IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Duyurular IRCRehberi.Net yönetimi tarafından yapılan duyuruları burada okuyabilirsiniz.

468Beğeni(ler)


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2022, 00:24   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 🥳♥🧿ircrehberi.net 2 yaşında🧿♥🥳



🥳♥🧿ircrehberi.net 2 yaşında🧿♥🥳

geride koskoca 2 yıl bıraktık. bu geçen 2 yıl
içersinde çok üzüldüğümüz, çok yorulduğumuz günler oldu ama aynı zamanda her zaman keyif aldığımız ve üzülmekten çok mutlu olduğumuz günler de oldu.
ara ara anlaşmazlıklar her yerde olduğu gibi burada da oluyo ve tabi ki hep olacak. önemli olan orta yolda buluşabilmek ve biz o orta yolu hep bulduk, buluyoruz.
iyi kötü, acı tatlı iki yılı devirdik.

ve sizler; değerli IRCrehberi.Net üyeleri, sizlerin de sayesinde; bize olan güveniniz ve samimiyetiniz sayesinde emin adımlarla ilerledik. ilk günden itibaren çok ilerleme kaydettik, çok başarılara imza attık. çıtayı hep en yükseklerde tutup sizin de desteğiniz ile zirveye tırmandık.

İYİ Kİ VARSINIZ.

🥳♥🧿ircrehberi.net 2 yaşında🧿♥🥳

sadece 2 yıl değil nice yıllarımız olsun hep birlikte inşallah.


bu konunun hazırlanmasında yardımlarını esirgemeyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a, üye ve yönetim mesajlarını bize ulaştıran @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya, özellikle de görseller için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ye emekleri için teşekkür ederiz.

yönetime ve bir kaç üyemize IRCRehberi.Net'in kendileri için ne ifade ettiğini merak ettik ve sorduk.

işte aldığımız cevaplar:

oMeN
Ben değil Biz ilkesiyle çıktığımız yolumuza amansız mücadeleler vererek kimseye Eyv çekmeden Hak Adalet anlayışımızı bozmadan, Türkiye IRC Forumlarında 2 haftaya kapanır ezberini tarihe gömüp yerle bir eden Duruşumuzun 2. Yıla girmenin büyük mutluluğunu fazlasıyla yaşıyoruz. Startımızı verdiğimiz 3 Ocak 2020 tarihinden bu yana Kullanıcı & Yönetim birlikteliği ile bu piyasaya Yön alan değil Yön veren platformu hayata geçirdiğimiz için ALLAH a sonsuz şükürler olsun ki ne hayal ettiysek burda onu başardığımız için. IR benim bizim gözbebeğimiz. O bebeği elimizden geldiğince Zirvede tutmaya devam edeceğiz.. Saygılarımla

Swat
Bunca senelik bilgi ve birikimin meyvesi.

L_
Değerli forum üyeleri ve yönetim kadrosu ; hepinizin IR 2. Yılını kutlarım . Az zamanda çok işler başardık . Daima izlenen gözlerin üstünde olduğu bir forum olduk ve olmaya devam edeceğiz . Bu foruma başlarken başarısızlık gibi bir düşüncemiz olmadı hiç . Küçük büyük her sunucuyu ziyaret ettik. Kimseyi kullanıcı bazında ele almadık . Herkesi aileden biri olarak gördük. Çok şükür ki başardık . Bu geçen 2 yıl zarfında illaki tartıstıgımız yada yolları ayırdıgımız kişilerde oldu. Buradan onlara da teşekkürlerimi sunuyorum . Herkesin emeği var sonuçta . Herkese başarılar dilerim ..

BLuEMooN
ircrehberi.net benim için tarifi olmayan bir olgu. Ancak üç kelime de özetlemek gerekirse huzur, güven ve başarı demek.

