IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2021, 09:24   #1
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bitcoin Çıkışları Artarken Ethereum, Ripple ve ADA’da Durum Nedir?

Bitcoin Çıkışları Artarken Ethereum, Ripple ve ADA’da Durum Nedir?

Bitcoin, Ethereum, Ripple ve ADA’daki durumlara bakıyoruz. BTC fiyatının 32.000 dolara düşmesine neden olan aşağı yönlü volatiliteye kripto paralar da harekete eşlik ediyor. Bu durum, büyük çıkışları tetikleyen piyasa çapında bir satışa neden oluyor. Bitcoin, 141 milyon dolarlık en yüksek çıkışla ön planda yer alan bir koin.

Çıkışlar ne anlama geliyor?

Analist Namrata Shukla’ya göre bu çıkış, bu yıl görülen net girişlerin %8.3’ünü temsil ediyor ve Bitcoin için kayıtlara geçen en büyük tek haftalık çıkış anlamına geliyor. Ancak, 2018’de gözlemlenen çıkışlarla karşılaştırıldığında, yine de minimum düzeyde olduğunu belirtiyor. Kripto varlık yatırım ürünleri geçen hafta toplam 94 milyon $’lık çıkış yaşadılar ve haftalık hacim de %62 düşüş söz konusu. Bu, traderların son birkaç hafta içinde uyarladıkları temkinli ticaretin bir işareti olarak karşımıza çıkıyor.

BTC’nin bugün yatırımcılara %13 oranında kâr sağladığı göz önüne alındığında, Shukla’ya göre BTC varlık zeminini kaybetmekten çok uzak bir şekilde hareket ediyor. Traderların kâr elde etmesi nedeniyle çıkışlar artmış olabilir. Ancak uzun vadeli traderlar, BTC’nin değerinin bir kez daha yükselmesine neden olacak düşüşü satın almayı bekliyorlar.

Ethereum ve Ripple XRP’de girişler fazla

İlginç bir şekilde, Ethereum’un geçen hafta çıkışlardan daha fazla giriş sağladığını görüyoruz. Yatırım ürünleri, ETH’yi alternatifler arasında tercih edilen haline getirerek 33 milyon dolarlık giriş kaydediyor. Bu aynı zamanda ETH’nin en büyük dijital varlıkla zayıflayan korelasyonundan da kaynaklanıyor. Piyasadaki bağımsız rallileri sayesinde, ikinci en büyük kripto para birimi, bugüne kadar %253 kâr sağlamış durumda.

Merkezi olmayan finans dahil genişleyen ekosistem, spot piyasa kısıtlı kaldığı için kullanıcılardan daha fazla ilgi görüyor. Bu, coşkulu gaz ücretlerine rağmen Ethereum’a daha fazla değer katıyor. XRP ve Cardano [ADA] gibi diğer altcoinler, Nisan ayından bu yana en büyük rakam olan 7 milyon dolarlık girişe tanıklık eden altcoinler arasında yer alıyor. Cardano [ADA] çok geride kalmıyor ve çok varlıklı ürünleriyle birlikte, varlığa toplam 7,2 milyon dolar giriyor. Altcoin değerleri yatırımcıların güvenini yansıtıyor olsa da, genel kripto piyasası “Aşırı Korku” halini yaşıyor. Kriptokoin.com olarak belirttiğimiz üzere geçen ay ‘Açgözlülük’ hüküm sürerken, bu ay esas olarak piyasada kısa vadeli kayıplara yol açan ardışık düzeltmeler söz konusu oluyor.

Alıntı..
________________

Bitcoin Çıkışları Artarken Ethereum, Ripple ve ADA’da Durum Nedir?
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:33.