IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Duyurular (https://www.ircrehberi.net/duyurular/)
-   -   Giriş sorunu ve Saldırılar Hk. bilgilendirme. (https://www.ircrehberi.net/duyurular/15757-giris-sorunu-ve-saldirilar-hk-bilgilendirme.html)

oMeN 07 Nisan 2020 15:03

Giriş sorunu ve Saldırılar Hk. bilgilendirme.
 
Merhaba değerli dostlar. Öncelikle hayırlı Kandiller dilerim, Kandiliniz mübarek olsun.
Son günlerde Foruma girişlerde yaşanılan sıkıntı hakkında sizleri bilgilendirmek istedim. Uzun zamandır Forum sitemiz yoğun bi saldırı altında ve son günlerde 2-3 şeref yoksunu lamerlerinde katılımıyla adeta var güçleriyle durmaksızın devam ediyorlar.
Bizler tabiki daha bu Forumu açmadan bunları hesaplamış ve tahmin etmiştik lakin tahminimizin üzerinde bir saldırı söz konusu..
Peki ne istiyorlar bizden neden bu kadar istenmiyoruz neden bu Şeref yoksunları tarafından sevilmiyoruz ;


1 - Bizler Forumu açtığımızda Hiçbir Forum veya Mecrada konu Reklamı dahi yapmadık!

2 - Bu zamana kadar açılan hiçbir IRC Forumu bizim kadar Ses getirmedi ve yoluna emin ve sağlam adımlar ile devam edemedi.

3 - IRC adı altında sıfırdan başlayıp Türkiyede şu ana kadar irc Sunucularının %50 desteğini arkasına alıp ilerleyen olmadı!

4 - 2008 yılından itibaren 2020 senesine kadar IRC Forumu olarak açılıpda 4 ay gibi kısa bir süre zarfında hiçbir forum "Reklamsız" "Bannersiz" (532) üye yapıp günlük girişlerini (160) login girişlerine çıkaramadı 👉 Biz Hariç 👈

5 - Sıfırdan başlayıpta hiçbir IRC Forumu 3 veya 4 hafta sonra devam edemedi..Ya kapattılar yada yoluna kimsesiz bıraktılar. (Deneyen Öyle insanlar var ki ) yinede saygı duyuyorum.

6 - Bizler Emek emek diyipde gidip başkaları gibi hazır Forum veya Forumlar SATIN alarak Para saçıp Ego kasmadık.!

7 - Bizler başkaları gibi yine emek emek diyip gidip irc Sunucusu SATIN almadık..

Velhasılı kelam dostlar, 2-3 Şeref yoksunu Haysiyetsiz insanlar bizi istemiyor ve bu nedenle sevmiyorlar. Hani çokda sevgisi lazım bunların ya : ) Not: Günü geldiğinde ibreti alem için O haysiyetsizlerin Resimlerini Duyurulara Asacağım. Artık bakar bakar tükürürmüsünüz naparsanız yaparsınız.

İşte bu yüzden dolayı kara kara düşünüp o küçücük başlarını sabah akşam avuçlarının içine alarak düşünüp durup biz bunları Nasıl durduracağız hesabına girmiş bu 2-3 Haysiyetsiz ve şeref yoksunu Zat"lar.
Biz durmayız, DURMAYACAĞIZ. öyle bir Dünya maalesef yok Paralı saldırılarda yapılsa akıllarına ne gelirse gelsin durmak bizim lugatımızda yok : )
Bunları bilin bilginiz olsun diye anlatmak istedim kusura bakmayın başınızı şişirdim ama biz burda artık Büyük bir Aileyiz. Yapılan ve yapılacak her türlü Çalışmalar vb durumlar sizlerle ara ara paylaşılacaktır Saygılarımla güzel insanlar..

Can 07 Nisan 2020 15:13

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim her zaman yanınızdayız

Siyahizm 07 Nisan 2020 15:14

Kıskanmak Yerine Örnek almayı Deneseniz Belki İçten İçe Buüyüyen FesatLığınızda Son BuLur..


2 - Bu zamana kadar açılan hiçbir IRC Forumu bizim kadar Ses getirmedi ve yoluna emin ve sağlam adımlar ile devam edemedi [ NokTa ] ;) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeşimize Ve Ekibine her zaman Desteğimiz Sonsuzdur..

Furkan 07 Nisan 2020 15:15

Çakallar istedi diye aslanlar ölmez.

Ne yaparlarsa yapsınlar durmak yok YOLA DEVAM.

Lareina 07 Nisan 2020 15:16

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz yanındayız.Bunu böyle yapanlar acizler başka birşey değil.

L_ 07 Nisan 2020 15:22

Yüzlerce silahla donanmış olsan bile , bazen bir adamın yüreğindeki inanç mızrağına karşı koyamazsın . . .

KıRıK 07 Nisan 2020 15:26

Velhasılı kelam dostlar, 2-3 Şeref yoksunu Haysiyetsiz insanlar bizi istemiyor ve bu nedenle sevmiyorlar. Hani çokda sevgisi lazım bunların ya : ) Not: Günü geldiğinde ibreti alem için O haysiyetsizlerin Resimlerini Duyurulara Asacağım. Artık bakar bakar tükürürmüsünüz naparsanız yaparsınız.

Şu anda Gıyab'larında tükürüyorum. Bu emek düşmanlarından hep beraber müzdaribiz.

tugbu 07 Nisan 2020 15:30

Omen abi destekçinim ekliyorum
Meyve veren ağac taşlanır :)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Absent 07 Nisan 2020 15:31

Bırak babbaaa yaa.. Ne demişler; it ürür, kervan yürür..

Zamanında o emek emek deyipte emeğe saygı duymayan, bana yetki vadedip dostlarımı satmamı isteyen ve bahsi geçtiği gibi paranın her kapıyı açacağını sanan kişilerin platformuna emek verdiğim günlere üzülüyorum.

coLder 07 Nisan 2020 15:32

emek dusmanları bu ınsanların yatacak yerleri yok OMeN yaninda Ve Destekcniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi