07

Yıpranmış abajurlarınızı düğmelerle renklendirin
 
Abajurlar, evlerin çeşitli noktalarında aydınlatmayı sağlamasının yanı sıra içinde bulunduğu mekanın dekorasonunu da tamamlarlar. Çeşitli renk ve tarzlarıyla odanın içindeki tüm ilgiyi üzerlerine çekebilirler.

Ancak onlar da zamanın ve kullanım koşullarının getirdiği deformasyondan kurtulamaz ve eskirler. Örneğin bir zamanlar ünlü bir yapı marketten çok severek alınan kağıt abajurların üzerindeki kağıt, bir süre sonra tozlanmaktan dolayı lekelenir ve yer yer sararır.

Sizin de bu tip bir sorununuz varsa evinizin bir köşesinde duran kullanmadığınız düğmeleri kullanarak tasarım harikası ürünler elde edebilirsiniz. Bunun için;

Malzemeler
Eskimiş bir abajur başlığı
Tasarıma yetecek ve zevkinize hitap edecek biçimde 30 - 46 adet arası düğme
Kuvvetli sıvı yapıştırıcı ya da silikon
Gazete

Nasıl yapılır
Öncelikle abajurun üzerine yapıştıracağınız düğmeleri hangi (asimetrik, simetrik ya da tam tekrar) yöntemle konumlandıracağınızı düşünün. Daha sonra aklınızdaki tasarımı unutmamak için bir eskiz kağıdına konumlandırılma biçimini çizin. Tasarlama işlemi bittikten sonra ister abajurun üzerini bir kağıtla işaretliyerek, isterse göz kararı konumlandırın. Bir gazetenin üzerinde düğmeleri bu konuma göre abajur başlığının üzerine yapıştırıcıyla yapıştırın. Kuruduktan sonra tasarım harikası abajurunuz işte hazır!

She 18 Nisan 2021 23:31

Eskimiş eşyaları değerlendirmek güzel

Reyhan 18 Nisan 2021 23:32

Abajur kullanmayı çok seviyorum ben ya.
İstanbuldan taşınırken abajurum kırılmıştı nasıl üzülmüştüm..

Beatrice 19 Nisan 2021 15:40

Hiç benlik değil böyle yenileme işleri

eSc 19 Nisan 2021 15:42

Fark ettimde evde abajur yok :S





TheMountain 20 Nisan 2021 11:23

Direkt atmayı denesek?


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net