IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Duyurular (https://www.ircrehberi.net/duyurular/)
-   -   Sunucular Bölümü Kurallar Güncellemesi (https://www.ircrehberi.net/duyurular/100777-sunucular-bolumu-kurallar-guncellemesi.html)

Swat 15 Ocak 2022 11:59

Sunucular Bölümü Kurallar Güncellemesi
 
Merhabalar,
bildiğiniz üzere sunucular özel bölümü diye adlandırılan bir forum kategorisi var, bu kategoriyi kurarken istedik ki insanlar kendi sunucularında olan gelişmeleri yönetim kararlarını yaptıkları aktiviteleri kendileri açıp yayınlasınlar, ama maalesef bu olay çok farklı yerlere gitti arada sırada ufak uyarılarda bulunsak da kimse de üstüne alınmadı.

Ayrıca şunu belirtmek isterim ki burası bir forum yani medya görevi görüyor burada sunucunuzu tanıtabilirsiniz, reklam yayınlayabilirsiniz yani bir medya kuruluşunu nasıl kullanılıyorsa ona göre haraket edebilirsiniz. ha bu demek değil ki istediğimizi yaparız biz gidersek o forum kapanır, bu tamamen yanlış bir düşüncedir zamanı gelir biz de gideriz ama bu oluşum hep duracaktır. Buna istinaden bu bölümün kurallarına güncelleme getirmiş bulunmaktayım kurallar aşağıdaki gibidir.

bu kurallara uymayan sunucular sunucu görevlileri bu görevlilerin içinde bizlerde yönetimde olan arkadaşlar var ise onlar içinde gecerli olup aynı işlemi göreceklerdir.

KURAL - 1
FORUM SUNUCULAR ÖZEL KATEGORİSİNDE - FORUM OYUNLARI/ÜYELERE SORUYORUZ TARZINDA KONULARI KESİNLİKLE AÇILAMAZ;

CEZAİ İŞLEM
-1 UYARI
(YAZILI METİN HALİNDE KURALLARI GÖSTEREN METİN)
-2-3 GÜNDEN AZ OLMAKSIZIN FORUMDAN UZAKALAŞTIRMA
-3 FORUMDAN 3 AY UZAKLAŞTIRMA
-4 BU UYARILARIDAN SONRA HALA DEVAM EDİLİYOR VE SUNUCU SAHİBİ TARAFINDAN BEN GİDERSEM FORUM BİTER BİZ GİDERSEK SİZ BİTERSİNİZ GİBİ HER HANGİ BİR SÖZLÜ VE SALDIRI GİBİ FİİLİ EYLEMDE FORUM KATEGORİSİNDEN SUNUCUYU KALDIRMA

KURAL 2
GÜNCEL HABERLER İLE İLGİLİ GÜNDE SADECE 3 KONU AÇILABİLİR (HABERLER BÖLÜMÜNE), YANLIZ HİÇ BİR SİYASİ KONU AÇILAMAZ

CEZAİ İŞLEM
-1 UYARI (YAZILI METİN HALİNDE KURALLARI GÖSTEREN METİN)
-2 3 GÜNDEN AZ OLMAKSIZIN FORUMDAN UZAKLAŞTIRMA
-3 FORUMDAN 3 AY UZAKLAŞTIRMA
-4 BU UYARILARIDAN SONRA HALA DEVAM EDİLİYOR VE SUNUCU SAHİBİ TARAFINDAN BEN GİDERSEM FORUM BİTER BİZ GİDERSEK SİZ BİTERSİNİZ GİBİ HER HANGİ BİR SÖZLÜ VE SALDIRI GİBİ FİİLİEYLEMDE FORUM KATEGORİSİNDEN SUNUCUYU KALDIRMA.

KURAL 3
SUNUCULAR KENDİ BÖLÜMLERİNDE SUNUCUSUNUN GELİŞİMİ HAKKINDA İSTEDİĞİ KONUYU, MOTD, YAPTIĞI AKTİVİTELER, HELP DERSLERİ, İRC DERSLERİ, KENDİ SUNUCUSU İÇİN YAZILMIŞ MAKALE ( DAHA HIZLI İNDEX ALMASI İÇİN BİLDİĞİNİZ ÜZERE GOOGLE BOTLAR FORUMDAN ÇIKMAZLAR ) İSTEDİKLERİ KADAR AÇMAKTA ÖZGÜRDÜR.


Sunucular özel bölümü sıralama için (tablo veri gösterme çalışması yapılmaktadır) buna göre sıralamada yer değiştirilecek olup bu kural daha sonra eklenip sizler ile paylaşılacaktır


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi