IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2021, 20:45   #1
Standart Manchester City'de sakatlanan İlkay Gündoğan, Everton maçında oynayamayacak

Attığı gollerle Machester City'nin aldığı galibiyetlerde büyük paya sahip olan Türk Asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, sakatlığı nedeniyle Everton maçında forma giyemeyecek.
Son haftalarda İngiltere Premier Lig'de fırtına gibi esen Türk Asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'dan Manchester City'e kötü haber geldi.Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Everton'la oynanacak karşılaşmada İlkay Gündoğan'ın kasık, Kevin De Bruyne'nin ise hamstring sakatlığı nedeniyle mücadelede görev alamayacağını açıkladı.


Bu sezon Premier Lig'de 18 maçta 11 gol atan İlkay Gündoğan, Manchester City'nin ****rpool'u 4-1, Tottenham'ı 3-0 yendiği son iki maçta ikişer gole imza atmayı başardı. Performansıyla övgüler alan 30 yaşındaki oyuncu Premier Lig'de ocak ayının en iyi oyuncusu seçilmişti.

GUARDIOLA, iLKAY'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Pep Guardiola ise oyuncusu hakkında, "Birçok kez sahte dokuz olarak oynayabileceğini söyledim ve insanlar bana güldüler. Penaltıyı ve ardından iki golü atmak net bir eylemdi. Performansından çok memnunum, Ocak ayı için Ayın Oyuncusu ödülünü kazandı ve hala bu şekilde oynamaya devam ediyor. Şubat ayında tekrar kazanabilir" diyerek oyuncusuna övgülerini dile getirmişti.

İHA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:04.