IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Esrarengiz Olaylar Esrarengiz olaylara ait tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2021, 18:42   #1
Standart Dünya nüfusunu azaltma çabaları nedir?

Dünya'yı yönettiği söylenen illuminati oluşumuna göre dünya nüfusu her yüzyıl olması gerekenden 7 milyar fazla sayıya ulaşıyor. Bu yüzden de ortaya sürekli virüsler, hastalıklar , savaşlar çıkıyor.

Bu oluşuma göre fazla nüfus yiyecek ve su kıtlığına , küresel ısınmaya ve iklim değişiklilerine sebep olarak dünyayı kıyamete sürüklüyor.

Nüfus azaltma çalışmaları ne şekilde yapılıyor?

Doğum Kontrolü İle Nüfusu Azaltma : Kadınlar için hazırlanmış olan tüm doğum kontrol ilaçları, aşıları, hapları.

Doğum Sonrası Kısırlaştırma : Dünyaya gelen kız çocuklarının büyüyünce doğurganlığını yok etmek için yapılan çocuk bezleri de bu projenin en büyük ayaklarından biri. (Eskilerde çocuk bezi yerine höllük kullanılırdı. Bu yöntem hem doğal hem de sağlıklı bir yöntem idi.)

Erkekler için enerji içeceği : Görünüşte aslında enerji içeceği sperm sayısını düşürmekte ve böylece çocuk olma durumunu aşırı derece de düşürmekte.

GDO’lu besinler : Yıllardır yediğimiz GDO’lu besinler yüzünden vücudumuzda özellikle ileriki yaşlarda değişik hastalıklar ortaya çıkmakta. Ülkemize baktığımızda Tansiyon ,Şeker, Kalp gibi bir çok hastalık zirve durumda. Böylece ne oluyor erken yaşta ölümler artıyor.

Savaşlar : Güvenlik bahanesi ile dünyanın bir çok yerinde terör örgütü temizleme çalışmaları adı altında bir çok ülke yerle bir ediliyor. Kadın , çocuk ve yaşlılar öldürülüyor. Anlaşmazlık adı altında çıkarılan ve dünyaya yayılan savaşlarda ise milyonlarca çocuk , genç , orta yaşlı , yaşlı kadın erkek demeden bir çok kişi ölüyor. Darbe vb yollarla ülkelerde yapılan katliamları da es geçmemek lazım.

Virüsler : Çeşitli virüsler ortaya çıkarılarak insan ve hayvan nüfusunu azaltma çalışmaları içinde olduğumuz pandemi ve öncesi Domuz, kuş , çin gribi gibi küresel salgınlar.

Tabii bu şekilde nüfusu azaltırken de ceplerini doldurmak. Dünya da hep genç kalma çabaları. Evet yanlış okumadınız genç kalma vücutlarını koruma çabaları. Bu kuruluşun içinde yer alan bir çok zengin belirli aralıklar ile bebek ve çocuklardan alınan kanları kendilerine enjekte ederek olası hastalık ve yaşlanmaktan korunmaya çalıştıkları iddialar arasında yer almakta.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:00.