IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Ağustos 2021, 10:49   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool ABD, COVID-19'un Biyolojik Silah Olduğuna İnanmıyor

ABD başkanı Joe Biden'ın isteği üzerine başlatılan 90 günlük COVID-19 çalışması kapsamında hazırlanan raporun bir kısmı istihbarat ajansları tarafından paylaşıldı. Ajansların hazırladığı rapora göre ABD istihbaratında hiçbir ajans, COVID-19'un biyolojik bir silah olarak geliştirildiğine inanmıyor.
Pandemiyi hayatımıza sokan ve yaşam tarzımız konusunda oldukça köklü değişikliklere gitmemize sebep olan korona virüsün kökenini bulmak adına yapılan çalışmalar son hızla devam ettirilmekte. Amerika Birleşik Devletleri başkanı Joe Biden da virüsün kökenini bulmak adına ABD istihbaratından bir çalışma yürütülmesini istemişti. Şimdiyse ABD istihbarat ajansları, söz konusu konuda hazırladıkları raporun bir kısmını kamuoyu ile paylaştı.
Paylaşılan bu rapora göre istihbarat ajansları hala ortak bir sonuca varabilmiş değil. Aralarında, az sayıda olsa da virüsün hayvandan insana geçtiğine inanmayanlar bulunuyor. Bunun yanında bir ajans, rapora göre ilk insan enfeksiyonunun laboratuvarda başladığına orta derecede ikna olmuş durumda. İçinde Çin’in de bulunduğu açıklamalara gelin birlikte bakalım.
Çin’in çalışmalara katılmaması, COVID-19’un kökenine dair yapılan araştırmalarda en büyük engel:

ABD, COVID-19'un Biyolojik Silah Olduğuna İnanmıyor
Söz konusu raporun hazırlanması için 90 gün boyunca incelemeler yapıldı. Bu incelemelerin sonunda Biden’a sunulan raporda, ABD İstihbarat Topluluğu’nun 4 üyesinin, virüsün hayvandan insana geçtiğine pek de inanmadığı görüldü. Beşinci bir ajansın ise ilk insan enfeksiyonunun laboratuvarda başladığına orta derecede ikna olduğu belirtildi.
Raporda ajanslardan hiçbirinin söz konusu virüsün biyolojik silah olarak geliştirildiğine inanmadığı vurgulandı.
ABD, COVID-19'un Biyolojik Silah Olduğuna İnanmıyor
Bunun dışında Biden, yaptığı açıklamalarda Çin’in virüsün kökenine dair yürütülen çalışmalarda tam koordinasyona geçmemesinin önlerindeki en büyük engel olduğunu söyledi.

Virüsün etkisi hem ülkemizde hem de dünyada devam etmekte. Maske kullanımı ve aşılamaların hızlanmasıyla pandeminin başlarındaki gibi evlere kapanmış olmasak da rahatlamak için doğru bir zamanda olmadığımız açık.
Alıntıdır.
 
Alt 06 Eylül 2021, 19:39   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çin’in virüsün kökenine dair yürütülen çalışmalarda tam koordinasyona geçmemesinin önlerindeki en büyük engel olduğunu söyledi.

Biyolojik silahtan çok çinin beceriksizliği yüzünden bu hale geldik ilk başlarda saklanmayıp doğru düzgün önlem alınsaydı 2 yıldır bu kadar eziyet çekmiyor olurduk.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:16.