IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


DJ Röportaj Radyo dünyasından kişiler ile yapılan röportajları bu başlık altından takip edebilirsiniz

91Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2021, 19:15   #1
Standart TatliSohbet.Org Radyo Sorumlusu AbC ile Röportaj


TatliSohbet.Org Radyo Sorumlusu AbC ile Röportaj

ZeyNa : Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için kendi adıma ve IRCRehberi.Net yönetimi adına teşekkür ederim.

AbC : Merhaba ZeyNa . Rica ederim Bende teşekkür ederim bana bu fırsatı verdiğiniz için.

ZeyNa : Rica ederiz, nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?

AbC : Teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum . Sen nasılsın ? Hayat rutinin de devam ediyor.

ZeyNa : Teşekkür ederim bende iyiyim çok şükür. Seni biraz tanıyalım mı? Bize kendinden bahseder misin canım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir?

AbC : Adım Aylin aslen Sinopluyum İstanbul’da yaşıyorum . Yaş olayına girmeyelim hiç :) Bir firmada yurt içi ve yurt dışı operasyon departmanında çalışmaktayım .

ZeyNa : Yaa demek Sinop'lusun. Röportaj sayesinde bir hemşehrimi bulmuş oldum :) Ayrıca seni tanıdığımıza çok memnun olduk.
Peki IRC/d ile tanışman nasıl oldu? Kaç senedir bu ortamdasın?

AbC : Röportajdan sonra tanışmaya devam edelim o halde :))))
Ben 1,5 senedir IRC/d ile yakından ilgiliyim . Daha önce dönem dönem takılmışlığım olmuştu . Zor günler geçirdiğim bir dönemdeydim aklıma kelime oyunları geldi kelime vs yazarak bir siteye girmiştim öylesine aldığım AbC nicki ile . Daha sonrasın da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tanışıp kendi yerimizi açtık ve hala devam ediyoruz :)

ZeyNa : Olur tabi ki, seni yakından tanımayı isterim. Peki Radyo yayıncısı olmaya nasıl karar verdin?

AbC : Yine bir gece @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile sohbet ederken sesimi duyurma iç güdüsü ile yayın almıştım :)))))) hikaye öyle başlamıştı . Heyecandan nickini de söyleyememiştim :))))

ZeyNa : O ilk heyecan başka oluyor her zaman. Oldukça da başarılı olmuşsun ki radyo sorumluluğunu almışsın. Kolay değil çünkü bu tür sorumluluklara girmek.
Peki ne tür yayınlar alıyorsun?

AbC : Kendi yerimiz olduğu için birazda radyoyu aldım . Yoksa anladığım şeyler değil gerçekten . Sorumluluk insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor. Ben keyif insanıyım kahır çekmek bana zor ama severek yapıyorum yine de :)
Yayın pek almıyorum desem daha doğru yayıncı arkadaşlarımız fazlasıyla ilgileniyorlar onları dinlemek daha çok hoşuma gidiyor .

ZeyNa : Peki gelelim TatlıFm'e, senin için ne ifade ediyor? Aranıza katılacak olan radyo yayıncısı arkadaşlar neden sizi seçmeliler?

AbC : TatLiFm İlk göz agrim diyebilirim. Kendi yerim kendi radyom .
Herseyden önce aramıza katılan arkadaşlar ortamdaki sıcaklığı samimiyeti hissediyorlar . Yayıncı arkadaşlarımız da zaten dost dediğimiz kişiler ve onların arkadaşlarımdan oluşuyor . Bizi bir seçen pişman bir seçmeyen :))

ZeyNa : Güzel samimi bir ortamınız var. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz. Peki TatlıFm sorumlusu olarak yayıncı arkadaşlar da aradığın özellikler nelerdir?

AbC : Teşekkür ederim. Sohbete gelen arkadaşlarımızın çoğu müzik eşliğinde sohbet ederler. Onlarin güzel zaman geçirmesini sağlayacak sohbetiyle onlara katılacak o duyguyu verecek Olmasına dikkat ediyoruz. Yani sadece şarkı çalmaktan çok Kendisini dinletecek dinlerken de karışıklı sohbet e dahil olacak arkadaşları istiyoruz aramızda . Bu konuda tüm yayıncı arkadaşlarıma da teşekkür ederim hepsinin emeği çoktur TatLiFm de .

ZeyNa : Evet bu konuda haklısın, insanları sunucuda tutma konusunda en büyük rol radyo yayıncısına düşüyor. Peki radyo konusunda en büyük yardımcın kimdir?

AbC : Bizde öyle yetki dağılımı yoktur . Kim müsaitse yeni gelen yayıncıya yardımcı olur . Öncelikle LaL Didem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vs. hepsi yardımcı oluyorlar . O yüzden hiç sorun yaşamıyoruz . Onlara da burdan teşekkür ederim destekleri için.

ZeyNa : Güzel bir kadro oluşturmuşsunuz, herkesin emeğine sağlık diyelim. Peki, dışarıdan dinlediğin keşke benim ekibimde olsaydı dediğin bir yayıncı var mı?

AbC : Teşekkür ederim . Vaktim oldukça kendi yayıncılarımı dinLiyorum. Bazen onları bile kaçırıyorum. Ne desem yalan olur bu konu da . Bir ara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yayın almıştı . Onu ekibimde görmek beni mutlu eder .

ZeyNa : Evet güzel yayınları var Lorin'in, bu da bi çağrı olsun. Kırmaz belki bizi.
Peki TatlıFm için yeni projeleriniz var mı? Bizimle paylaşır mısın?

AbC : Sanatçı konuk getirmeyi düşünüyoruz. Tanıtım ile daha çok dışarıdan da dinleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyoruz.

ZeyNa : Tanıtım oldukça önemli, umarım projelerinizde başarılı olursunuz. Sizi daha başarılı görmek bizi mutlu eder. Peki röportajımızın sonuna doğru gelirken IRCRehberi.Net hakkındaki düşüncelerini alabilir miyim senden?

AbC : Her sunucuya eşit oranda samimi yaklaşımı ilgi alakasi için teşekkür ediyoruz. Bir çok konuda da arşivinin çok kişiye faydalı olduğuna inanıyorum başarılarınızın devamını diliyorum.

ZeyNa : Güzel dilek ve düşüncelerin için yönetim adına teşekkür ederim. Sizleri aramızda görmekte bizi her zaman mutlu ediyor. Benim için çok keyifli bir röportaj oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , ayırdığın zaman ve samimi cevapların içinde ayrıca teşekkür ederim.

AbC : Bende teşekkür ederim , bizde sizlerle mutluyuz :)

 
Alt 06 Haziran 2021, 19:22   #2
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Okuması keyifli bir röportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım.
Tebrikler.
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim sizlere.

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 06 Haziran 2021, 19:23   #3
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel ve keyifli röportajın için emeklerine sağlık ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yengemede başarılar diledikten sonra güzel ve mutlu çiftlerimiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e mutluluklar dilerim. Herşeyde her yolda her mucadele de gönüller bir eller bir diller bir olması dileklerimi en içten samimiyetimi sunuyorum. Sunucu yönetimi ve gelıştirme konusunda da kolaylıklar diliyorum.

________________

TatliSohbet.Org Radyo Sorumlusu AbC ile Röportaj
 
Alt 06 Haziran 2021, 19:25   #4
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine yüreğine saglik harika bir ropörtaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm
Tatlisohbet adi gibi tatli insanlari barindiriyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi basarilar dilerim daha iyi yerlere

________________

Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur.
Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür
 
Alt 06 Haziran 2021, 19:31   #5
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel olmuş roman olsa saatlerce okurdum okuması çok zevkli olmuş @TaTLiSohbet.org olarak kaliteli insanlarla büyümeye devam etcez inşallah

 
Alt 06 Haziran 2021, 19:33   #6
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yani sadece şarkı çalmaktan çok Kendisini dinletecek dinlerken de karışıklı sohbet e dahil olacak arkadaşları istiyoruz aramızda

Çok doğru demişsin canım en önemli şey bu bence. Yoksa youtu.be açar dinleriz yani o etkileşim her şeyden değerli. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim tatlım umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cim seninde emeğine sağlık canım

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 
Alt 06 Haziran 2021, 19:40   #7
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

ikinizin de yüreğine sağlık, güzel röportaj olmuş.

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 06 Haziran 2021, 19:41   #8
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emegine saglik yine akici ve güzel bi röportaj olmus.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basarilarinin devamini ve sevdiginle mutluluklar dilerim

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 06 Haziran 2021, 19:43   #9
Standart

Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okuması keyifli bir röportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım.
Tebrikler.
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim sizlere.
Alıntı:
SanalizasyonFaresi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel ve keyifli röportajın için emeklerine sağlık ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yengemede başarılar diledikten sonra güzel ve mutlu çiftlerimiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e mutluluklar dilerim. Herşeyde her yolda her mucadele de gönüller bir eller bir diller bir olması dileklerimi en içten samimiyetimi sunuyorum. Sunucu yönetimi ve gelıştirme konusunda da kolaylıklar diliyorum.
Alıntı:
LadyBird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine yüreğine saglik harika bir ropörtaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm
Tatlisohbet adi gibi tatli insanlari barindiriyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi basarilar dilerim daha iyi yerlere
Alıntı:
ZaZa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel olmuş roman olsa saatlerce okurdum okuması çok zevkli olmuş @TaTLiSohbet.org olarak kaliteli insanlarla büyümeye devam etcez inşallah
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani sadece şarkı çalmaktan çok Kendisini dinletecek dinlerken de karışıklı sohbet e dahil olacak arkadaşları istiyoruz aramızda

Çok doğru demişsin canım en önemli şey bu bence. Yoksa youtu.be açar dinleriz yani o etkileşim her şeyden değerli. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim tatlım umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cim seninde emeğine sağlık canım
Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ikinizin de yüreğine sağlık, güzel röportaj olmuş.
Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emegine saglik yine akici ve güzel bi röportaj olmus.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basarilarinin devamini ve sevdiginle mutluluklar dilerim
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, sizlerinde okuyan yüreklerinize sağlık

 
Alt 06 Haziran 2021, 21:26   #10
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim guzel akici roportajdi okurken zevk aldim tesekkurler ayrica emegine saglik
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim seni zaten bi ayri seviyor sayiyorum bunu biliyorsun TatliFM icinde basarilarinizin devamini dilerim

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:11.