IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2021, 15:03   #1
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mesut Özil, Arsenal'le sözleşme feshi için anlaştı

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katmak istediği dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil Arsenal'le sözleşme feshi konusunda anlaşma sağladı. Yıldız futbolcu kısa süre içerisinde sözleşme imzalayacak.

Adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan ve transferi an meselesi olan Mesut Özil ile kulübü Arsenal, The Athletic'in haberine göre sözleşmenin feshedilmesi için prensipte anlaşma sağladı.

ARSENAL'LE ANLAŞTI

Haberde, 32 yaşındaki Mesut Özil'in bu hafta sonu Fenerbahçe'ye transferinin tamamlanmasının beklendiği de ifade edildi.

Mesut Özil'in sezon sonuna kadar alacağı olan 7 milyon sterlinlik rakam üzerinden Arsenal ile bir anlaşma sağladığı da haberde dile getirildi.

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, "Şartlar elverdiği biçimde 1-2 transfer yapmayı düşünüyoruz. Mesut Özil sürecini hep birlikte izleyeceğiz." demişti.


EMRE BELÖZOĞLU SİNYALİ VERMİŞTİ

Fenerbahçe'nin genlerinde yıldız oyuncuların bulunduğunu vurgulayan Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, "Eğer bu transfer olursa ilk defa böyle bir şey olacak. Camia adına da başkan adına da çok pozitif bakıyorum fakat kolay da görmüyorum. Bizim kendimize göre planlarımız var. Mesut'un da kulübüyle bir sözleşmesi var. Mesut çok büyük bir yıldız. Hangi takımda oynarsa oynasın 2 maçtan birinde gole katkı veren bir oyuncudan bahsediyoruz. Fenerbahçe'nin özellikle de bizim olduğumuz dönemde böyle bir oyuncuya sahip olmasından çok memnuniyet duyarım. Kendisi ve menajeriyle bir görüşmemiz oldu. Süreç ağır ilerliyor ama Mesut her zamankinden daha yakın. Mesut'un kendi çocukluk hayalinin içinde olması ve Fenerbahçe'nin böyle bir rüyasının olması, bu adımı ilk defa bu kadar yakınlaştırdı." ifadelerini kullanmıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Alıntı
 
Alt 17 Ocak 2021, 15:06   #2
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Dün ırkçılık yüzünden yapılanları öğrendiğim zaman.
İyiki geldi diyorum.

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 17 Ocak 2021, 15:07   #3
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

3 tane mesut gelse bu fenerden bir yol olmaz güvencemizi kaybettik artık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:11.