IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   EURO 2024 (https://www.ircrehberi.net/euro-2024/)
-   -   Türkiye - Hırvatistan maç sonucu: 0-2 (https://www.ircrehberi.net/euro-2024/149083-turkiye-hirvatistan-mac-sonucu-0-2-a.html)

ZaLim 28 Mart 2023 23:52

Türkiye - Hırvatistan maç sonucu: 0-2
 
EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Ermenistan'ı 2-1 mağlup ederek gruba iyi bir başlangıç yapmıştı. Ay-Yıldızlılar ikinci maçında grubun dişli ekiplerinden Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Milliler Hırvatistan karşısında müthiş bir baskıyla başlasa da golü bulmakta zorlandı ve karşılaşma 2-0'lık Hırvatistan üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla A Milli Takım'ımız 3 puanda kalırken, Hırvatistan gruptaki puanını 4'e yükseltti.

DEPREMZEDELER İÇİN KOREOGRAFİ

Türkiye ile Hırvatistan maçı öncesinde stadyumda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar unutulmadı. Bursa Büyükşehir Stadyumu kale arkası tribünde açılan koreografi depremden etkilenen illerin plaka kodlarının olduğu formalar yer aldı. Ayrıca koreografi de, "Zorlukları hep beraber aşacağız. Güzel yarınları omuz omuza kuracağız" ifadeleri kullanıldı. Maçın başlamasıyla taraftarlar da futbolculara tezahüratlarıyla destek oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

daha fazla detay için >>> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi