IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircrehberi.net/dunyadan-haberler/)
-   -   Kraliçe Elizabeth için yapılan saygı duruşu sırasında çanları çalmayan Big Ben'e soruşturma (https://www.ircrehberi.net/dunyadan-haberler/126246-kralice-elizabeth-icin-yapilan-saygi-durusu-sirasinda-canlari-calmayan-big-bene-sorusturma.html)

Haje 19 Eylül 2022 15:44

Kraliçe Elizabeth için yapılan saygı duruşu sırasında çanları çalmayan Big Ben'e soruşturma
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]Hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in onuruna ülke genelinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldığı sırada tarihi saat kulesi Big Ben'in çanlarının çalmaması nedeniyle acil olarak soruşturma başlatıldı.

Hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in onuruna ülke genelinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldığı sırada tarihi saat kulesi Big Ben'in çanlarının çalmaması nedeniyle acil olarak soruşturma başlatıldı.
İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı Kraliçe II. Elizabeth'in 8 Eylül'de 96 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından yerel saatle 20.00'de ülke genelinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılmış, saygı duruşunun başlangıcında ve bitişinde dünyaca ünlü saat kulesi Big Ben'in çanlarının çalması planlanmıştı. Big Ben etrafında toplanan binlerce kişi çan sesi beklerken, saat kulesinin çanları çalmamıştı.
İngiltere Parlamentosu Sözcüsü yaptığı açıklamada, "Bunu acil olarak araştırıyoruz, ancak yarın devlet cenaze töreni sırasında geçiş törenini etkilemeyeceğinden eminiz" dedi.
Yarın sabah saatlerinde Westminster Abbey Kilisesi'nde düzenlenecek olan cenaze töreni sonrası Kraliçe II. Elizabeth'in naaşı defnedilmek üzere Windsor Kalesi'ndeki St. George Şapeli'ne nakledilecek ve nakil sırasında dakikada bir Big Ben'in çanları çalacak.
(İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Rhea 19 Eylül 2022 15:49

Ne büyük dert.D

She 19 Eylül 2022 21:31

Yani ölen ölmüş giden gitmiş.

WildCat 19 Eylül 2022 21:39

10 gun beklettiler cenazeyi ya toren yapacaklar diye

Sihirbaz 19 Eylül 2022 21:45

Alıntı:

WildCat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1019148)
10 gun beklettiler cenazeyi ya toren yapacaklar diye

Beklemeye de devam ediyorlar yani

EsrarLı 19 Eylül 2022 21:54

Gebersin kan emicilerin başları öyle birseyki ulan biz bu ingilizlerden hep kız aldık bizim tarsuslu kizlardan birini kapmis uyuntu prenslerden biri .d buyuk sorun :D nsmsk

ihaveanidea 19 Eylül 2022 22:06

Acil bi hafize ana ihraç edelim kendilerine. Teneffüs zili çalar ama olsun, big ben'e alternatif olur bence.

INFLaMeS 19 Eylül 2022 23:04

o saatin pilini cikarin !!!!!!

Nichts 20 Eylül 2022 19:36

Alıntı:

INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1019278)
o saatin pilini cikarin !!!!!!

Yeni pil lazım. :)

ZeyNa 20 Eylül 2022 19:37

Kadını artık bi rahat bırakın ya, öldü gitti işte. Yok zilmiş yok zurnaymış


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net