ZaLim
IRCRehberi benim için yeniden varoluştur. Şöyle izah edebilirim bu durumu. Biz zaten birlikteydik en üst yönetimde ki insanlarla farklı bir platform üzerinde. Bir birimizi biliyor neler yapabileceğimizi, yaptıklarımızdan dolayı öngörebiliyorduk. Bana IRCRehberi ilk söylendiği zaman dediğim tek kelime siz varsanız bende varım idi. Bırakacağımız yer Türkiye'nin en büyük IRC Forumu idi. Amacımız daha iyisi, en iyisi olmaktı. Oldukta. Çok kısa süre de de çok büyük işler başarıldı. Kategorilerimizle, alanlarımızla, yeniliklerimiz le bizden önceki oluşumlar dahil bizden sonra kilere bile örnek olduk. Ancak en büyük kazancımız insan yetiştirmek idi. Çok kişiyi yetiştirdik. Çok kişiyi forum dünyasına kazandırdık. Sıfırdan bize katılan bir çok arkadaşımızın şimdi bizden daha çok bilgisi var. En büyük mutluluğumuz da budur. Diyebilirim ki IRC aleminde bir zamanların #Help furyası ne ise Forum aleminin #Help'i'de IRCRehberi'dir. Bize bu güne kadar gönül vermiş aramızda olsun olmasın herkese teşekkürler.

Emrehan
IRCRehberi.Net benim için IRC Forumları arasında destekte bulunurken öflemediğim tek forum. Üst yönetim dahil burada bulunan tüm tanıdıklarımla güzel gönül bağları kurduğum tek forumdur. İlk günden bugüne dek ben dahil herkesin irili ufaklı çabalarıyla gelebileceği en güzel yerlere geldi hamdolsun. Bundan sonra da aynı istikrarda devam edeceğine hiç şüphem yok. El ele daha iyiye diyeyim :)

She
IRCRehberi.Net bende yeri çok özeldir, hepte öyle kalacak. İlk günden bu yana her yaşanmışlık bende güzel bir anı olarak hayatımın bir köşesinde duracak. Bir bebek misali, ona baktık ve şuan herkesin keyifle vakit geçirdiği büyük bir platform haline geldi. Bu aşamaya gelene kadar herkesin çok emeği oldu, ve kocaman bir aile olduk bu konuda herkese teşekkür ederim.

Reyhan
İrcrehberi benim için herkesten çok şey ifade ediyo. "Sanalda yaşama reelde yaşa" gibi söylemler bile alabiliyoruz bazen. Burası benim ilk forumum o yüzden ayrıca değerli ama asıl değer verdiğim nokta bu değil. Ben ailemden hiç bahsetmem ama anlatip ağlayabildiğim bi dostum olduğu için, reelde bir arkadaşım bile tezime yardım etmezken burada tezime yardım eden dostlarım olduğu için,hatta biri var ki çevirimi bile yaptığı için,kavgalarımıza tartışmalarımıza rağmen dışarıya hiçbir şey yansıtmadan birbirimize sarıldığımız için, birbirimizle küsken bile gitme dediğimiz için,emeğime benden çok sahip çıktıkları için, birlikte kahve içmişliğimiz olmasa da birbirimizde kahve fincanlarımız olduğu için, acı, keder, hüzün, sinir, mutluluk ve her duyguyu birbirimize anlattığımız için, bazen birbirimizi sakinleştirirken bazen de hadi ne duruyorsun dediğimiz için.. Reel hayatta bu kadar dinlenmediğimiz için ve beni bu kadar güzel dinleyen dostlarim ircrehberinde bulunduğu için ben çok şanslı hissediyorum. O yüzden forum gibi görmedim hiçbir zaman, hep daha fazlası oldu burası bana. Sanal veya reel olmasının bi önemi yoktu işte bunu anlayamadiniz çünkü kalbe dokunmak için görmek gerekmezdi..

Lareina
İRCRehberi yönetimi ve üyeleri bütündür.Emeğin ve başarının doğru adresi benim için.Daha nice güzelliklere.^^

ZeyNa
IRCRehberi.Net benim 2. Ailem. Yürümekten en keyif aldığım yolum. Bu yolda her ne olursa olsun hep el ele, yürek yüreğe idik. Olmaz denileni oldurduk, başaramazlar dediler başardık. Bütündük, ekiptik, aileydik. Bugün bu ailenin bir bireyi olmaktan çok mutluyum. Gün geçtikçe büyüyen bir platformuz daha da büyüyüp, çok daha iyi yerlere geleceğimize çok eminim. İyi ki varsın IR!

WildCat
IRCRehberi'Net benim icin oncelikle verdigim soz sonrasindanda sevdigim bir platforum arkadasligin,dostlugun tek adresi diyorum.

SLyther
IRCRehberi.Net benim için çok ama çok Dostlarımın önem verdiğim ve onların sattık burayı diyene kadar gerek yönetim gerekirse normal üye olarak her daim yanlarında olacağım yerdir.

Saruhan
Sizler için ikinci yıl benim için bir yıl geride kalmış oldu. Tanıştığım dostlar edindiğim güzel eğlenceli bir platform oldu ins nice seneler daim olur inşallah

Başak
IRCRehberi.Net Aile Gibi,Kendi halinde, sıcak bir ortam. İyi ki üye olmuşum. Bizlere Bu İmkanı Sunan Sevgili Omene Teşekkür Ederim.

INFLaMeS
merhaba degerli ircrehberi.net`in degerli uyeleri. 23 Şubat 2020 den bu yana sizlerle beraberim. Bu guzel platformu bizlere kazandiran arkadaşlara teşekkür ederken ircrehberinin benim icin şoyle anlam tasidigini ifade ederim. Sunucularin bi ust seviyesi diye nitelendirdigim bu guzel platform ortam bulusma alani saygi sevgi hos gorunun guzel orneklerinin oldugu mekan.burayi seviyorum cunku dostlar hep bir arada...

Ruyanur
Merhaba Ircrehberim ;
Sen benim için doğuşundan, emeklemene ve zirveye koşmana kadar her evresinde bulunduğum , anılarla dolu Kocaman bir AİLESİN.
Bir Nefes,, bir keyif, bir Rehber ve Bir Gönül Dünyasısın. Mekanları Güzelleştiren insanlar ise yaşatan Emeklerdir… Başta oMeN’e Teşekkürler, İyi ki varsınız. Selamlar ve Sevgiler…

Stolichnaya
İrcrehberinin ikinci yılını canı gönülden kutlarım . Yeni yılda başarılarının devamını dilerim . Biz büyük bir Aileyiz.

Mix
IRCRehberi benim uykudan uyandığımda ilk aklıma gelen sanal evim. O kadar büyük bir aileyiz ki, günden güne büyümeye devam ediyoruz. Dostlarım arkadaşlarım değer verdiğim insanların olduğu yer IRCrehberi. Yeri gelindiğinde neşelendiğimiz yeri, geldiğinde acıları paylaştığımız benim için çok önem arzeden platform. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başta olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.

yeSa
IRCRehberi.net en aktif olduğum tek giris yaptığım forum, ki zaten de her foruma kayıt olmam giris yapmam da, sevimli ve sempatik bulduğum kendi halimde takıldığım, güzel bir forum, yöneticiliğini ve yönetimini beğendiğim yöneticilerin olması, vakit geçirdikce de sevdiğim sonuna kadar da yanında olacağım güzel bir yer. Diliyorum ki daha iyi ve güzel yerlere gelir herkese yolunda başarılar diliyorum, daha iyi yerlere gelmesi dileğiyle.

dae
İrc Rehberi benim için zaman geçirmekten keyif aldıgım , huzurla makale okumayı sevdiğim bir yer

Ada
IrcRehberi Benim evim. Mutluluklarımı bazen hüzünlerimi bazende dostluğa arkadaşlığa eğlenceye dair herşeyi paylaştığım bir platform. Sorunlarımızı dertlerimizi unuttuğumuz bu kaliteli ortamda olmaktan son derece mutlu ve gururluyum.Bana bu fırsatı veren ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

coolbites
Her yıl çok sayıda yeni insanla tanışıyoruz ve bazıları hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oluyor; sizler gibi. Sizler sadece hayatıma girmediniz, hayatı daha canlı, neşeli ve çekici hale getirdiniz. Birlikte mutlu yıllarımız olsun!

Murat
Bu Ortamda Bulunmamın Üstünden 2.ci Yılıma Girmek Üzereyim Bu Ailenin Bi Parçası Olmaktan Mutluluk Duyuyorum Yeni Yılınım ve Tüm Yüreği Kalbi Temiz Dostlarımın Yeni Yılını Kutlar Daha Nice Yıllar Birlikte Başarıli Sağlıkli Sevdiklerimizle Birlikte Görmeyi ve Geçirmeyi diliyorum... Dün Rüya Yarın Hayaldir... Rüyayı Mutlu, Hayali Mutlu Yapan Bugündür, Gönlün Neyin Özlemini Çekiyorsa Yarınlar Sana Onu Getirsin... Yeni Yılın Kutlu Olsun..IRCRehberi Ailesi.

Jön Türk
IRCRehberi.Net sosyal medyanın yaygınlaşıp forumlara olan ilginin düştüğü dönemde ayakta kalabilmiş, aktif, güncel bir platformdur. Bu açıdan çok değerli bir sitedir.Sohbet odalarını kullanmasam da forum ve sohbet sistemini bir arada en başarılı şekilde uygulayan bildiğim tek platformdur. Üyelere gelince çok değerli,kalemi kuvvetli,aklı selim bir portföye sahip. Bu durumlar akabinde en çok ilgimi çeken, vakit geçirmeyi sevdiğim platformdur.

AyKuT
İrcrehberi.net ; en kiymetli olan zamanımın keyifli eğlenceli gecmesini,her bir üyesine saygılı olunduğunu ve güzel dostlar kazansını sağlamaktadır. O yuzden bu ortamı çok seviyorum :)

GuPSe
Sevgili ırc ailesi .)Söze nerden nasıl başlasam pek bilemesemde bi yerden baslamak gerek deyip giris yapiyorum.)Sonradan bir yere dahil olmak ve samimiyeti yakalamak hic kolay değildir bunu eminim hepimiz tecrube etmişizdir buraya dahil olana kadar bir cok sitenin forum sayfasina üyeliğim oldu fakat burda ki samimiyeti yakınliği hissedemedim dolayısıyla uzun ömürlu olmadi.)İrc ailesinin samimiyetini seviyorum benim icin ircrehberi demek samimiyet demek .)Her bir üyeye ayri ayri teşekkür ediyorum iyi ki varsınız,iyi ki varız !&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

turan
burada olmaktan mutluyum kendimi aileden birisi hissediyorum inşallah uzun süre beraber olurum.

Dike
Ircrehberi benim icin terapi gibi birsey. Özellikle kendimi iyi hissetmedigim anlarda IR dünyasina daliyorum. Iyi ki var IRCRehberi.

Beatrice
ircrehberi benim için ne kadar eğleniyorsam, zaman zaman sıkıldığım bir ortam. Sanki kasvet çöküyor üstüne. Nefesi kuvvetli arkadaş var mı?

Zeytin
Forumların çürümeye ve unutulmaya yüz yuttuğu bu dönemde, ayakta kalabilmeyi başaran, her görüşte insanın kendini ifade edebildiği, güzel insanlarla dolu sıcacık bir ortam ircrehberi. Sevdiğim ve değer verdiğim kişileri burada görmek beni mutlu ediyor. Çünkü bu insanlarla uzum yıllara dayanan bir arkadaşlığım var. Bunların dışında da kaostan uzak, saygı sınırları içinde bir paylaşım platforumu olması buraya girmemdeki en büyük etken çünkü huzursuzluk bana göre değil. Bu sebeple de seviyorum burayı…
Zaman el verdiği sürece bir arada olmayı umut ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum herkese.
Teşekkür ederim.

