IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   DJ Röportaj (https://www.ircrehberi.net/dj-roportaj/)
-   -   Aksohbet.Net / LimonFm Sorumlusu BuSeM İle Röportajımız (https://www.ircrehberi.net/dj-roportaj/79318-aksohbet-net-limonfm-sorumlusu-busem-ile-roportajimiz.html)

ZeyNa 25 Temmuz 2021 11:41

Aksohbet.Net / LimonFm Sorumlusu BuSeM İle Röportajımız
 

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


ZeyNa : Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cim , öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için kendi adıma ve IRCRehberi.Net yönetimi adına teşekkür ederim canım.


BuSeM : ZeyNa merhaba canım. Davet ettiğiniz için ben teşekkür ederim :)


ZeyNa : Rica ederiz, seni yakından tanımak bizim için keyifli olacak. Nasılsın, nasıl gidiyor hayat?


BuSeM : Benim içinde keyifli olacak, yazmayı ve anlatmayı severim çünkü :) İyi olmaya çalışıyorum özellikle ekim ayından itibaren çok yoğun ve ve zor geçti diyebilirim. Senin içinde herşey iyidir umarım.


ZeyNa : Genel olarak iyi diyebilirim. Pandemi dönemi, hayat şartları ne kadar el verirse o kadar iyiyim :)
Seni biraz tanıyalım mı? Bize biraz kendinden bahseder misin canım?


BuSeM : Pandemi kesinlikle hepimizin hayatında bir çok şeyi değiştirdi belkide.
Tabi bahsedeyim, ismim Pınar 33 yaşındayım, İzmir'de yaşıyorum. 9 yıldır bir belediyede insan kaynakları biriminde çalışıyorum, 6 yaşından beri annemle birlikte, kendi mücadelemizi veriyoruz diyebilirim özetle :)


ZeyNa : Seni tanıdığımıza çok memnun olduk canım, şartlar ne olursa olsun yılmadan kendi mücadelesini veren kadınlara hep hayranım. Çok güçlü oluyorlar çünkü.
Peki IRC/d ile tanışman nasıl oldu? Ne zamandır IRC/d ortamındasın?


BuSeM : Bende öyle.. Ben öyle yetiştirildim, öyle öğrendim. Bazen iyi mi kötü mü bilemiyorum ama :)
IRC/d ile tanışmam 2007 senesine dayanıyor aslında, tabi çok uzun zaman oldu hatırladığım kadarıyla forum ve okey sitesi sayesinde rastgele girmekle başladı herşey.


ZeyNa : Oldukça uzun zaman olmuş. Rastgele girmek seni bu zamanlara kadar getirmiş iyi ki, tanıma fırsatı bulmuş olduk. Peki yayıncılık hayatın nasıl başladı?


BuSeM : Çok teşekkür ederim, bende sizleri tanımış oldum. Sende biliyorsun ki Sohbet.ORG da başladık, tabi o zamanlar çok büyük bir sunucuydu. Benim ilk irc deneyimim ve hiç birşeyi bilmiyorum. İlk olarak DJ eklediler ve çok heyecanlıydım, sesimin titrediği zamanları biliyorum :)


ZeyNa : İlkler her zaman heyecanlı oluyor bende öyleydim ilk yayınımda. Ne hissettin peki ilk anonsunda hatırlıyor musun?


BuSeM : Kesinlikle. Sadece sesim değil o kadar heyecanlıydım ki her anons sonrasında ellerim bile titriyordu.
Ve birşey daha farkettim yıllar geçmesine rağmen tekrar döndüğümde ilk yayın aldığımda, aynı heyecanı aynı duyguları yaşadım, hiç bir şey kaybolmamıştı sanki:)


ZeyNa : Şunu diyebiliriz o halde yayın yapmak senin için bir tutku. Mikrofonla aşk yaşayanlardansın sende :)
Peki LimonFm.Org la tanışman nasıl oldu?


BuSeM : LimonFM'de yaklaşık 6 ayı geride bıraktık. Kendi yolumuzda ilerlemeye karar vermiştik. Radyo ismimizi değiştirme kararı ile başladı herşey. Bu konuda çok fikir alış verişi yaptık, çok düşündük derken Limonfm hiç aklımıza gelmemişti. .Çok sevdiğim, tasarımlarımızda da imzası olan değerli bir dostumun sayesinde oldu diyebilirim LimonFm nasıl demesiyle oldu birazda. Oysa ki ben böyle ara sıra değişik esprili nickler almayı severim, nicklerimden biri de LimoN olmasına rağmen kendisi söyleyene kadar aklımıza gelmemişti.. Sonra tekrar fikir alışverişi vs derken LimonFm'deyiz :)


ZeyNa : Çok güzel bi ismi var ama ben çok beğeniyorum. Senin için de önemi çok fazla bunu bildiğim için seviyorum LimonFM'i. Umarım ki çok başarılı olursunuz. Peki LimonFm.Org Sorumlusu olarak bir yayıncı da aradığın özellikler nelerdir?


BuSeM : Çok teşekkürler, kulağa hoş geliyor dimi :) Değişik şeyleri seviyorum galiba.
Güzel düşüncelerin için ayrıca teşekkür ederim. Sizlerin ve değerli dostlarımızın sayesinde başaracağımıza inanıyorum. Öncelikle önem verdiğim şey insan ilişkileri ve saygı bu çok önemli çünkü. Eğer bu olmazsa ve bunu sağlayamazsak sadece kıran, küstüren ve kaybetmiş oluyorsunuz ki ben bunu çok yaşadım. Sonrasın da ise anons yapması ve kişilerle olan uslübü çok önemli yani en azından benim için böyle..


ZeyNa : Kesinlikle üslup ve saygı her zaman çok önemli, bu her konu da böyle. Aksi takdirde kazanmak yerine kaybediyoruz. Peki IRC/d de radyo her zaman çok önemlidir neden sence?


BuSeM : Hepimiz özel yaşantımızdan vakit ayırıp sohbet etmeye, paylaşmaya, gülmeye yada dertleşmeye vakit ayırıyoruz bu tabi arttırılabilir bir durum . Bu vakti ayırırken insanların sevdikleri parçaları dinlemesi, sevdiklerine, dostlarına sevdiği şarkıları armağan etmek istemesi belkide içinden geçen bir cümleyi duyurmak istemesi. O nedenle Radyolar her zaman önemlidir, Tabi DJ ekibide :)


ZeyNa : İnsanların vakit geçirdiği yerde, duygu olarakta birşeyler hissetmesi önemli tabi ki. Böylelikle yeniden ziyaret etmeleri için sebepleri de oluyor aslında. Peki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim radyonun yorucu kısımları var mı? Aksohbet.Net te radyo konusunda sana en büyük desteği kimler sağlıyor?


BuSeM : Kesinlikle öyle. Radyonun güzel olduğu kadar yorucu kısımlarıda var tabiki.. Nasıl anlatsam bilemedim :) Hepimizin bazen farklı istek ve beklentileri olabiliyor. Özellikle DJler arası birbirini yanlış anlama sorunu bunlar olağan şeyler. Onun dışında çok nadir de olsa gelen userlerin Yayındaki Dj'in çaldığı şarkıları beğenmeme gibi sorunlar diyebilirim. Aksohbet.Net de Radyo konusunda birden çok destekçim var aslında, bu domaini almamızdaki en büyük pay @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'un, ona da bir kez daha teşekkür edeyim. Destekçi konusuna da gelirsek genel anlamda tasarımından tutun da, yayın boşta olduğunda Oto yayın yapmayalım mantığı ile hareket eden 13 saat yayın yapandan tutun bir sürü dostum var ve hepsininde haklarının çok olduğunu düşünüyorum, Ayrıca hepsinede teşekkür ederim. :)


ZeyNa : Güzel bi ekip oluşturulmuş durumda ve herkesin emeği oldukça büyük. Bu ekip ve birlik beraberlikle çok daha güzel yerlere geleceğinize inanıyorum. Peki röportajımızın sonuna doğru gelirken sana IRCRehberi.Net hakkındaki düşüncelerini sormak istiyorum. Kısa bir zamandır aramızdasın ama nasıl buldun ortamı?


BuSeM : Sizlerinde katılımlarıyla güzel şeyler yapacağımıza inancım tam ve güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Ekip olmak ve o ekibin bir parçası olduğunu hissetmek çok önemli ve bunu da hissetirmeye çalışıyoruz, umarım başarabiliyoruzdur. Mart ayından beri sizlerleyim, çok değerli bir ekibiniz var. Aslında sunucular gibi sizlerinde zorluklarınızın olduğunu tahmin edebiliyorum. Saygı, samimiyet, içtenlik ve tarafsızlık bence sizin ve yönetiminizin bir parçası. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum :)


ZeyNa : Güzel düşüncelerin için IRCRehberi.Net yönetimi adına çok teşekkür ederim canım. Sizleri her zaman aramızda görmek isteriz, destekleriniz düşünceleriniz bizim için önemli.
Benim için çok keyifli bir röportaj oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim. Sana ve ekibine her zaman başarılar dilerim. Daha güzel yerlere gelmeniz dileğiyle..


BuSeM : Benim içinde çok keyifliydi, davetin için çok teşekkür ederim canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Bu arada İlk röportajımdı, aynı yıllar önceki yayın heyecanını yaşadığım gibi olduğunu söylebilirim :) Çok teşekkür ederim, sizlerle birlikte inşallah.



Sim 25 Temmuz 2021 11:45

LimonFM ismi nasil akliniza gelmis okuyunca tebessüm ettim;d
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basarilarinin devamini dilerim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine saglik canim.

Lareina 25 Temmuz 2021 11:48

Alıntı:

BuSeM : Hepimiz özel yaşantımızdan vakit ayırıp sohbet etmeye, paylaşmaya, gülmeye yada dertleşmeye vakit ayırıyoruz bu tabi arttırılabilir bir durum . Bu vakti ayırırken insanların sevdikleri parçaları dinlemesi, sevdiklerine, dostlarına sevdiği şarkıları armağan etmek istemesi belkide içinden geçen bir cümleyi duyurmak istemesi. O nedenle Radyolar her zaman önemlidir, Tabi DJ ekibide :)
Aynen,bencede böyle..
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeniden hoşgeldiniz , başarılar dilerim..

. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık çok keyifli olmuş..

Discorium 25 Temmuz 2021 11:51

Emeğine sağlık..
Keyifli röportaj olmuş..
Busem seni tanımak güzel..

BidiBidi 25 Temmuz 2021 11:58

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emeğine sağlık keyifli bir röportaj olmuş :utangac:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve LimonFM ekibine de başarılar diliyorum.

RauL 25 Temmuz 2021 12:16

Her zaman ki gibi çok keyifli bir röportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeklerine sağlık kardeşim. Limonfm.Org herkesin onayından geçmiş bir domaindi :) Biraz zor olmuştu son kararı vermek .. Lakin sonunda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i mutlu görmek keyifli ve bana ayrıca çok mutlu ediyor.

Başarılarınızın devamını dilerim ve ayrıca İrcrehberi.NET ailesine bir kez daha teşekkür ederiz desteklerinden ötürü.

ZeyNa 25 Temmuz 2021 12:22

Alıntı:

Sim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 551881)
LimonFM ismi nasil akliniza gelmis okuyunca tebessüm ettim;d
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basarilarinin devamini dilerim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine saglik canim.

Alıntı:

Lareina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 551883)
Aynen,bencede böyle..
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeniden hoşgeldiniz , başarılar dilerim..

. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık çok keyifli olmuş..

Alıntı:

Discorium Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 551884)
Emeğine sağlık..
Keyifli röportaj olmuş..
Busem seni tanımak güzel..

Alıntı:

BidiBidi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 551887)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emeğine sağlık keyifli bir röportaj olmuş :utangac:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve LimonFM ekibine de başarılar diliyorum.

Alıntı:

RauL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 551893)
Her zaman ki gibi çok keyifli bir röportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeklerine sağlık kardeşim. Limonfm.Org herkesin onayından geçmiş bir domaindi :) Biraz zor olmuştu son kararı vermek .. Lakin sonunda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i mutlu görmek keyifli ve bana ayrıca çok mutlu ediyor.

Başarılarınızın devamını dilerim ve ayrıca İrcrehberi.NET ailesine bir kez daha teşekkür ederiz desteklerinden ötürü.

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Sizlerinde okuyan yüreklerinize sağlık :cicek:

INFLaMeS 25 Temmuz 2021 12:31

emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
basarilarinin devamini dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

RevivaL 25 Temmuz 2021 13:03

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok keyifli olmuş emeklerinize sağlık.

Başak 25 Temmuz 2021 13:22

Çok Emek Verilen Bir Röportaj Olmuş,Başarılar Diliyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Canlarım.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi