IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Şiirler - Güzel Sözler Beğendiğiniz yazı, şiir ve güzel sözlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2021, 21:51   #1
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Biricik Sevgilim

Biricik sevgilim… Bazen sanki taşıyorsun içimden. Adın dilime yapışmış, sürekli senin adını söylüyorum. Ruhun ruhuma dolanmış, seninle tatlanıyor hayatım. Nefes almak seninle birlikte iken anlam buluyor, sanki dünyada var olan her şey sevilir hale geliyor. Sanki insanlar sana olan sevgimin kuvvetinden ve büyüklüğünden zarar görecekmiş gibi geliyor. Güzelliğin gözlerimi kamaştırıyor.

Aklımdan hiçbir zaman silemedim yüzünü, silemiyorum da. En umutsuz, en mutsuz anlarımda seninle göz göze geldiğimi hayal ederek güç buluyorum. Senin yanımda, yakınımda olduğunu hissederek tüm huzursuzluklardan bir çırpıda kurtuluyorum. Senin beni sevme şekline hayran ve oldukça minnettarım. Beni o kadar mutlu ve iyi bir insan yaptın ki, sanki senden önce hiçbir anlamım yokmuş gibiydi. Senden önce ben umutsuzluklarla debelenen ve bunun farkında bile olamayan biriydim. Sen benim gözlerimi açtın, hem de sadece o parıldayan gözlerinin ışığıyla. Sen benim kalbimi açtın ve içine daldın hem de sadece gülümseyen dudaklarınla. Sen benim hayatımın anlamı oldun, güzel bakışların, yanımda oluşlarınla. Benimle olduğun için çok şanslıyım… Dünüm, bugünüm, yarınım… Seni her şeyden, herkesten çok seviyorum.

Sen her zaman gülümse… Sen gülümseyince ömrüme ömür ekleniyor. Sen gülümseyince içime ferahlık doluyor… Seni her zaman ilk günkü aşkla seveceğim… Seninle yaşadığım hiçbir dakikadan dahi pişman olmadım. Seni her zaman mutlu edeceğim aşkım… İyi ki varsın.”

alinti

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu INFLaMeS tarafından (07 Mayıs 2021 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:11.