Lyra
ircrehberi benim için özgürce dilediğim her alanda fikirlerimi ifade etmek demek. Bunun yanında çok nazik çok yardımsever insanlar da tanımış olduğum bir forum, benim için önemli ve bağımlısı olduğum bir yer açıkcası. :)

Lord
Aile kadar sıcak, ev kadar rahat bir ortamı sağlamakta! Başta oMeN ve ekibi herkesi tebrik ederim böyle bir oluşumu bizlerle buluşturduğu için!

Mukan
Ircrehberi üye olduğum ikinci forum ama aynı zamanda en çok vakit geçirdiğim, en çok sevdiğim birinci forum. Bazen sebepsiz canım sıkılıp bakmasam da İRCrehberi’ne sırtımı dönemem.

IkRa
Bu payLaşım pLatformuna SevgiLi Kaf Dağı tarafından davet ediLdim.. Şahsım adına bu pLatform ve diğer forum payLaşım pLatformlarını kıyasLarsam eğer,
İrcrehberi.Net Benim nebzimde aiLe ortamında bir düzen kuruLu oLup, bazen aksakLıkLar oLsada kendi yol haritasında yürüyen bir ekiple kendini tamamLamakta..
Benim için bu pLatform ne demek oLur diye sordum kendi kendime..
Başta SevgiLi Kaf Dağı akabinde de sevdiğim arkadaşLarLa bir masada etrafında topLanmış boL köpükLü Kahve içmek gibi..
TeLvesi iLe boL köpükLü buram buram kahvenin o mistik kokusu gibi dostLuğunuz oLsun..

MySeCReT
ircrehberi benim hayatimin bir parcasi oldu. mutlaka düzenli olarak her gün baktigim, bulundugum güzel ve kaliteli insanlarin 1 arada oldugu herkese ayni pencereden tarafsiz bakilan sevdigim 1 ortam.

bAbE
Sevgili oMeN can sayesinde ögrenip Keyif aLdigim ve Bircok guzel seyleri gorebildigim guzel bi Keşif benim icin..

bliss
ircrehberi, keyifli zaman geçirdiğim bir yer diyebilirim.

SerdaR
IRCRehberi`ne geldigim günden bu yana güzel dostluklar biriktirdim, ve editör oldugum zamandan bu yana bir seyler yazarak IRCRehberi ve kullanicilari ile bi bag olusturduk.
Iyi ki burdayim diyebilirim.

ihaveanidea
gündelik yaşamımda mesleğim gereği bulunmak zorunda olduğum ciddiyetten uzak, boş yaptığım bir yer burası.


Pınar
ircrehberi benim için çok şey ifade ediyor hüzün mutluluk yeni dostlar.

Creative
Öncelikle 2021 yılının sonlarında güzel bir proje ile aranıza dahil olmaktan çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim.
Bu mutluluk ve sevinçle birlik, beraberlik aynı zamanda dostluğumuza nice yıllar eklemenin temennisiyle IRCRehberi forumu içerisindeki bu güzel aile ortamının
nice başarılara ve yükselişinizin daimi olarak devamlılığını canı gönülden dilerim.

AdrenaLin
İrcrehberi.Net Forumların içersinde kendini zirveye taşımış bir platform kurulumunda ve başarısında emeği geçen herkese teşekkür ederim.

ReisELLa
Ircrehberi.net benim icin Trendsohbet ile bütünlesen bir aile.

Pia
Ircrehberi Trendsohbet.Com dan sonra ikinci bir aile oldu benim icin. Basta oMeN abi olmak üzere orada tanidigim cok degerli dostlar edindim. Trendsohbet.Com olarak ircrehberi.net ikinci ailemizle daha iyiye insalah..

BuSeM
Öncelikle ircrehberi forumu tecrübeli ekibi ile kaliteden ve tarafsizliktan ödün vermeyen öncü forumlardan diyebilirim ki bu da irc sunucularin kendini rahat hissetmesi ve ifade edebilmesi gercekten önemli. Basta oMeN kardesim olmak üzere tüm ekibi kutlar, basarilarinizin daim olmasini dilerim.

RauL
Ircrehberi.net ailesi ile yaklaşık olarak bir seneden beri dosthane ilişkimiz devam etmektedir. Bizlere gerek sunucu bazında teknik olarak vermiş oldukları destek ve samimi ilişkilerinden dolayı teşekkür etmek isterim.
Vizyon olarak her an kaliteli ön planda tutan bir platform ve bunun karşılığını bir çok önemli arama motoru tarafından almışlardır. Sunucu bazı bazında özel olarak bazı rica ve isteklerimizi güler yüzlü ve hızlı bir şekilde olumlu yönde sonuçlandırdıkları içinde ayrı teşekkür ediyorum.
Samimi ve şeffaf yönetim ilkesi ile, IRCRehberi İyiki var.

RevivaL
Ircrehberi ile bir isim yok tek dostum oMeN kardesimdir.

IneGoL
ircrehberi dostluk arkadaslik güzel bir aile olmamiza vesile olmus bir platform cok güzel insanlar var.

smile
herkesin bir konu hakkında duygu ve düşüncelerini öğrenmek hoşuma gidiyor. İrcrehberi.net bu hoşnutluğu bana sunuyor yani burada vakit geçirmekten keyif alabiliyorum.

YiLDiZ
ircrehberi.net forumlar icinde en begendigim sevdigim platformlardan biri. Ayrimcilik yok, bütün sunucularla ilgileniyorsunuz ediyorsunuz. Bi gercektende benim icin cok önemli bir sey.

ExCaLuBuR
IRCd, Radyo ve Web siteleri basta olmak üzere, Shell ve Hosting firmalari icin de cazip ve piyasanin cogunluguna hitap eden guncel bir platform Ircrehberi. Bunun yani sira kaliteli bir ekibe sahip.
Basarilarinizin daim olmasini dilerim.

Know
Başlıca E-Ticaret alanı için bulunduğum ve sahip olduğu bir ircd kitlesi sayesinde güncel olay ve durumlardan haberdar olduğum bir platformdur.

hun
ircrehberinde henüz yeniyim ama gördüğüm görüntü güzel baya arkadaş var güzel paylaşımlar oluyor sevmeye başladım. iki gündür aktif takılıyorum hayırlı olsun.

Umay
ircrehberi forum oyunlari oynadigim, üyelere sorulan sorulara cevap verdigim, sözlükte takildigim bir platformdur.;d

Lale
ircrehberi benim icin keyifle zaman gecirebilecegim ve güzel arkadasliklar dostluklar edindigim süper insanlar olan bir platformdur.

rainbow6
forum kültürünü yansıttığı için ve bu kültürü sevdiğim için seviyorum.

GüL
benim için ircrehberi eğlenceli sohbet canın sıkıldığında takılabileceğin bir yer diye düşünüyorum.

iNCiTaNeSi
önceden kaydolmustum lakin pek aktif degildim cünkü anlamiyordum.. Suan icinse sunlari söyleyebilirim gerek makaleler gerek oyunlar gerekse yapilan sohbetler cok hos ve sürükleyici. Kaliteli bir ortam kaliteli insanlarla birlesince daha güzel olmus.

Aden
Ircrehberi, sevdiğim bir kaç kişinin burada olması, özgün paylaşımlarını sevdiğim bir yer.

LoDoS
Güzel Bir Ortam. Herkes Seviyeli Saygılı. Böyle Bir Yerde Bulunmaktan Mutluyum. Herkesin Emeklerine Sağlık.

Cadi
ircrehberi.net yeni paylasimlar yeni bilgiler dostluklar demek benim icin.

Heath R.I.P Ledger
Sosyolojik ve psikolojik gözlem yaptığım bir yer olmasına karşın pek bir anlam barındırmıyor.

Hate
ircrehberine yabanci biriydim daha dogrusu bu sosyal mecrada yoktum. benim gözlemledigim kadariyla burda paylasan/paylasilan konular ve gerekse konulara yapilan yorumlar üzerinden insanlarin hayatinin hangi yönlerde seyrettigini gözlemledim. Kimine göre iyi kimine göre kötü kimine göre ise afedersiniz lay lay lom icinde oldugunu gördüm. Su da bir gercek ki IRCREHBERI bizlere hayatin renklerini kullanan insanlari görmemizi sagladi. iyi ki bu sosyal mecraya girmisim.
Slogan istersen: HAYAT BIR GERCEKTIR IRCREHBERI ONDAN DAHA GERCEKTIR.

KivanC
2018 yılından itibaren sosyal medyanın patlamasından sonra kendini en iyi ifade eden ve özgür platformlarından birisi olarak görüyorum İRCrehberi’ni ve rahatlıkla paylaşımlar yapabiliyorum çok teşekkürler.

MeLiSa
ircrehberi ortamı ve üyelerin paylaşımlarıyla güzel bir platform ben sahşım adına memnunum herkes sevecen insanlar.

Esrarlıgözler
ilk tanıştığım forum adresi olan ircrehberi ailesinde güvenilir ve donanımlı forum sitelerine öncülük ettiğini düşünüyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.

TheMountain
İrcrehberi benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Ettiğini idda edersem yalan söylemiş olurum. Sadece yazıp çizebildiğim bir yerden ibarettir.

birsevda
İRCnin en iyi forumu şuan benim gözümde. bakın 2. demiyorum en iyi forumu.
Hem aktiflik konusunda hem de yenilik vs. konusunda. Yönetim olarak size 10 üzerinden 6 verebilirim.

Linux
IRCrehberi.Net benim için azim, inanç br disiplinli bi ekip çalışmasının sonucunda kullanıcı odaklı gelişimi vizyon edinmiş ve u doğrultuda tüm yöneticileri ile foruma taö sadakat sağlamış bir kadro ve bu kadronun oluşturduğu muhteşem etkileşimli ve geleceği açık bir forum olacağını düşündüğüm. bununla birlikte ciddiyetin yanı sıra samimi bulduğum şahane bir platform.

KraL
İrcrehberi.net benim için özel bir platformdur. içimi rahatlıkla yazdığım evdir. tüm bunlarım yanı sıra oMeN i dayım derim kendisini çok sevdiğim için geliyorum. çokk anlamasam da okumayı severim bu da beni mutlu ediyor. ircrehberi denilince kısacası keyif alıyorum.

AlpereN
cevabı DostLuk (oMeN)

Türkü
ircrehberi keyif alarak zaman gecirdigim ve degerli dostlarimin oldugu bir platform burada olmaktan mutluyum.

ExELaNCE
samimi bir aileyi ifade etmektedir.
Güzel faydali etkinlikler bekliyorum.
Sunucular arasinda veya kisiler arasinda ciddi yarismalar düzenlenebilir.

Silvia
Başarılı, sevdiğim arkadaşlarımın olduğu forum.
Başarılarınızın devamını dilerim.

Leila
Ircrehberine ilk üyeligim trendsohbet adina bi takim paylasimlar icin baslamisti, sunucumuz adina olan yenilikleri burdan sizlere duyurmak ve paylasmak adina gayet güzel calismalar mevcut.
Ircrehberi nde forum oyunlarinda cok egleniyorum, basarili bir platform olmasiyla birlikte daha daha nice basarilarinizin devamini dilerim.

Kural
İrc yayınları takip için faydalı bir ortam. Kız arkadaşım için burdayım.

PauL
İRCRehberi.Net uzun süredir birlikte olduğumuz samimi ve güzel bir yönetim ile dostluk arkadaşlık samimiyeti ifade ediyor.

NupeLda
ikinci evim, tam bir aile ortaminda hissediyorum bu yüzden verdiginiz bu güzel emekler adina hosgörü adina tesekkürlerimi sunuyorum.

DoNtSpEaK
Geçmişe dair keyifle anılan detaylarım canlandığı, alternatiflerin sunulduğu sıcak bir ortamın üyesiyim bir süredir. Genel olarak tüm konu başlıklarınızın altına yorumlar düşemesem de destekçinizim .)

{C}e{Y}
Benim icin ircrehberi irc aleminin lokomotifi konumunda, kiymetli dostum oMeN ve ekibi gercekten kaliteli sürdürüyorlar forum yolculugunu.

Verena
ircrehberi hos sohbetleriyle güzel arkadasliklariyla eglenceli etkinlikleriyle güzel konulariyla samimi bir ortam. Tanidigim
güzel dostlarim var.

Hyl
ircrehberi.net benim icin degil de bir arkadasimin sunucusunun iyi yerlere gelmesi icin paylasim yaptigim bir yer.

Ecem
Ircrehberi:))
benim icin onceden sitemi tanittigim tanitirkende eglendigim samimiyetine inandigim sevdigim insanlarin bulundugu harika bi yerdi. Ara verdigimde kulagima gelenler ve yeniden dondugumde gördüklerim, üstüne yapilan haksizliklar dislamalar kiskancliklar vs sonucu suan rehber hakkinda soyleyebilecegim tek sey „olsa da olur olmasa da“.

Chucky
IrcRehberi benim icin insanlari alistirana kadar cok iyi ama alistirdiktan sonra ayrimcilik yapan isine geleni öne cikaran isine gelmeyeni dislayan bir yer. dost bizim icin her zaman dosttur. Cikarlarimiz bittiginde sirtimizi dönmeyiz kimseye dost bilmistik yanildik.
ilk üye oldugum yerdi fakat ircrehberi yönetiminin bize karsi olan tutumu bizi farkli arayislara itmistir.

—————————————————————
gönül isterdi ki tüm üyelerimize sorup her üyenin fikirlerini alabilelim ama tabi ki herkese tek tek sorup, cevaplarını paylaşmamız mümkün değildi malesef. bu yüzden kimsenin kırılmasını, gücenmesini istemeyiz.

iyi ya da kötü yorum yapan, düşüncelerini dile getiren, aramızda hala emek veren ve artık aramızda olmayan eski emektarlarımıza da çok çok teşekkür ederiz.
nice İR’li yıllara. :)


________________

Hope. . . ✨
 
Alt 03 Ocak 2022, 00:29   #2
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine saglik :)
ircrehberi ve sunucular el ele daha guzel gunlere beraber ilerleme umuduyla herkese bol eglenceler iyi forumlar

________________

🥳♥🧿ircrehberi.net 2 yaşında🧿♥🥳
 
Alt 03 Ocak 2022, 00:30   #3
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bize bu güne kadar gönül vermiş aramızda olsun olmasın herkese yeniden teşekkürler. En büyük teşekkürü'de bize bu duyguyu yaşatanlara ediyorum. Bu konunun hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarım; sizleri de unuttum sanmayın, gözlerinizden öpüyorum..

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 03 Ocak 2022, 00:30   #4
PnR
Umut ßir Gökyüzü Ama BENİM Kanatlarım Kırık...
PnR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart


ÇOK GÜZEL OLMUŞ HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi başarılar dilerim


________________


Allah'ın dediği olur...
 
Alt 03 Ocak 2022, 00:31   #5
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık

 
Alt 03 Ocak 2022, 00:58   #6
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çok güzel oldu konu, emeği geçen herkese ve mesaj atan herkese teşekkürlerr.
İyi ki varsınız, iyi ki aramizdasiniz.
Birlikte nice yıllara :ldELWk:

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 
Alt 03 Ocak 2022, 01:05   #7
Mix
★ GeneraL ★
Mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Konu için emeği geçen her kese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki aranızdayım.
IRCRehberi.net nice mutlu seneler dilerim...

 
Alt 03 Ocak 2022, 01:07   #8
Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . :)

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

________________

 
Alt 03 Ocak 2022, 01:23   #9
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık canım
Nice güzel başarılı yıllara

 
Alt 03 Ocak 2022, 01:34   #10
Standart

Tebrikler.Nice başarılara umarım.

________________

ηrmη
 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:57.