IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Ekonomi Haberleri (https://www.ircrehberi.net/ekonomi-haberleri/)
-   -   Test sürüşleri yarın başlıyor! 3 şehri birbirine bağlayacak: Seyahat süresi 35 dakikaya düşecek (https://www.ircrehberi.net/ekonomi-haberleri/56759-test-surusleri-yarin-basliyor-3-sehri-birbirine-baglayacak-seyahat-suresi-35-dakikaya-dusecek.html)

1903 07 Şubat 2021 16:23

Test sürüşleri yarın başlıyor! 3 şehri birbirine bağlayacak: Seyahat süresi 35 dakikaya düşecek
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konya- Karaman Yüksek Hızlı Tren projesinde test sürüşleri yarın başlayacak ve 3 hafta boyunca sürecek. Proje Konya, Karaman ve Niğde'yi birbirine bağlayacak. 1 saat 15 dakika olan seyahat süresi de 35 dakikaya düşecek.

Konya- Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı test sürüşleri yarın başlayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçen hafta yaptığı açıklamada Konya- Karaman YHT hattının sinyalizasyon sistemi montajlarının tamamlandığını belirterek 8 Şubat’tan itibaren test sürüşlerinin başlayacağını açıkladı.

2014 yılında temeli atılan Konya- Karaman- Ulukışla YHT projesinin Konya- Karaman etabının test sürüşleri yarın başlayıp, 3 hafta sürecek. Mayıs ayı sonu itibariyle de işletmeye açılacak 102 kilometre uzunluğundaki hatta yük taşımacılığı da yapılacak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak ; Hürriyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi