IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2021, 04:31   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Roger Schmidt: Bizim adımıza iyi bir sonuç

SPOR Roger Schmidt: Bizim adımıza iyi bir sonuç"Bu formasyonu beklemiyorduk"Eran Zahavi: Gol yemeseydik mükemmel olurduSerhan TÜRK / EINDHOVEN(Hollanda), (DHA) - PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt, "1.5 yıl sonra taraftarımız karşısında bir maç oynadık.


SPOR Roger Schmidt: Bizim adımıza iyi bir sonuç
"Bu formasyonu beklemiyorduk"

Eran Zahavi: Gol yemeseydik mükemmel olurdu
Serhan TÜRK/ EINDHOVEN(Hollanda), (DHA) - PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt, "1.5 yıl sonra taraftarımız karşısında bir maç oynadık. İyi bir oyun göstermek istedik, taraftarımızı mutlu etmek için. İlk yarıda da iyiydik ama devre arasında bazı detaylar hakkında konuştuk ve 2'nci yarı daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Bizim adımıza iyi bir sonuç. 2'nci maça hazır olmalıyız" dedi.
Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında PSV, sahasında Galatasaray'ı 5-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt ve futbolcu Eran Zahavi açıklamalarda bulundu. İyi bir performans sergilediklerini söyleyen Schmidt, "İyi bir akşamdı bizim için. 1.5 yıl sonra taraftarımız karşısında bir maç oynadık. İyi bir oyun göstermek istedik, taraftarımızı mutlu etmek için. İlk yarıda da iyiydik ama devre arasında bazı detaylar hakkında konuştuk ve 2'nci yarı daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Bizim adımıza iyi bir sonuç. İkinci maça hazır olmalıyız. 2'nci maçta taraftar desteği Galatasaray'ın arkasında olacak. Geçtiğimiz seneye göre kendimizi daha çok geliştirdik. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi. Götze ve Zahavi kendilerini hazır hissediyorlardı ve bunu da bu akşam gösterdiler" diye konuştu.
"BU FORMASYONU BEKLEMİYORDUK"
Galatasaray'ın maça başladığı 3-4-3 sistemini değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Bu formasyonu açıkçası beklemiyorduk. 4-3-3 sistemiyle oynamalarını bekliyorduk. Sağ bekte bir problemleri vardı. Önceden de analiz etmiştik. Kanatları daha çok kullandık" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Roger Schmidt, "Size göre en güzel gol hangisiydi?" sorusuna ise, "Söylemek zor. 2'nci ve 3'üncü goller iyiydi. Topu kaptıktan sonra iyi organize olduk ve iyi şanslar yarattık" cevabını verdi.
ERAN ZAHAVI: GOL YEMESEYDİK MÜKEMMEL OLURDU
Karşılaşmada 3 gol atarak galibiyette önemli bir pay sahibi olan Eran Zahavi ise, "Neredeyse mükemmel bir akşamdı. Gol yemeseydik mükemmel olurdu. Takım olarak bu sonuçla önemli bir adım attık. Mutluyuz, yarına kadar kutlama yapabiliriz ama yarın, önümüzdeki hafta oynanacak olan rövanş maçına odaklanmalıyız. İstanbul'da zor bir maç olacak" şeklinde konuştu.
Roger Schmidt: Bizim adımıza iyi bir sonuçRoger Schmidt: Bizim adımıza iyi bir sonuçRoger Schmidt: Bizim adımıza iyi bir sonuçRoger Schmidt: Bizim adımıza iyi bir sonuçKaynak: Demirören Haber Ajansı
 
Alt 22 Temmuz 2021, 07:11   #2
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tabiki de yapılan yanlışlar ve bir takım oynamayı unutmuş bir takıma karşı alınan galibiyet ve sonrasında ne deseler haklılar bir Beşiktaşlı olarak ben bile dün sinir krizlerine girdim. Sağolasın Galatasaray

________________

Roger Schmidt: Bizim adımıza iyi bir sonuç
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:32.