IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Yazgı
  • 1 Post By NeoN


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Temmuz 2020, 13:59   #1
Kendi Hikayesinin Kahramanı
NeoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart MARTI milyon dolarlık yatırım aldı!

MARTI milyon dolarlık yatırım aldı!

Yerli girişimimiz olan MARTI elektrikli scooter kiralayabileceğiniz bir hizmet. İstanbul’da başlayan hizmet daha sonrasında diğer büyük şehirlere yayılmış ve özellikle corona virüsü döneminde oldukça fazla tercih edilmişti. Elektrikli scooter kültürünü Türkiye’ye aşılayan MARTI 25 milyon dolarlık yatırım alarak, değerlendi.

MARTI elektrikli scooter 25 milyon dolar yatırım aldı

Geçen yıl 212 ve Wamda Capital’den yatırım alan MARTI, bu yıl yeni bir yatırım ile gündeme geldi. Henüz şirketin nereden yatırım aldığı açıklanmasa da 25 milyon dolarlık yatırımın gerçekleştiği duyuruldu.

MARTI, bir süre önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun gündemine girmiş ve yolcu taşımacılığı yapıldığı için düzenleme yapılmasının şart olduğu açıklaması yapılmıştı. Bunun ardından MARTI’dan da bir açıklama gelmiş ve elektrikli scooter’lar için düzenlemenin kapıda olduğu anlaşılmıştı.

Bir süre önce de Peak Games’in ABD menşeli Zynga Games tarafından tam 1.8 milyar dolara satın alındığını duyurmuştuk. Yerli girişimlerin aldığı desteklerin artış gösterdiğine tanıklık ediyoruz.

Elektrikli scooter’ın dünyada popüler bir kısa mesafe aracı olduğunu biliyoruz. Özellikle, Avrupa ülkelerindeki popülerliğinin artmasının ardından Türkiye’de de MARTI ile birlikte bu araçlar, pek çok kişinin hayatına giriş yaptı.

MARTI 2018 yılında kuruldu ve ilk olarak 2019 yılının Mart ayında kullanıma sunuldu. Bugüne kadar yerli ve yabancı pek çok destekçi bulan yerli girişim, 2020 yılınının başlarında yatırım turuna çıkmıştı. Tamamladığı yatırım turu ile birlikte 25 milyon dolar yatırım alan elektrikli scooter kiralama girişimi olan MARTI’nın hedefinde daha da fazlası var.

MARTI’nın yaptığı açıklamada ise şirketin en büyük hedefinin mobilite sektörünü geliştirmek ve hizmeti kullanan kişilere konforlu ve çevreye de duyarlı çözümler sunmak olduğu aktarılıyor. Şirketin şimdi ki hedefinde ise 3 yıl içinde milyarlarca dolar değer yaratmak var. MARTI’nın şu an itibarıyla 1000’e yakın çalışanı bulunuyor ve yaklaşık da 3 milyon kullanıcıya sahip olduğu belirtiliyor.

Alıntıdır..
________________

Doğallığın verdiği huzuru, doğal olmayan yollardan arama. Çünkü sadelik, sahtelik sevmez.
 
Alt 21 Temmuz 2020, 14:13   #2
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

her yerde bunun capsleri dönüyor. Martıya simit attım falan diye komik mi? Degil ama üzerinde göbekli polisleri görmek komik

 
Alt 21 Temmuz 2020, 14:29   #3
Kendi Hikayesinin Kahramanı
NeoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Yazgı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
her yerde bunun capsleri dönüyor. Martıya simit attım falan diye komik mi? Degil ama üzerinde göbekli polisleri görmek komik
;haha ;haha aynen öyle

________________

Doğallığın verdiği huzuru, doğal olmayan yollardan arama. Çünkü sadelik, sahtelik sevmez.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:14.